Elena Udrea şi Alina Bica sunt la un pas de extrădare!

Publicat: 04/12/2018 | 11:24
Elena Udrea şi Alina Bica sunt la un pas de extrădare!

Elena Udrea şi Alina Bica sunt la un pas de extrădare. Celor două le-a fost prelungit mandatul de arestare încă de pe data de 28 noiembrie, până la finalizarea procedurii de extrădare, care, conform unor surse, ar putea incepe în curând.(CITEȘTE ȘI: DAN NEGRU NEGOCIAZĂ ”TRANSFERUL” REVELIONULUI DE LA ANTENĂ LA PRIMA TV!)

Decizia nu este limitată la 60 de zile, ceea ce înseamnă că cel mai probabil ele vor rămâne în închisoare în urma acestei decizii până la terminarea procedurii de extradare. Potrivit unor surse, procedura de extrădare ar trebui să fie pe final, informează Antena3.ro. Mai mult, Alina Bica trebuia deja să primească un răspuns privind statutul de refugiat, deoarece a depus cererea în urmă cu un an.(NU RATA, AICI: FOTBALISTUL ”REGELUI” HAGI E ACUZAT DE HĂRȚUIRE: ”MI-E TEAMĂ! M-A SUNAT DE MULTE ORI…”)

Elena Udrea a fost condamnată în 5 iunie de instanţa supremă la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul „Gala Bute” şi se află în Costa Rica din luna februarie, fiind dată în urmărire.(CITEȘTE ȘI: CELEBRUL DEALER DE DROGURI AL VEDETELOR, CAPTURAT DUPĂ O OPERAȚIUNE-FULGER A ”MASCAȚILOR”!)

Alina Bica a fost dată în urmărire generală în 27 iunie, după ce a fost condamnată la patru ani de închisoare cu executare pentru „favorizarea făptuitorului”.

Citește și...