Emily Goldberg, fosta iubită a lui Avicii, îngenuncheată de durere: „Era confidentul meu și cel mai bun prieten”

Publicat: 21/04/2018 | 13:38

Emily Goldberg, una dintre fostele iubite ale celebrului DJ Avicii, îl plânge cu lacrimi amare pe regretatul artist. La câteva ore după ce a aflat vestea tulburătoare, frumoasa blondă a așternut pe internet câteva gânduri extrem de emoționante. Deși nu mai erau împreună, cei doi au rămas în relații foarte bune, iar Emily Goldberg l-a numit pe Tim Bergling: „confidentul ei și cel mai bun prieten”.

Citește și: Cauza morții a celebrului DJ Avicii. Cât de trist! NU a avut putere să lupte

Pe pagina ei de Instagram, Emily Goldberg a postat mai multe poze din timpul relației cu Avicii și a scris un mesaj care i-a cutremurat pe mulți.

„«Haide, iubito, nu renunța la noi. Alege-mă pe mine și îți voi arăta iubire. Acestea sunt versurile dintr-un cântec pe care Tim le-a scris pentru mine.  Îmi doresc să fi putut să le trăiesc. În cei doi ani în care am fost împreună, el mi-a fost cel mai apropiat confident și cel mai bunprieten. Acum nu mă pot uita la Bear (n.r.: urs – probabil așa îl alinta), fără să știu că nu-i voi mai vedea fața niciodată. Încă îmi adun gândurile și vă mulțumesc pentru cuvintele drăguțe și mesaje. Treziți-mă când totul se termină, pentru că nu vreau ca aceste lucruri să fie reale? #ripavicii #avicii @avicii, a scris Emily Goldberg pe pagina ei de Instagram.

Citește și: Reacția neașteptată a unei foste iubite de-ale lui Avicii. Fanii s-au întristat și mai mult

Mesajul trist al Madonnei după ce a aflat de moartea celebrului DJ AVicii

„Atât de trist, atât de tragic. La revedere, dragul meu Tim! ? A plecat prea devreme”, a scris Madonna pe o rețea de socializare.

Citește și: Familia regală suedeză, devastată de moartea subită a DJ-ului Avicii. Care era legătura dintre ei

Vă reamintim că în 2014, artistul a dat semne de oboseală și a anulat concerte, explicând că nu se refăcuse după o operație de apendicită, iar în 2015, a anulat reprezentanții invocând nevoia unei „meritate pauze”.

Pentru mine este ceva ce are legătură cu sănătatea mea. Scena nu e pentru mine. (…), a spus Avicii jurnaliștilor de la The Hollywood Reporter în 2016.

Avicii a decis în 2016 să renunțe la show-uri. Tim Bergling și-a motivat decizia prin dorința de a face „mai multe” lucruri în viață.  Într-o postare, celebrul DJ a scris câteva rânduri emoționante la vremea aceea.

Acum două săptămâni, am profitat de timp și am condus de-a lungul Statelor Unite împreună cu prietenii și echipa mea. Am fost doar să vedem și să gândim lucrurile diferit. Asta m-a ajutat cu adevărat să realizez că trebuia să fac schimbarea cu care mă luptam de o vreme”, au relatat jurnaliștii de la The Sun când au reluat mesajul lui Avicii.

Citește și: Ce a scris DJ-ul Avicii în ultimul mesaj postat pe Facebook. Ți se rupe inima!

Avicii a colaborat cu nume mari din industria muzicii internaționale

Avicii a lucrat cu Madonna, Rita Ora, Coldplay sau David Guetta și a urcat de două ori pe locul al treilea printre cei mai buni DJ din lume, în 2012 și 2013, potrivit „DJ Magazine”.

Citește și: Ultima fotografie cu DJ-ul Avicii, Tim Bergling

Tim Bergling, născut pe 8 septembrie 1989, cunoscut sub numele de scenă Avicii, a fost şi producător muzical, nominalizat de două ori la premiile Grammy – pentru single-ul „Sunshine”, cu David Guetta, în 2012, şi pentru single-ul său „Levels”, din 2013. Unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale sunt „I Could Be the One”, „Wake Me Up”, „You Make Me”, „X You”, „Hey Brother”, „Addicted to You”, „The Days”, „The Nights” şi „Waiting for Love”. A lansat două albume de studio – „True” (2013) şi „Stories” (2015).

Citește și...