Este ”Sharon Stone” a României… Am fotografiat-o pe vedetă, la o terasă din Dorobanți, ca în celebra scenă din ”Basic instinct”!

Publicat: 13/07/2019 | 11:00

Am fotografiat-o pe Maria Păuna, la o terasă din Dorobanți, ca în celebra scenă din ”Basic instinct”. Vedeta este, cu siguranță, ”Sharon Stone” a României… CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România , vă prezintă mega-exclusivitatea momentului. Atenție, sunt imagini nerecomandate minorilor!

În 2017, Maria Păuna a început o poveste de iubire cu Adrian Cristea. Cuplul a fost, la momentul respectiv, poate cel mai mediatizat din showbiz. Au rupt, însă, legătura după câteva luni, iar “Regina sprâncenelor” și “Prințul” au mers pe drumuri separate.

(VEZI AICI: S-AU DESPĂRŢIT ÎN VARĂ, DAR EL MAI ÎNCEARCĂ. ”PRINŢUL” CRISTEA ŞI-A LUAT FLIT ÎN LOFT DE LA ”REGINA SPRÂNCENELOR”)

La o cafea, alături de o prietenă

Dacă Adrian Cristea a intrat într-un con de umbră, Maria Păuna a rămas în lumina reflectoarelor. Și este, întotdeauna, o prezență plăcută. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe ex-iubita fotbalistului în zona Dorobanți, pe terasă, la DonCafe, în compania unei prietene.

“Regina sprâncenelor” a consumat un pahar cu alcool slab și s-a bucurat de preparatele din local. La masă a petrecut alături de amica ei aproximativ o oră. La un moment dat, Maria Păuna, involuntar, a recreat celebra scenă din ”Basic instinct”, care a avut-o în rol principal pe arhicunoscuta Sharon Stone.

(CITEȘTE ȘI: SUPER-TELENOVELĂ: SOŢUL A PĂRĂSIT-O PE ”REGINA SPRÂNCENELOR” PENTRU O UCENICĂ, IAR NOI AM AFLAT ÎNTREAGA POVESTE!)

Și-a desfăcut picioarele și…

Pentru câteva fracțiuni de secundă și-a desfăcut picioarele, iar imaginile pe care le-am obținut nu sunt recomandate minorilor. Concluzia este că Maria Păuna își merită, fără discuție, supranumele de ”Sharon Stone” a României.

Altfel, fosta iubită a lui Adrian Cristea arată, în continuare, foarte bine. Are un corp de invidiat și, cu siguranță, mulți pretendenți. În plus, pe plan profesional o duce perfect. E un make-up artist celebru în România, de unde s-a ales și cu supranumele de “Regina Sprâncenelor”.

Maria Păuna, fotografiată ca în celebra scenă din ”Basic instinct”! Este, clar, Sharon Stone de România

(NU RATA: A ”SPART” 120 DE MII DE EURO, IAR CĂMĂTARII…! MOTIVUL PENTRU CARE ”REGINA SPRÂNCENELOR” I-A PUS BAGAJELE LA UŞĂ FOTBALISTULUI CASANOVA!)

Maria Păuna: “Nu a fost nimic atât de intens!”

La scurt timp după ce a pus punct relației cu Adrian Cristea, Maria Păuna a dezvăluit că legătura nu a fost chiar atât de intensă, deși, la un moment dat, “Regina Sprâncenelor” vorbea despre căsătorie.

Nu, şi nici nu a fost nimic atât de intens, atât de… nu ştiu cum să mă exprim. Din păcate, eu sunt toată ziua în studio. Munca este pentru mine non-stop. Dacă reuşeşti să îţi faci timp, o relaţie asta presupune. Perioada asta pentru mine este groaznică, cruntă. Asta este important pentru mine, admiterea fiului meu. M-a rugat apoi să fiu atentă la el, să fiu concentrată pe el şi şcoală”, spunea Maria Păuna.

(VEZI AICI: PRIMELE DECLARAŢII ALE ”REGINEI SPRÂNCENELOR” LA FINALUL RELAŢIEI CU ”PRINŢUL” CRISTEA: ”VIAŢA MEA PERSONALĂ…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...