Ex-bossul de la “Cetățenie” i-a cerut 40.000 € daune în instanță fostei soții, iar judecătorii…

Publicat: 07/08/2020 | 23:28

Războiul dintre ex-șeful de la Autoritatea Națională pentru Cetățenie și fosta lui soție pare departe de a se sfârși! Andrei Tinu i-a cerut 40.000 de euro daune morale în instanță fostei partenere de viață. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră din procesul celor doi.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii de ultimă oră legate de mega-controversa din familia lui Andrei Tinu, fiul regretatului jurnalist Dumitru Tinu. (CITEȘTE ȘI: BOSSUL DE LA „CETĂȚENIE” ȘI FOSTA SOȚIE ÎȘI ÎMPART AVEREA LA JUDECĂTORIE. NOUA ACȚIUNE DIN INSTANȚĂ VIZEAZĂ OBLIGAREA…)

De când au decis să pună capăt mariajului, ex-bossul de la ”Cetățenie” și Alberta au trecut prin tot felul de momente dificile în instanță. Și-au disputat custodia copiilor și s-au războit pentru lucrurile pe care le-au dobândit împreună. Mai nou, Andrei Tinu a cerut daune colosale fostei partenere de viață.

Acțiune respinsă

Potrivit unor surse din mediul judiciar, în cel mai nou proces pe care ex-șeful de la ”Cetățenie” l-a îndreptat către fosta soție, Andrei Tinu a solicitat în instanță daune morale în cuantum de 40.000 de euro (195.000 lei), dar se pare că nu a avut prea mare câștig de cauză. Magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 din București au decis să respingă cererea fostului șef de la ”Cetățenie”. (NU RATA: CUM A ÎNCERCAT BOSSUL DE LA ”CETĂȚENIE” SĂ-ȘI DISCREDITEZE FOSTA SOȚIE ÎN PROCESUL PENTRU CUSTODIA COPIILOR)

”Respinge acțiunea, ca neîntemeiată. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare, care se depune la Judecătoria Sectorului 1 București. Pronunţată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței”, se arată în decizia judecătorilor.

Andrei Tinu și fosta lui soție, pe vremea când nimic nu anunța disputa lor

Procese de divorț în paralel

Chiar dacă fiul regretatului jurnalist Dumitru Tinu a fost primul care a deschis procedurile de divorț, Alberta, soția acestuia, nu s-a lăsat mai prejos. Femeia cu care bossul de la ANC a fost căsătorit timp de patru ani a introdus și ea o acțiune în instanță, prin care a cerut magistraților desfacerea căsătoriei. Astfel s-a ajuns la un dublu proces de divorț.

Alberta Preda a susținut că soțul ei era dezinteresat de relațiile intime cu ea și că aceste momente erau rare spre deloc. Asta pentru că, a susținut Alberta, ar fi fost înșelată încă de pe vremea când era însărcinată. Ba mai mult, tânăra a mai spus că l-ar fi surprins pe Andrei Tinu purtând discuții nepotrivite cu propriile studente. (VEZI ȘI: FOSTA SOȚIE ÎL ACUZĂ PE BOSSUL DE LA ANC CĂ ÎȘI ABUZEAZĂ FIICA MINORĂ PSIHOLOGIC ȘI SEXUAL: ”A ÎNCURAJAT-O SĂ ATINGĂ ȘI SĂ MÂNGÂIE ORGANELE GENITALE ALE FRATELUI… DĂ-I LA…!”)

Andrei Tinu, fostul președintele al Autorității Naționale pentru Cetățenie

Alberta Preda, mărturisiri uluitoare 

Felul în care a relatat episodul de la Viena reprezintă o jalnică încercare a soțului meu de a mă compromite, deși el știa prea bine că este implicat în una sau mai multe relații adultere încă din perioada în care eram însărcinată cu cel de-al doilea copil. Întrebați-l, vă rog, când a achiziționat biletele pentru a se duce cu amanta lui la Berlin și veți înțelege că acestea au fost cumpărate cu mult timp înainte de a se depune acțiunea de divorț! M-a «prins» că l-am înșelat cu un coleg? Nici vorbă de așa ceva! 

De fapt, soțul meu dorea de mult timp să scape de mine și a urzit, pas cu pas, un plan care acum, că-l văd în integralitatea lui, mă doare enorm! Imediat după concedierea bonei, soțul meu a început să se poarte indiferent, să motiveze că e foarte ocupat sau obosit, să plece foarte des în delegații și să-mi impute «că n-are cine să-i spele și lui o cămășă». 

Când ne vedeam interacționăm greu și era complet dezinteresat de o relație intimă. L-am întrebat dacă vrea să vând cabinetul și să renunț la această navetă și mi-a spus că NU!”, declara, în urmă cu ceva timp, Alberta. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.