Ex-logodnica lui Pastramă e devastată după ce părăsit-o și musculosul din Brăila! Imagini de ultimă oră cu Raluca Podea

Autor:
Publicat: 04/07/2019 | 23:00

Ghinioanele din sfera sentimentală i-au pus ”capac” frumoasei Raluca Podea. Fostul ”iepuraș” Playboy nu pare deloc în apele sale după ce a rupt-o definitiv cu ”băiatul rău” de la Brăila. În brațele lui, Raluca lăsase impresia că își găsise liniștea sufletească după ce a fost părăsită de Florin Pastramă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini uluitoare, de ultimă oră, cu ex-logodnica actualului soț al lui Brigitte. (CITEȘTE ȘI: ”SORA” ELENEI BĂSESCU A PĂRUIT-O ÎN LOFT PE ”FOSTA” LUI CĂTĂLIN BOTEZATU!)

”Mega-divorțul” de Florin Pastramă și despărțirea suprinzătoare de musculosul din Brăila se pare că au afectat-o serios pe sexoasa Raluca Podea. Blondina pare să fie profund mâhnită de dezamăgirile de care a avut parte în ultima perioadă. (NU RATA, AICI: SEXY-SOȚIA LUI ADI MUTU A BĂGAT ”BOALA” ÎN DOREL LA BANCOMAT!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Raluca Podea pe terasa unui celebru local din București, unde s-a relaxat preț de câteva minute.

Problemele și-au pus amprenta pe chipul Ralucăi

Dacă, în trecut, fostul ”iepuraș” Playboy făcea senzație la fiecare apariție publică, de ceva vreme lucrurile par să se fi schimbat radical. Îmbrăcată lejer și machiată discret, Raluca Podea avea o mină tristă, de-a dreptul îngrijorătoare. Vedeta părea că nu se află în cea mai bună perioadă a vieții.

Problemele din ultima vreme se pare că și-au pus serios amprenta pe chipul blondinei, care, până mai ieri, radia de fericire și emana o poftă de viață nebună. Vizibil posomorâtă și năpădită de probleme, blodina și-a înecat amarul într-o sticlă de… apă plată, pe care a împărțit-o cu o amică. (NU RATA, AICI: PRINȚESA TELENOVELELOR DIN ROMÂNIA A ”LUAT” ÎN GREUTATE 10+ KG)

Raluca Podea nu pare deloc în apele ei

Raluca Podea, prinsă în „ofsaid”

În urmă cu câteva săptămâni, sexoasa blondină a fost prinsă pe picior greșit la un eveniment monden care s-a desfășurat în București. Într-o ținută monocromă cu tentă masculină, sacou și pantaloni, și cu un decolteu generos care-i punea în evidență bustul siliconat, Raluca Podea a furat privirile tuturor invitaților.

Din câte se pare, focoasa blondă nu este adepta sutienului, accesoriu pe care evită să-l poarte atunci când iese în public. Iar, din această cauză, la un moment dat, sexoasa din showbiz-ul românesc a fost prinsă în ofsaid.

Într-un moment de neatenție, Raluca Podea a lăsat la vedere mai mult decât și-ar fi dorit. Așezată la un birou și concentrată spre telefonul mobil, blondina nu a sesizat că sacoul pe care-l purta nu a mai stat la locul lui și i-a lăsat la vedere bustul generos.

Momentul în care nurii vedetei au fost expuși în toată splendoarea se pare că a fost savurat pe deplin de întreaga asistență masculină, care cu greu a putut să-și mute privirea de la silicoanele Ralucăi. (NU RATA, AICI: COD ROȘU DE… SÂNI GOI PE PLAJELE DIN MAMAIA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)