Ex-ul Oanei Zăvoranu a plecat ”cu mâna goală” din NUBA!

Publicat: 09/11/2019 | 22:33

Tudor Ionescu, vicele de patru zile al Capitalei, mult mai cunoscut ca “Tudy”, n-a avut prea mare succes în rândul reprezentantelor sexului frumos ce petreceau într-un renumit club din București. După câteva ore de distracție, ex-ul Oanei Zăvoranu a plecat ”cu mâna goală” din Nuba. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase.(CITEȘTE ȘI: LUMEA INTERLOPĂ ESTE ÎNDOLIATĂ! LEGENDARUL MAFIOT ROMÂN FANFAN (PORECLIT ”MÂNĂ DE ARGINT”) A FOST ÎNMORMÂNTAT!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Tudy în cel mai renumit club de noapte din Capitală, NUBA.(NU RATA: ”REGINA INSTAGRAMULUI” DIN ROMÂNIA SE VINDECĂ DE DEPRESIE ÎN NUBA! SĂRUT CU PIȚI JR. + MIȘCĂRI PERVERSE)

Ex-ul Oanei Zăvoranu a profitat de ocazie și pe lângă distracția cu prietenii, tânărul se pare că a încercat să atragă atenția domnișoarelor ce păreau să fie puse pe distracție. Se pare că  socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, iar Tudy nu prea a avut noroc. Vizibil deranjat de faptul că ”n-a prins” nimic, fostul iubit al vedetei a stat mai mult prin fața clubului, acolo unde s-a întreținut cu câteva cunoștințe.

Tudy n-a avut succes în club

Pe semne că și-a dat seama că seara este  compromisă, Tudor Ionescu a ”încălecat” pe scuter și s-a pierdut pe străzile din Capitală. Tudor Ionescu nu pare să țină cont de normele rutiere și de siguranță din trafic. Și asta pentru că a omis să poarte casca de protecție.(NU RATA: FOSTUL SOȚ AL LUI LAURETTE – 15 ANI LA ÎNCHISOARE, IAR VEDETA TV – MASĂ CALIFICATĂ LA NUBA LA DOUĂ ZILE DE LA PRONUNȚAREA CONDAMNĂRII!)

Tudy a plecat ”cu mâna goală” din NUBA!

S-a iubit cu Oana Zăvoranu

Tudor Ionescu a devenit cunoscut cu câţiva ani în urmă, atunci când a dat o reprezentaţie auto-erotică, în faţa unei camere video, cu „dedicaţie“ pentru Oana Zăvoranu. Respectivul episod l-a costat scump pe Tudy în cariera politică.

Fostul iubit al vedetei a reuşit să ajungă în fotoliul de consilier general la Primăria Municipiului Bucureşti, dar nu a rezistat şi în cel de viceprimar. Tudor Ionescu a trăit o poveste de dragoste cu Oana Zăvoranu, pe ultima sută de metri a căsniciei ei cu Pepe.(NU RATA: FOSTA PREMIANTĂ DE LA ”NEXT TOP MODEL” & LOGODNICUL S-AU CERTAT CA CHIORII LA 2 NOAPTEA! ”GELOZEL” I-A REPROȘAT CĂ…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...