Fostul soț al lui Laurette – 15 ani la închisoare, iar vedeta TV – masă calificată la NUBA la două zile de la pronunțarea condamnării!

Autor: I.D.
Publicat: 08/11/2019 | 23:59

Laurette a divorțat în urmă cu aproximativ un an de Ciprian Nistor, după ce omul de afaceri a fost condamnat la 15 ani de închisoare. Vedeta care vrea să revină pe ”sticlă” după mulți ani de ”dispariție” a fost prezentă la ultimul apel judecătoresc al celui cu care a împărțit patul. A plecat, de acolo, tristă. Fostul soț a pierdut și rămâne după gratii. Doar că… la câteva zile, Laurette s-a dezlănțuit în club. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are imaginile, în exclusivitate!

E greu și pentru Laurette, fata mulatră care a ”rupt” micile ecrane atunci când a apărut. A crezut, ceva mai târziu, că va avea familia pe care și-a dorit-o, un soț iubitor și copii, doar că astrele s-au întors cu spatele la ea. Soțul iubitor, pe care și-l găsise, a avut probleme grave cu legea și a fost condamnat la nu mai puțin de 15 ani de închisoare. Fără cale de scăpare, apelurile lui pe la toate Curțile fiind în van. Laurette a divorțat, acum un an, și, probabil, și-a schițat o altă variantă a vieții. Fără el! Nu e de condamnat, deși sufletu-i plânge! (CITEȘTE ȘI: AVEM DETALII DESPRE DOSARUL PENAL CARE A FOST ”ȚINUT LA SERTAR”. PRIMELE DECLARAȚII ALE LUI LAURETTE: ”FAPTELE N-AU FOST PROBATE!”)

Sau… Laurette este o femeie frumoasă, cu mulți aspiranți… Și chiar are viața în față. Club. Oricare ar fi el, din București. Acolo a fost ”descoperită” frumoasa Laurette de paparazzii CANCAN.RO și nu a făcut deloc economie de energie! A dansat într-o mulțime entuziasmată, apoi, s-a lipit de un amic, pe care l-a cuprins și i-a șoptit câteva vorbe la ureche. A continuat recitalul de dans, de altfel, unul de nora 10.

Laurette a făcut o noapte de pomină în club

Fostul soț, mega-scandal de evaziune fiscală

Fostul soţ al frumoasei Laurette a fost găsit vinovat într-un mega-dosar de evaziune fiscală, în care statul a fost prejudiciat cu trei milioane de euro! Instanța supremă a luat o decizie devastatoare și l-a condamnat la 15 ani de închisoare. D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații uluitoare legate de procesul în care a fost implicat Ciprian Nistor. Acesta a fost acuzat că, între anii 2011 şi 2014, a pus la dispoziţia unor parteneri de afaceri mai multe facturi fiscale care priveau operaţiuni fictive. (NU RATA: LAURETTE SE MUTĂ ÎN STATELE UNITE! ȘI-A SCOS LA VÂNZARE CASA ȘI MAȘINA)

Sursele noastre ne-au mărturisit că, printre complicii lui Nistor, investigatorii au descoperit că se aflau fosta şefă a executorilor judecătoreşti, un milionar cu afaceri în industria vinului, dar şi unul dintre ”băieţii deştepţi ai serviciilor secrete”. Practic, prin intermediul firmei lui Nistor, ”VeloTraco Trading Limited”, și alte companii au ”deturnat” sume mari de bani care ar fi trebuit direcţionate către bugetul de stat. Nistor emitea facturi pentru achiziţii de servicii fictive, iar complicii săi se sustrăgeau de la plata taxelor.

Instanța i-a respins apelul fostului soț: nefondat!

Magistrații de la Instanța Supremă au respins ca nefondate apelurile declarate de Agenția Națională de Administare Fiscală, inculpatul Ciprian Nistor și SC Revitalco Management & Consulting SRL. Mai mult decât atât, i-au obligat pe aceștia la plata sumei de 200 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. În urma deciziei magistraților, Ciprian Nistor s-a ales cu 15 ani de pușcărie, decizia fiind una definitivă. Iniţial, judecătorii l-au condamnat la doar 8 ani de închisoare, dar au contopit şi celelalte pedepse.

Laurette a făcut o noapte de pomină în club

Laurette – Ciprian Nistor, motivele divorțului

Laurette și Ciprian Nistor au avut o relație la distanță, din cauza faptului că omul de afaceri era închis. Dornică să-și trăiască viața, mulatra mai ieșea în cluburi, unde apărea în compania unor diverși bărbați. Fapt care a stârnit gelozia omului de afaceri. Astfel, s-a ajuns la separare! (VEZI AICI: LAURETTE A RUPT TĂCEREA DUPĂ DIVORȚUL DE CIPRIAN NISTOR. “MIE ÎMI PLAC MILIONARII ȘI…”)

„Azi s-a pronunțat divorțul și, imediat cum am ieșit, am simțit să scriu pe Facebook. A fost o căsătorie controversată, dar pe noi ne-au legat dragostea și respectul. Eu m-am căsătorit cu tot sufletul, speram ca soțul meu să vină acasă și să ne bucurăm de familia noastră împreună. Cred că am făcut tot ce mi-a stat în putință să transform căsnicia mea într-o adevărată familie, dar nu s-a putut. Au fost eforturi de ambele părți. Nici lui nu i-a fost ușor în închisoare, îl mai apuca gelozia. S-a terminat pentru că așa a fost să fie. Nu regret pasul făcut, Dumnezeu a avut un plan cu mine.

Am avut un an și opt luni cu bune și cu rele. Eu sunt sinceră și pun suflet în relațiile mele. Sunt singură, dar nu duc lipsă de admiratori. A explodat Facebook-ul de dimineață. Sper ca Dumnzeu să îmi scoată în cale bărbatul cu care să merg înainte în viață. Sunt liniștită, am grijă de fetița mea care a început clasa pregătitoare”, declara Laurette, după ce s-a oficializat divorțul de Ciprian Nistor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...