Exatlon 04 noiembrie. A părăsit competiția acerbă, iar concurenții au avut lacrimi în ochi

Publicat: 04/11/2018 | 22:54

Momentul în care unul dintre concurenții show-ului de la Kanal D părăsește platourile de filmare este unul dintre cele mai emoționante. În această seară, participanții “Faimoși” au câștigat cursa de eliminare, astfel că un băiat din echipa adversă a părăsit emisiunea “Exatlon”.

Citește și: Exatlon 04 noiembrie. Momente de panică în Republica Dominicană: Betty, luată cu targa de pe teren “Are nevoie de oxigen. Repede!”

Gata cu suspansul! Doru Meseşan, “Războinicul geto-dac” a fos numit jucătorul cu cel mai slab procentaj, în timp ce Alin este jucătorul săptămânii.

Când nu te aştepţi, atunci vine înfrângerea. Din păcate, nu trebuia astăzi. Îl felicit pe Ciprian că a jucat accidentat, nu ca alţii care nu au nimic şi se dau răniţi. Dacă eşti bărbat, joci şi punct”, a spus Ionuţ.

“Cine are aviz medical, joacă”, a afirmat Cosmin Cernat.

Citește și: Exatlon 3 noiembrie. Replici acide între concurenți în timp ce se luptau pentru casă. Giani Kiriță: “Cui arăţi tu m#$e?”

“Dacă medicul a spus să nu intru, nu am intrat. Nu vreau să intru în polemici cu nimeni. Nu am vrut să risc”, a mărturisit Silviu.

“Fetele noastre ies pe targă, iar ei se dau accidentaţi. Dacă te ştii laş, te poţi cere acasă. Sunt atâţia care şi-ar dori să joace chiar şi accidentaţi”, a spus Alin.

Citește și...