Exatlon 04 noiembrie. Momente de panică în Republica Dominicană: Betty, luată cu targa de pe teren “Are nevoie de oxigen. Repede!”

Publicat: 04/11/2018 | 22:17

În cea mai recentă ediție a emisiunii “Exatlon” s-au petrecut mai multe accidentări. Primul căruia i s-a făcut rău a fost Ciprian, concurent din echipa “Războinicilor”, și, ulterior, Betty, care a fost luată cu targa.

Citește și:Exatlon 04 noiembrie. A părăsit competiția acerbă, iar concurenții au avut lacrimi în ochi

Ciprian, unul dintre concurenții de la “Exatlon”, a acuzat o stare de rău după prima cursă din cadrul show-ului filmat în Republica Dominicană. El a mărturisit încă de la începutul zilei că nu se simte deloc bine. Betty, una dintre colegele sale,a făcut un atac de panică și a fost luată cu targa de pe terenul de joc.

Citește și: Exatlon 3 noiembrie. Replici acide între concurenți în timp ce se luptau pentru casă. Giani Kiriță: “Cui arăţi tu m#$e?”

“Mi-au amorţit mâinile, nu le simt”, a spus Betty la un moment dat.

Citește și: Exatlon 3 noiembrie. Scandal răsunător între Cristina și Paula din echipa “Faimoşilor”! “Nu-mi spui tu mie! Nu te înghit“

“A mai trecut prin asta. Are un atac de panică. Are nevoie de o targă şi să fie băgată la oxigen”, au spus concurenții din echipa “Războinicilor”.

Citește și...