Exatlon 3 noiembrie. Replici acide între concurenți în timp ce se luptau pentru casă. Giani Kiriță: “Cui arăţi tu m#$e?”

Publicat: 03/11/2018 | 23:22

S-au spus vorbe grele la “Exatlon” în ediția din această seară de 3 noiembrie. Concurenții din echipa “Faimoșii” și cei din cea a “Războinicilor” s-au certat ca la ușa cortului, iar în scandal a fost implicat și Giani Kiriță.

Citește și:  Exatlon 3 noiembrie. Scandal răsunător între Cristina și Paula din echipa “Faimoşilor”! “Nu-mi spui tu mie! Nu te înghit“

Cearta cumplită a început când Mădălina a adus punctul câştigător în lupta pentru casă, la 10-6, le-a arătat “Faimoşilor” un semn obscen, moment în care “Faimoşii” au luat foc. Monica Roşu s-a dus să vorbească cu Mădălina, să-i reproşeze gestul făcut şi l-a îmbrâncit pe Ionut, antrenorul “Războinicilor”. Acesta a intervenit între cele două, picând la mijloc.

“Măi, fetiţă, cui arăţi tu m#$e? Ţărancă ce eşti. Ce educaţie e asta, cui arăţi tu m#@e?” , s-a enervat Monica Roşu.

“Marş, cine eşti tu să-mi cer eu scuze. Tu vorbeşti de limbaj? Tu ai început primul când mi-ai zis că sunt praf. Ţie ţi-am arătat pentru că ai spus că sunt praf” , a spus Mădălina.

Citește și: Roxana Vancea, dezvăluiri din culisele Exatlon-ului! Îl atacă dur pe Alin Andronic: “Când s-au închis camerele…“

“Asta e educaţie, cui arăţi tu m#$e, esti vai de capul tău. Nu trebuie să vorbeşti. Nu ai educaţie şi şapte ani de acasă” , i-a spus Giani Kiriţă.

“Îmi cer scuze pentru gestul făcut, este cel mai urât gest pe care l-am făcut în cariera mea de sportiv. Îmi pare foarte rău. M-am supărat că Giani a spus că sunt praf, dar asta nu scuză gestul meu”, a spus Mădălina, după ce lucrurile s-au calmat.

Citește și...