EXATLON 27 octombrie. Nostalgie în echipa Războinicilor: ”Am început să ne facem griji de acasă”

Publicat: 27/10/2018 | 22:36
Emisiunea Exatlon 27 octombrie prezintă o altă faţă a Războinicilor. Pe traseu câştigă meci după meci, însă în rest sunt cuprinşi de tristeţe şi le fuge gândul acasă. 
În dimineaţa ediţiei Exatlon 27 octombrie, Corina s-a trezit cu o stare proastă, a plâns la masă, deşi Iulian a încercat să o încurajeze. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL MONSTRU ÎNTRE ROXANA VANCEA ȘI MAMA LUI GIANI KIRIȚĂ! FOSTA FAIMOASĂ A DEZVĂLUIT MOTIVUL PENTRU CARE A PĂRĂSIT EXATLON)
„Eu mi-am visat familia. Am visat-o pe mama. Îmi reproşa că n-am fost alături de tati, că nu sunt lângă el şi uite ce a păţit. Pentru toţi e greu, dar nu trebuie să te gandeşti. Şi lor le este dor de tine, dar nu vor să te vadă aşa, trebuie să le arăţi că eşti tare”, a încurajat-o Iulian.
Corina nu este singura care a avut un vis legat de familie, Ana Otvoş s-a visat însărcinată. Concurenta susţine că a fost cel mai frumos sentiment, însă totul s-a năruit în momentul în care s-a trezit. EXATLON 27 octombrie. Nostalgie în echipa Războinicilor: ”Am început să ne facem griji de acas㔄Eram însărcinată, era un sentiment frumos. Cand m-am trezit, totul s-a năruit. Am început să ne facem griji de acasa”, a spus Ana Otvoş. (VEZI ȘI: IMAGINILE CARE NU AU APĂRUT LA TV! FOSTĂ CONCURENTĂ DE LA EXATLON A DEZVĂLUIT CE I-A OFERIT IULIAN MEXICANCEI ANA LA PRIMA ÎNTÂLNIRE)

Un nou concurent a intrat în echipa Faimoșilor

Ediţia Exatlon 26 octombrie a început cu o surpriză pentru echipa Faimoşilor. Damian Ferucio a fost înlocuit de către Silviu. Silviu Nicolae are 29 de ani şi este antrenor personal. Sportivul şi-a dorit mult să participe la Exatlon şi speră să se acomodeze rapid.
„Mă simt foarte bine şi sunt foarte bucuros că sunt aici. Sunt mândru de echipa mea”, a spus Silviu. (CITEȘTE ȘI: EXATLON 25 OCTOMBRIE. PRIMELE IMAGINI CU SĂRUTUL DINTRE IULIAN PÎTEA ŞI ANA LAURA: “SE UITA LA MINE ȘI NU ÎNȚELEGEA…“)

Reacția lui Giani Kiriță după intrarea lui Silviu

Apariția lui Silviu, noul concurent din echipa Faimoşilor nu a părut să-l bucure foarte tare pe Giani Kiriţă. „Nu te bucuri că a intrat un concurent?”, l-a întrebat Cosmin Cernat pe Giani Kiriţă, uimit de reacţia antrenorului. „Sunt bucuros, dar vreau sa văd şi o fată lângă el. Avem nevoie şi de fete în echipă, să întărească echipa”, a spus Giani Kiriţă.