EXCLUSIV | Cătălin Botezatu, declarație de dragoste pentru Bianca Drăgușanu în ziua în care s-a căsătorit cu Alex Bodi. Ce mesaj i-a transmis!

Publicat: 01/08/2019 | 18:04
EXCLUSIV | Cătălin Botezatu, declarație de dragoste pentru Bianca Drăgușanu în ziua în care s-a căsătorit cu Alex Bodi. Ce mesaj i-a transmis!

La scurt timp după ce Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au unit destinele în fața ofițerului stării civile, Cătălin Botezatu a făcut mărturisiri savuroase. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, decalarțiile celebrului designer.(CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUŞANU S-A CĂSĂTORIT AZI CU ALEX BODI! CE ROCHIE A PURTAT VEDETA! PRIMELE IMAGINI)

Contactat de reporterii CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, Cătălin Botezatu a vorbit fără menajamente despre cel mai important eveniment din showbiz-ul românesc, cununia civilă a lui Alex Bodi șia Biancăi Drăgușanu. Celebrul designer a profitat de ocazie și i-a transmis blondinei o declarație de dragoste.(NU RATA, AICI: ALESSANDRA STOICESCU ȘI-A LUAT FIICA ACASĂ: “NU ȘTIU CÂND AU TRECUT ORELE…”)

”Mă bucur să aud acest lucru dat fiind faptul că au avut o relație destul de tumultuoasă. Acum e clar faptul că între cei doi există dragoste reală și mai mult există și un act oficial, dar pe care eu îl consider inutil. Lui Alex îi urez să aibă multă răbdare și să chibzuiască cum știe mai bine banii. Bianca este o fată minunată și merită să fie iubită. Să aibă grijă de ea și să o iubească. Le urez casă de piatră și numai bine. Te iubesc, Bianca!”, a declarat Cătălin Boteazatu, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.    

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit civil

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit civil

După căsătoria eșuată cu Victor Slav, Bianca Drăgușanu a decis să își unească destinul cu al lui Alex Bodi, bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste, care nu a fost lipsită însă de certuri și împăcări. În jurul orei 15:00, afaceristul extravagant a ajuns la Casa de Căsătorii a Sectorului 3 din București. La câteva minute bune distanță, și-a făcut apariția și fosta prezentatoare de la Kanal D, care a venit cu un alt autoturism de lux. Cununia civilă a Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi are loc la doar două zile după ce afaceristul i-a oferit inelul de logodnă, care a costat aproape 10.000 de euro.(NU RATA, AICI: ”ALEXANDRA ÎL ȘTIA PE UCIGAȘ! I-A TRIMIS UN SMS ÎN ZIUA DISPARIȚIEI ȘI L-A RUGAT SĂ…”)