EXCLUSIV. Secretele iubitului Andreei Marin: I-am aflat trecutul de la Focşani…

Publicat: 06/10/2017 | 00:00

În judeţul în care ar fi crescut Adrian, actualul iubit al Andreei Marin, au rămas puţine informaţii despre el, cea mai recentă fiind o somaţie de executare silită venită din partea Primăriei Focşani. În urmă cu doi ani, municipalitatea anunţa că s-a început procedura de executare silită prin emiterea somaţiilor şi titlurilor executorii pentru mai mulţi debitori, printre care şi Adrian, pentru un imobil din Focşani. Secretele iubitului Andreei Marin sunt, însă, mult mai multe, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 din România, vi le prezintă, pe rând, în cele ce urmează. (VEZI ŞI: Imagini în premieră. Dragostea pluteşte în aer. Iubitul Andreei Marin a dus-o de mână la bancă…)

Imobilul lui Adrian, executat de Primărie, este un apartament situat pe Aleea 1 Iunie din Focşani. Deşi titlul executoriu nu a fost contestat în instanţă, la Judecătoria Focşani apare un alt fapt interesant. În 2012, instanţa a admis o cerere formulată de biroul unor executori judecătoreşti, încuviinţând, irevocabil, „executarea silită a titlului executoriu Sentinţa comercială nr…., pronunţată de Judecătoria Focşani” într-un dosar care l-ar fi vizat pe tatăl lui Adrian, în calitate de debitor. Executarea a fost admisă la cererea creditoarei SC CUP SA (Compania de Utilităţi Publice Focşani, n.r.). (CITEŞTE ŞI: Cum s-a dat de gol Andreea Marin, înainte de a fi pozată cu noul iubit)

Cum tatăl lui Adrian este recunoscut de instanţă ca proprietar al imobilului de pe Aleea 1 iunie, aceasta ar putea fi explicaţia faptului că pe niciuna dintre declaraţiile de avere semnate de iubitul Andreei Marin nu apare un apartament din Focşani.

Cu atât mai mult cu cât, în 2006, Judecătoria Focşani a soluţionat favorabil o cerere de divorţ introdusă de mama lui Adrian împotriva tatălui său, declarându-se desfăcută „căsătoria încheiată la data de 7 martie 1984, prin acordul părţilor”. (NU RATA, AICI: Prima reacţie a ANDREEI MARIN după ce au apărut imaginile cu noul ei iubit: „Avem…”)

Drumul de la administrator de butic la angajat al MAE

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 din România a mai aflat că, la aceeaşi adresă din Focşani, până în 2009, a funcţionat o societate având Codul CAEN: 5211 –  Comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate cu vânzare predominantă de produse alimentare băuturi şi tutun. Probabil un mic magazinaş de cartier, care şi-a dat obştescul sfârşit după câţiva ani de activitate.

În noiembrie 2007, la Secţia a II-a Civilă şi de Contencios Administrativ Fiscal a Tribunalului Vrancea a fost înregistrată o cerere de dizolvare a societăţii din partea Oficiului Registrului Comerţului Vrancea. Potrivit informaţiilor de pe portalul instanţelor, firma era administrată de Adrian şi de mama lui.

La ceva timp, numele lui Adrian apare pe lista unor concursuri susţinute de absolvenţii de Drept. În 2010, el s-a înscris la concursul de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii, sesiunea august – septembrie. Adrian şi-a depus dosarul la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea, însă rezultatul nu a fost unul extraordinar. (VEZI ŞI: Ce a scris Tuncay pe Facebook, după ce s-a aflat că Andreea Marin are un nou iubit: „Niciodată nu pierd!”)

Într-adevăr, în acel an s-a picat pe capete la INM, de proba eliminatorie trecând doar 72 dintre cei peste 3.200 de candidaţi înscrişi. Iar Adrian a picat cu mult sub minimul de 70 prevăzut în regulamentul de concurs: 29 de puncte.

Tot în acelaşi an, Adrian a fost unul dintre candidaţii la examenul de primire în profesia de avocat stagiar în cadrul Baroului Bucureşti, sesiunea noiembrie. Atunci, s-au înscris 1.075 de candidaţi în Bucureşti, însă, în februarie, când au fost afişate rezultatele, pe listă apăreau doar 1.043 de persoane, admise sau respinse, fără a fi menţionat rezultatul obţinut de actualul iubit al Andreei Marin.

Şi, cum numele său nu apare pe nicio listă a avocaţilor bucureşteni, cel mai probabil a picat probele de concurs, sau, în cazul cel mai fericit, a absentat. Se pare, însă, că cele două rezultate dezastruoase nu i-au tăiat elanul lui Adrian, care a ajuns cu succes angajat în cadrul MAE, câţiva ani mai târziu, după cum se poate observa din declaraţiile sale de avere. (CITEŞTE AICI: EXCLUSIV. Divorţul de Andreea Marin l-a adus cu un picior în groapă… Ce ”gaură” am descoperit în conturile lui Tuncay)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

NICOLETA CRISTEA
Citește și...