EXCLUSIVITATE. Povestea i-a innebunit pe toţi şi i-a lăsat mască pe martori. Eroticul Mădălin de la Giurgiu dă clasă gagicarilor din zona 0 a Bucureştiului: Le-a ….. pe „doamna Primar” şi pe o sexy manichiuristă la masă în plin restaurant, de faţă cu toată lumea!!!!!!

Publicat: 19/09/2017 | 00:00

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, publică o poveste incendiară, care are ca protagonişti două persoane cunoscute în lumea mondenă: Mădălin "de la Giurgiu" şi Sorina Docuz. De fapt, este vorba de o adevărată telenovelă, pe care o vom prezenta în rândurile următoare. (Sorina Docuz s-a sărutat cu el în văzul tuturor, după ce a dus-o pe Riviera Franceză! Fosta soţie a primarului-milionar de la Sectorul 3, ”adjudecată de...!”)

Potrivit surselor DAS (Departamentul Anchete Speciale al cancan.ro) categoria A, care au asistat la episodul incredibil, Mădălin de la Giurgiu, bun prieten cu Alin Ionescu, fostul soţ al Cristinei Spătar, şi-a făcut apariţia miercuri seară la resturantul grecesc „Octopus Eat Greek” din Bonton Herăstrău împreună cu Sorina Docuz, fosta soţie a primarului sectorului 3 Robert Negoiţă. Sursele noastre au povestit că, la scurtă vreme de la venirea în restaurant, la ora 19:20, Mădălin de la Giurgiu şi Sorina Docuz au început să se sărute. Nimic neobişnuit până acum, mai ales că noi scriam AICI că cei doi au o relaţie de mai multe luni.

Partea tare acum începe! La doar o oră distanţă, Sorina Docuz a plecat de la masă, iar Mădălin de la Giurgiu s-a întâlnit cu o cunoscută manichiuristă, Laura „Pensat”, care a participat la emisiunea-concurs „Bravo, ai stil!”. La scurt timp după ce Laura s-a aşezat la masa lui Mădălin de la Giurgiu, cei doi au început – aţi ghicit! – să se sărute! Culmea, Laura s-a aşezat exact pe scaunul de pe care se ridicase fosta primă doamnă a sectorului 3!

„Asemenea show nu vezi decât în filme”

Cu siguranţă că dezvăluirile CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, nu îi vor face deloc plăcere Sorinei Docuz. Potrivit surselor noastre de maximă încredere, scena incredibilă s-a petrecut pe terasa restaurantului grecesc din Herăstrău şi i-a lăsat pe cei de acolo cu gura căscată! „Asemenea show nu vezi decât în filme”, ne-a mărturisit martorul scenei. (CITEŞTE ŞI: Toţi ochii sunt aţintiţi pe ex-soţia ”trofeu” a primarului-milionar. ”Fabulosul Costeluş” şi ”Mădălin de la Giurgiu” au atacat-o frontal la LOFT!)

Manichiurista Laura
Manichiurista Laura „Pensat” a participat la „Bravo, ai stil!”

Despre Mădălin de la Giurgiu ştim că petrece destul de mult timp la Ministerul Transporturilor, acolo unde se simte ca la el acasă, deoarece deţine o companie de asfalt împreună cu alţi parteneri. Lui i s-a dat pe mână celebra companie de asfaltări a celebrului Asfaltator Nelu Iordache. Sorina Docuz le-a atras atenţia mai multor bărbaţi din lumea bună după despărţirea de Robert Negoiţă. Printre cei care au încercat să o cucerească s-ar fi aflat şi Costeluş Căşuneanu, fiul primului „Rege al asfaltului” Costel Căşuneanu, cu toate că acesta este căsătorit şi era însurat şi la ora aceea cu Ana Maria Popa.

Costeluş Căşuneanu şi Mădălin de la Giurgiu i-au făcut amândoi
Costeluş Căşuneanu şi Mădălin de la Giurgiu i-au făcut amândoi „pressing” Sorinei Docuz. Câştig a avut cel din urmă

Sorina Docuz şi Robert Negoiţă, divorţ după trei ani

Sorina Docuz şi Robert Negoiţă au divorţat în primăvara lui 2016, după trei ani de căsnicie. Cei doi au rămas în relaţii bune, mai mult de dragul copilului. Sorina şi Robert s-au căsătorit în 2013, însă erau împreună încă de pe vremea când ea era minoră. Separarea s-a produs fără scandal, elegant, la notar. În urma acestei căsnicii, Sorina a rămas cu un fiu, dar şi cu stabilitatea financiară asigurată de edilul multimilionar de la Sectorul 3 al Capitalei. (VEZI ŞI: VIDEO EXCLUSIV. CANCAN.ro l-a filmat pe cunoscutul politician exact în momentul în care… Imagini năucitoare cu primarul milionar dezbrăcat într-o parcare!)