Exclusivități, lecții de viață și romantism cu Fuego la ”Drag de România mea!”

Publicat: 14/03/2019 | 10:12

De multe ori, alternativele nu sunt primite cu brațele deschise de către oameni. Emisiunea „DRAG DE ROMÂNIA MEA!” arată contrariul și încearcă să ofere altceva, să aducă un plus de valoare și o imagine frumoasă a unei țări care are oricum suficiente probleme încât să o încărcăm cu negativism. Ediția a doua din cel de-al doilea sezon “DRAG DE ROMÂNIA MEA!” propune exclusivități, minunate lecții despre viață și despre succes, artiști iubiți, actori de farmec și talente minunate.(CITEȘTE ȘI: ALEX BODI RUPE TĂCEREA! PRIMELE ȘI SINGURELE DECLARAȚII DUPĂ DESPĂRȚIREA DE BIANCA: ”DACĂ O BĂTEAM, S-AR FI VĂZUT…” + CINE ESTE DE FAPT SEXOASA CU CARE A ”FUGIT” LA PARIS)

Astfel, pentru prima oară de când lucrează în Televiziunea Română, adică de peste 35 de ani, celebrul regizor de televiziune LUCIA HOSSU LONGIN poposește într-un studio de divertisment. Aceasta va povesti despre situația actuală a României și despre schimbările ei în acești ani, dar și despre istoriile din celebrul “MEMORIAL AL DURERII”, seria de reportaje pe care o realizează încă din 1992.(NU RATA, AICI: ANTRENORUL ”NAȚIONALEI” U21 A PLĂTIT UN SFERT DE MILLION € PENTRU UN BENTLEY UNICAT ÎN ROMÂNIA!)

Trubadurul Gheorghe Gheorghiu ne va cânta despre dragoste, oferind și o premieră publicului, iar Ileana Șipoteanu va povesti despre minunatul Dumitru Lupu, cântând unul dintre cele mai celebre șlagăre ale acestuia, dar și un duet cu Paul Surugiu. Minunata canotoare CAMELIA POTEC ne va povesti despre emoțiile unei competiții sportive, despre viața de campion, dar și despre situația actuală a sportului românesc.(NU RATA, AICI: VĂDUVA A PRIMIT OK-UL SĂ VÂNDĂ MAȘINILE MILIARDARULUI! MOTIVUL…)

Exclusivități, lecții de viață și romantism cu Fuego la ”Drag de România mea!”

Un moment de excepție va fi oferit de tânărul ROBERT CREIMERMAN, fiul cuplului de artiști Dan Creimerman și Dana Bartzer, un pianist valoros, ce a susținut nenumărate concerte, câștigând o mulțime de premii la doar 18 ani. O lecție despre viața în doi, despre iubire și despre teatru, ca vocație și ca modalitatea de a trăi ne vor oferi actorii Cristina Deleanu și Eugen Cristea. Paul Surugiu-Fuego a pregătit mai multe momente speciale, alături de trupa SUPERMARKET și baletul Florin Mariș! Nu ratați!(CITEȘTE ȘI: FOTBALISTUL LUI GIGI BECALI A ”STROPIT” CU BERE ÎNFRÂNGEREA DIN MECIUL CU VIITORUL… FILMĂRILE REALIZATE LA 1 NOAPTEA VOR STÂRNI FURIA FINANȚATORULUI FCSB!)

Citește și...