Familia lui Florin Salam trece prin momente grele. Fratele artistului este internat în spital și luptă pentru viața lui

Publicat: 27/07/2020 | 11:03

Familia lui Florin Salam trece prin momente grele. Fratele artistului este internat într-un spital din Capitală și luptă pentru viața lui. 

Fratele lui Florin Salam suferă de o boală cumplită și este internat în Spitalul Floreasca din Capitală. Potrivit Spynews.ro, bărbatul este intubat la Reanimare, iar medicii i-ar fi spus artistului să se roage pentru o minune.

În momentul de față, starea de sănătate a fratelui lui Florin Salam nu este deloc bună, iar doctorii fac tot posibilul să îl salveze pe acesta. (CITEȘTE ȘI: EX-SOȚIA EROTICĂ A ISCUSITULUI MILIARDAR A APĂRUT SINGURĂ PE PLAJĂ! TOȚI OCHII S-AU OPRIT ASUPRA EI…)

Fănica s-a stins din viață în 2009

Fosta soție a lui Flrin Salam a fost internată tot în Spitalul Floreasca din Capitală.

În 2007, Florin Salam s-a căsătorit cu Ştefania, alături de care a trăit 12 ani. Naşi le-au fost Adi Minune şi Cati, iar nunta au făcut-o în Antalya. Din dragostea celor doi, au apărut şi comorile lui artistului: Betty şi Dani. O nenorocire, însă, s-a petrecut după doar doi ani de la căsătorie. Soţia a murit la 27 de ani din cauza unei ciroze hepatice.

Se căuta un donator, însă ciroza galopantă i-a măcinat trupul firav. Ștefania Stoian, alintată Fănica, a făcut septicemie, apoi blocaj renal. Doctorii care au operat-o i-au găsit în abdomen o pungă cu puroi de două kilograme. (VEZI ȘI: DELIA A FUGIT DE COVID ÎN PARADIS: ”MIERCURI LUĂM BARCA ȘI PLECĂM!”)

Florin Salam n-a ştiut niciodată că Fănica era infectată cu virusul hepatitei C. Ștefania Stoian s-a stins din viață pe 12 aprilie 2009, la spitalul Floreasca din Capitală.