Fata cea mică a Anamariei Prodan a ajuns la spital. Mesajul transmis după ce a stat de vorbă cu medicii

Publicat: 20/04/2018 | 16:45

Sarah Dumitrescu a mers o clinică medicală din Florida, iar în urma întâlnirii cu doctorii american, ea a făcut public un mesaj. Totul are loc la doar o zi după ce bunica ei, Ionela Prodan, a fost îngropată. Prietenii și fanii i-au urat multă sănătate, iar colegii din echipa de baschet în care evoluează i-au spus că abia așteaptă să se întoarcă pe teren.

Citește și: Ana a spus adevărul despre cea mai mare bogăție pe care i-a lăsat-o Ionela Prodan

La mai bine de două săptămâni de la ultimul control, fata cea mică a Anamariei Prodan a ajuns din nou la Johns Hopkins All Children’s Hospital din Saint Petersburg, un oraș din Florida. După consultație, ea și-a fotografiat mâna stângă la care s-a accidentat în urmă cu o lună și jumătate și a fost nevoită să intre de urgență în sala de intervenții chirurgicale. După cum puteți observa în poză, cicatricea i s-a vindecat destul de frumos.

Sarah Dumitrescu a scris în limba engleză mesajul: „Post surgery week 6 (n.r.: 6 săptămâni de la operație)”.

Fiicele Anamariei Prodan au lipsit de la înmormântarea bunicii lor, Ionela Prodan

Vă reamintim că ieri, bunica adolescentei, Ionela Prodan, a fost condusă pe ultimul drum. Sarah și sora ei mai mare, Rebbeca Dumitrescu, nu au participat la înmormântare. Nepoata cea mare a regretatei artiste de muzică populară a împlinit 19 ani ieri.

Citește și: Ce le-a spus Ionela Prodan medicilor, înainte să moară: „Să îmi băgați ceva în perfuziile alea, vreau să trăiesc!”

„Happy birthday, sissy ❤️ #nasty19😈 (n.r.: La mulți ani, surioară #19obraznic)”, a scris Sarah Dumitrescu în dreptul imaginii de mai jos.

Happy birthday sissy ❤️ #nasty19😈

A post shared by Sarah dumitrescu Reghecampf (@sarahdumitrescu) on

Recomandarea CIAO.RO