Feli Donose, mărturisire sinceră înainte să nască. Cum se înțelege cu soacra

Publicat: 12/10/2018 | 08:10

Feli Donose mai are puțin și naște! Aflată pe ultima sută de metri cu sarcina, îndrăgita artistă a mărturisit că mama ei, dar și soacra o vor ajuta cu fetița. Ea se înțelege de minune cu mama lui Cătălin, iubitul ei, și spune că este norocoasă să aibă o asemenea soacră.

„Mă va ajuta mama, mama mea a doua, căreia i se mai spune și soacră. Aș vrea tare mult să ne dăm noi, nouă, timp să ne obișnuim. Pentru început, vom avea nevoie de ajutor. Aș vrea să semene cu tatăl ei, când era mic, pentru că avea părul creț și negru. Am așa imaginea cu ea în marsupiu și cu mine, în studio. Ne-am decis la un cărucior negru, pe care să putem să-l accesorizăm cu tot felul de jucărele”, a povestit Feli la Antena 1. (Citește și Feli, schimbare de look îndrăzneață înainte să nască. S-a tuns mai scurt și s-a vopsit)

Feli Donose este extrem de fericită de când a aflat că este însărcinată și abia așteaptă să-și țină fiica în brațe: „O să fiu ca o fetiță care se joacă de-a bebele. Sunt foarte fericită. Atunci când conștientizez că am un bebe în burtică, sunt cea mai fericită. Nu există ceva pe lumea asta cu care pot să-mi compar fericirea, atunci când mă gândesc la bebe. Organizăm și camera, deși am zis că în primele luni nu o să mă dezlipesc de ea, o să mi-o lipesc așa de cap, de piept”. (Nu rataFeli, probleme în relația cu tatăl fiicei sale: “A vrut să plece de acasă de patru-cinci ori”)

 

Citește și...