Fiica Andei Adam a spus tot! ”Unde o pupă tati pe mami?” Răspunsul fetiței i-a lăsat fără cuvinte

Publicat: 06/12/2018 | 18:53

Fiica Andei Adam a spus tot! Anda Adam a fost invitata lui Teo Trandafir, în emisiunea Teo Show de la Kanal D. Alături i-a stat chiar Evelin, fiica ei. Iar discuția a luat o turnură complet neașteptată la un moment dat. Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva.  (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

La un moment dat, Teo Trandafir i-a pus o întrebare delicată micuței.

„Dar tati o pupă pe mami?”, a întrebat-o Teo Trandafir pe micuța Evelin.
„Da”, a răspuns aceasta.
„Unde?”, insistă prezentatoarea.
„La fund”, răspunde dezinvoltă fiica Andei Adam, spre amuzamentul tuturor celor prezenți în platou. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

CITEȘTE ȘI: CURAJ SAU VULGARITATE?! ANDA ADAM, DEZBRĂCATĂ COMPLET

Anda Adam a oferit explicațiile necesare, dar momentul a fost savuros

Anda Adam este de părere că micuța a făcut o asociere care s-a dovedit a fi hazlie.  (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

„Am râs cu lacrimi. Noi suntem la emisiunea „Copiii spun lucruri trăsnite?”  Copiii, când sunt mici, sunt drăgălași tare, îți vine să-i mănânci de peste tot. Și bineînțeles, de unde o mușcăm noi cel mai des și unde o pupăm… de funduleț. Și atunci când tu ai pus întrebarea unde pupă tati pe mami, la fund, că dacă non-stop, cum o prindem, cum… A asociat bine copilul”, explică Anda Adam. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

CITEȘTE ȘI: ANDA ADAM A SPUS ADEVĂRUL DESPRE PRESUPUSA SARCINĂ: “NE DORIM FOARTE MULT ÎNCĂ UN COPIL”

Fiica Andei Adam a spus tot

 

Citește și...