Fiica pedofilului olandez a transmis un mesaj părinților îndoliați prin intermediul CANCAN.RO: ”Gândurile și rugăciunile noastre sunt cu familia Mihaelei! A fost foarte greu să…”

Publicat: 27/09/2019 | 06:22

Fiica olandezului suspectat de uciderea Mihaelei Adriana Fieraru a transmis un mesaj părinților îndoliați, prin intermediul CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. Vă prezentăm, în exclusivitate, declarațiile sfâșietoare. (CITEȘTE ȘI: PEDOFILUL OLANDEZ A AVUT 3 CĂSĂTORII & 2 LOGODNE)

Fiica lui Johannes Visscher, suspectul principal în cazul odioasei crime de la Gura Șuții, a aflat în urmă cu trei zile, din presa locală, de ororile pe care le-ar fi comis părintele ei. Prin intermediul CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, fiica pedofilului olandez a transmis un mesaj de-a dreptul emoționant părinților îndoliați. (NU RATA: IUBITUL MILIONAR AL VEDETEI DE LA ”FERMĂ” RUPE TĂCEREA DIN ÎNCHISOARE)

„Este foarte afectată emoțional”

Avocații fiicei lui Johannes Visscher, bărbatul care este suspectul numărul 1 în odioasa crimă din Dâmbovița, ne-au contactat pentru a ne face cunoscut mesajul acesteia.

”Gândurile și rugăciunile noastre sunt cu familia Mihaelei! A fost foarte greu să înțelegem ce s-a întâmplat în România. Fiica lui Johannes Visscher este foarte afectată emoțional din cauza situației oribile. Familia a încercat să facă tot ce se poate pentru a o proteja”, ne-au declarat reprezentanții fiicei lui Johannes Visscher.

Johannes Visscher, suspectul nr. 1 în cazul crimei de la Gura Șuții

Johannes Visscher, un adevărat crai

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații uluitoare despre Johannes Visscher, cetățeanul olandez suspectat de uciderea Mihaelei Adriana Fieraru, de 11 ani, din județul Dâmbovița. Potrivit unor surse autorizate, bărbatul, născut pe 6 mai 1973, a fost un adevărat crai de-a lungul vieții. A avut numai puțin de cinci logodnice, iar cu trei dintre acestea s-a și căsătorit!

Ultima lui soție este originară din Franța, iar cei doi s-au mutat în orășelul Beers, unde pedofilul își achiziționase o fermă. În prealabil, ucigașul a locuit într-un apartament din Nijmegen. (NU RATA: UNICA POZĂ CU MAȘINA CRIMINALULUI OLANDEZ CU CARE S-A IZBIT DE TIR)

S-a căsătorit după un show TV!

Vecinii susțin că Johannes Visscher era o persoană izolată, deloc sociabilă. Conducea o mașină sport, iar pedofilul, la fel ca și soția lui franțuzoaică, rar erau văzuți la fermă. De precizat că suspectul principal în cazul odioasei crime de la Gura Șuții s-a însurat pentru prima dată în 2011, dar soția l-a părăsit când a aflat că a fost condamnat pentru agresiuni sexuale asupra femeilor și că a fost internat inclusiv la Psihiatrie. Ulterior, ucigașul s-a recăsătorit în 2012, când i-a cerut mâna unei tinere în cadrul unui show TV din Amersfoort, Olanda. Nici de această dată mariajul nu a fost de durată, iar ”Joop” și-a unit destinele cu franțuzoaica, actuala soție.

S-a sinucis!

Johannes Visscher a ajuns în România miercurea trecută și a plecat sâmbătă, el petrecând în țara noastră trei zile. Este bănuit că, în acest timp, ar fi omorât-o pe Adriana, fetița de 11 ani din Dâmbovița. Ajuns în Olanda, acesta s-a sinucis. A intrat intenționat cu mașina într-un camion pe N321, o șosea între Escharen și Grave. Inițial, poliția a presupus că ar fi fost vorba de un accident, însă în cursul anchetei s-a stabilit că șoferul a vrut să se sinucidă. Coliziunea a fost atât de puternică încât camionul s-a răsturnat pe marginea șoselei. (VEZI ȘI: E ULUITOR CE S-A ÎNTÂMPLAT CU ACTRIȚA-VEDETĂ DE LA PRO TV! A FOST ANUNȚATĂ CĂ…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...