Fiica unuia dintre cei mai ”vânați” români a devenit o… bombă-sexy! Imaginile vorbesc de la sine

Publicat: 25/06/2019 | 22:46

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini demențiale cu fiica unuia dintre cei mai ”vânați” români. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) În urmă cu 21 de ani, tatăl bombei-sexy a fost declarat ”inamicul public nr. 1” în celebra afacere ”Țigareta 2”.(CITEȘTE ȘI: SEXY-ASISTENTA TV, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ DIVORȚ: „SOȚUL MEU E LA POLUL OPUS FAȚĂ DE MINE…”)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor imagini senzaționale care o au în prim-plan pe fiica fostului colonel SPP Gheorghe Truțulescu, omul care, în urmă cu 21 de ani, a fost personajul-cheie al celebrului dosar ”Țigareta 2”. (Cel mai bine platit job din București)

Cel care, în trecut, a fost declarat ”inamicul public nr. 1” se pare că este acum unul dintre cei mai mândri părinți. Pe lângă faptul că arată de-a dreptul senzațional, fiica fostului colonel SPP, Ana Truțulescu, și-a clădit și o carieră de succes. (NU RATA, AICI: AM AFLAT MOTIVUL PENTRU CARE ANDRA MĂRUȚĂ A PLECAT DE LA VOCEA ROMÂNIEI DE LA PRO TV)

Fiica celebrului colonel Truțulescu arată senzațional

„«Țigareta»” este istorie!”

Fostul colonel SPP Gheorghe Truțulescu, care a condus și Unitatea de Cercetare-Diversiune Buzău, a fost, pentru câteva zile din 1998, cel mai ”vânat” om din România. Personaj-cheie al celebrului caz de contrabandă cu țigări, care a avut loc pe Aeroportul Militar Otopeni, și una dintre cele mai enigmatice figuri postdecembriste, “Truți”, cum a fost numit după arestarea din 1998, a dispărut de ani buni din peisaj. Bărbatul care, în urmă cu 21 de ani, era considerat cel mai ”vânat” român, s-a pensionat și se ocupă de grădinărit și câini la conacul său de lângă Buzau. (NU RATA: IMAGINI EXCLUSIVE CU NOUA ”ȘEFĂ” DE LA FCSB)

“Este istorie. Acum sunt la pensie, sunt liniștit. «Țigareta» este istorie, a trecut. Ce-a fost, a fost. Acum mă joc cu câinii. Îmi place natura, acum sunt pensionar, grădinăritul mă relaxează. Plantez și panseluțe”, declara Gheorghe Truțulescu, în urmă cu câțiva ani.

Ana Truțulescu are un fizic de invidiat

Șapte ani de închisoare în dosarul “Țigareta 2”

Gheorghe Truțulescu a fost condamnat la șapte ani de închisoare în dosarul “Țigareta 2”, pentru introducerea ilegală cu avionul în România a peste 4.000 de baxuri de țigări de contrabandă. A fost arestat în 1998 într-un apartament din Arad, însă timp de câteva zile a fost cel mai căutat om din România.

A fost adus sub escortă la București pentru audieri la Parchet, după care a fost judecat și condamnat. Fostul colonel SPP a fost eliberat condiționat din închisoare în 2003, după ce și-a ispășit pedeapsa pentru implicarea sa în contrabanda cu țigări de pe Aeroportul Militar Otopeni.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...