Filmări în premieră cu arestarea românului bănuit că a asasinat-o pe jurnalista bulgară! Polițisti sub acoperire l-au găsit pe faleza Dunării și…

Autor: I.D.
Publicat: 10/10/2018 | 22:52

Cazul Victoriei Marinova, jurnalista bulgară de investigații care a fost ucisă cu bestialitate, sâmbătă, în orașul Ruse, a pus pe jar autoritățile din țara vecină. (Super oferta de angajare) La scurt timp după ce cadavrul tinerei a fost descoperit, un cetățean român a fost reținut pe faleza Dunării de către polițiști sub acoperire. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră națională, imagini uluitoare din momentul în care bărbatul a fost ridicat de oamenii legii. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU A SEMNAT CU ANTENA 1! PRODUCĂTORII MEGA-SHOW-ULUI TV O VOR PLĂTI CU… UN SAC DE BANI!)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor imagini de-a dreptul senzaționale.(Cât câștigi dacă faci videochat?)  În urmă cu câteva zile, autoritățile din țara vecină au reținut un bărbat de origine română care era bănuit că ar fi asasinat-o pe jurnalista bulgară Victoria Marinova. Vadim Furmuzaki a fost reținut de doi polițiști sub acoperire pe faleza Dunării din Ruse, locul unde, sâmbătă, a fost descoperit trupul neînsuflețit al jurnalistei bulgare. (NU RATA, AICI: O ROMÂNCĂ A ÎNGENUNCHEAT GIGANTUL VODAFONE. AVEM DECIZIA CARE PRIVEȘTE 10 MILIOANE DE ABONAȚI!)

„Nu e mașina poliției!”

”Poliția m-a reținut. Această mașină nu e a poliției. Cei care m-au reținut nu au vrut să îmi arate legitimațiile.(Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti) Acești doi bărbați vor să mă aresteze. Nu poartă uniforma poliției și nici nu folosesc o mașină a poliției. Această mașină nu e a poliției. Ei vor să mă urce în această mașină. Ei îmi spun că sunt de la poliție, dar nu vor să îmi prezinte o legitimație”, a afirmat Vadim Furmuzaki în momentul reținerii.

Vadim Furmuzaki a fost suspectat de uciderea jurnalistei bulgare. După ce a petrecut câteva ore în arestul poliției din Ruse, bărbatul a fost eliberat din lipsă de probe. Potrivit presei din țara vecină, pe lângă cetățenia română, Vadim Furmuzaki are și cetățenia Ucrainei, dar și a Republicii Moldova. Vadim Furmuzaki a locuit o bună perioadă de timp în Brașov, iar de câteva luni el s-a mutat în localitatea Ruse din Bulgaria. (CITEȘTE ȘI: E OFICIAL! ADRIAN MUTU S-A ÎMPĂCAT CU FOSTA SOȚIE!)

Vadim Furmuzaki, românul reținut de autoritățile bulgare în cazul jurnalistei ucise cu bestialitate

Între timp, autoritățile au prins un alt suspect al crimei din Bulgaria, Severin Krasimirov. Acesta a fost reținut în Germania, pe baza probelor ADN. (DETALII AICI)

Victoria Marinova, bătută şi agresată sexual înainte de a fi omorâtă

Cadavrul ziaristei de 30 de ani a fost găsit de un trecător, sâmbătă după-amiază, şi seara a fost identificat de familia femeii. Autorităţile au stabilit că tânăra a fost bătută şi agresată sexual înainte de a fi omorâtă. Corpul ei a fost găsit într-o zonă greu accesibilă, în nişte tufişuri, lângă Dunăre. Potrivit primelor elemente ale anchetei, ziarista ar fi fost strangulată. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) Majoritatea obiectelor personale ale jurnalistei lipseau în momentul în care jurnalista a fost găsită într-o zonă mai puţin aglomerată a promenadei din Ruse. (NU RATA, AICI: SECRETUL MUSCULOSULUI DE LA EXATLON)

Victoria Marinova avea propria emisiune şi era implicată în afacerile soţului său, dar şi în numeroase acte de caritate şi activităţi sociale în Ruse. (CITEȘTE ȘI: ELE SUNT ROMÂNCELE CARE L-AU FĂCUT K.O. PE MAYWEATHER)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...