Secretul musculosului de la Exatlon. Tatăl lui i-a îngrozit pe celebrii ”Cap de Porc”, guru Bivolaru și pe ”Țarul de la CFR”!

Publicat: 09/10/2018 | 23:34

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat cel mai bine păzit secret din familia musculosului de la Exatlon care a părăsit competiția după ce a pierdut duelul cu Doru Meseșan. (Super oferta de angajare) Tatăl războinicului Cătălin Dumitrescu i-a îngrozit pe celebrii ”Cap de Porc”, guru Bivolaru și pe Țarul de la CFR”. (CITEȘTE ȘI: ELE SUNT ROMÂNCELE CARE L-AU FĂCUT KO PE MAYWEATHER)

După ce a fost eliminat din renumita competiției, Cătălin Dumitrescu a mărturisit coechipierilor săi adevărata lui meserie, cea de polițist, pe care a deprins-o de la tatăl său.(NU RATA, AICI: FILMĂRI +18 CU IUBITA SECRETĂ A MUSCULOSULUI DE LA EXATLON)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat amănunte uluitoare despre cariera pe care tatăl lui Cătălin a avut-o în Ministerul de Interne. (Cât câștigi dacă faci videochat?)  

Adrian Dumitrescu, tatăl musculosului de la Exatlon, a fost șeful Serviciului Urmăriri al IGPR. Potrivit unei surse D. A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro), tatăl războinicului i-a îngrozit, de-a lungul carierei, pe ”Cap de Porc”, guru Bivolaru și pe Mihai Necolaiciuc, cunoscut drept ”Țarul de la CFR”.

Conform sursei citate, Adrian Dumitrescu a jucat un rol important în operațiunile de capturare a lui Ion Clămparu, temutul interlop care a terorizat Spania, supranumit ”Cap de porc”.(Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti) În urmă cu aproximativ trei ani, Adrian Dumitrescu, tatăl concurentului de la Exatlon, a decis să pună capăt carierei de polițist. Așa că, după o carieră încununată cu mari realizări, șeful Serviciului Urmăriri al IGPR a ieșit la pensie. (CITEȘTE ȘI: CE SALARIU PRIMEȘTE CĂTĂLIN DUMITRESCU DE LA POLIȚIA ROMÂNĂ)

Adrian Dumitrescu, tatăl musculosului de la Exatlon

Ion Clămparu, unul dintre cei mai periculoşi infractori 

Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, spunea că Ioan Clămparu este unul din cei mai periculoşi infractori din lume. În ianuarie 2006, cazul Clămparu a fost dat de șeful statului de atunci drept exemplu de eşec în combaterea criminalităţii. Fostul preşedinte susţinea că în cazul acestuia au fost implicate patru state europene care au atenţionat asupra deficienţelor de colaborare în domeniul combaterii criminalităţii transfrontaliere. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) 

(NU RATA, AICI: VIAȚĂ DE ÎMPĂRAT PENTRU TEMUTUL ”CAP DE PORC” LA PENITENCIAR)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...