Finul celebru al lui Traian Băsescu, filmat cu ”amanta” la un hotel din București!

Publicat: 16/07/2018 | 11:20

Gheorghe Falcă, finul celebru al lui Traian Băsescu, nu se mai ascunde! (Reduceri mari la jocuri PCCANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care arată că primarul-donjuan şi-a asumat noua relaţie. S-a cazat cu femeia de care este foarte apropiat la un hotel din București şi nu s-a sfiit să o ţină de mână, în momentul în care a ieşit cu ea pentru a lua masa.

Gheorghe Falcă a fost la un pas să divorţeze de soţia lui, Ela, în urmă cu doi ani, dar niciunul dintre ei nu s-a prezentat la primul termen al procesului, astfel că magistraţii au suspendat dosarul. Edilul Aradului nu s-ar fi liniştit, însă. Iar imaginile obţinute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, demonstrează cu prisosință acest lucru. (Promotiile zilei la monitoare

L-am întâlnit pe finul fostului preşedinte al României în faţa hotelului Athénée Palace Hilton, din Bucureşti. Era însoţit de o femeie. Dar nu de soţia sa, ci de ”amantă”. Au intrat în hotel, iar Gheorghe Falcă s-a dus la recepţie pentru a rezolva cu cazarea. După câteva zeci de secunde, au urcat în camera, cel mai probabil de lux, pe care au rezervat-o. (VEZI ȘI: ŞEFUL DE CAMPANIE AL PNL, VACANŢĂ DE MILIARDAR ÎN ALPI)

Au petrecut acolo aproximativ 10 minute. Timp în care femeia de care primarul Aradului este foarte apropiat şi-a schimbat rochia. Apoi au ieşit din hotel pentru a lua masa. Până aproape de restaurant, Gheorghe Falcă şi-a ţinut ”amanta” de mână, dovadă clară că edilul-donjuan şi-a asumat noua relaţie. De altfel, nici nu ar mai locui cu femeia cu care este căsătorit de 16 ani.

După ce şi-au potolit foamea, Gheorghe Falcă şi roşcata care i-a furat inima au revenit la hotel. Ambii au impresionat prin ţinutele vestimentare alese. Primarul Aradului a optat pentru un costum de firmă, în timp ce doamna a preferat două rochii. A ajuns la hotel cu una portocalie, după care s-a schimbat, pentru a ieşi la masă, cu una, de data aceasta, mulată pe corp. (NU RATA: AU FOST AMENDAȚI PENTRU SEX ÎN MAȘINĂ, DAR AU CÂȘTIGAT PROCESUL CU POLIȚIA LOCALĂ)

Au stat în acelaşi hotel cu celebra Paris Hilton!

Pe 5 iulie, Paris Hilton a sosit în România, ocazie cu care a fost gazda unui show istoric, la NUBA Bucureşti, în calitate de DJ. Faimoasa miliardară a fost cazată, logic, la Athénée Palace Hilton, în cel mai scump apartament. Fix în aceeaşi zi, Gheorghe Falcă şi femeia care îl însoțea, îşi rezervau, la rândul lor, o cameră la celebrul hotel. Astfel că, fără să vrea probabil, finul celebru al lui  Traian Băsescu a fost “coleg” de hotel cu și mai celebra Paris Hilton. (CITEŞTE ŞI: MULTIMILIARDARA PARIS HILTON, MEGA-SHOW LA NUBA BUCUREȘTI!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)