”Fiorosul” Frankfurt de la ”Vacanța Mare” s-a combinat cu o sexoasă! Primele imagini

Publicat: 07/06/2019 | 23:39

Toată lumea îl știe pe Frankfurt de la „Vacanța Mare”: hoțul agitat care se băga în toate belelele posibile, dar nu reușea niciodată să își facă o iubită. Și a cărui vorbă era: „Să moară mama”. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) Cu un aer veșnic aiurit și neîngrijit, Frankfurt, interpretat magistral de actorul Iulian Ilinca (45 de ani) a fost –  și încă mai este – unul dintre cele mai iubite personaje ale acestui serial, care a trecut de la Pro TV, la Kanal D. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat, în exclusivitate, că, spre deosebire de personaj, cel care i-a dat viață are parte de o poveste de dragoste reușită. (VEZI ȘI: CUM ARATĂ AZI MITICĂ, FRANKFURT & LILA. S-AU TRANSFORMAT TOTAL)

Deși, în Vacanța Mare, personajul lui are o etichetă de vagabond neserios, în realitate, actorul care îl interpretează pe Frankfurt este extrem de respectat în breaslă și trăiește și o frumoasă poveste de iubire cu o superbă roșcată.

De patru ani împreună, într-un stil boem

Iulian și Daniela, un cuplu de actori talentați și boemi

Daniela Diaconescu este și ea actriță, dar și designer vestimentar, croindu-și singură zeci de costume și accesorii. Surse apropiate cuplului au relatat pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, că Daniela a venit „la pachet”, în relația cu „Frankfurt”, cu două fetițe dintr-o iubire anterioară: Antonia și Alexa Anastasia. (Cel mai bine platit job din București)

Așa că Iulian se poate considera un bărbat împlinit, cu o familie numeroasă. Cei doi trăiesc, de aproximativ patru ani, într-un stil mai boem, iar apropiații cuplului susțin că nu s-a discutat prea serios până acum problema căsătoriei. (CITEȘTE AICI: ÎL MAI ȚINEȚI MINTE PE FRANKFURT DIN „VACANȚA MARE”? ACTORUL A AJUNS DE NERECUNOSCUT!)

„Frankfurt” îi dă o mână de ajutor iubitei

„Frankfurt” a pus mâna pe o roșcată sexy

După toate aparențele, cei doi actori nu pun prea mare preț pe legalizarea la notar a relației lor.

Iulian și Daniela lucrează împreună la mai multe proiecte de teatru. Actrița este angajată la Teatrul Logos și face parte din tot felul de proiecte independente, iar iubitul ei o ajută cât de mult îi permite timpul. (NU RATA: IMAGINI CUTREMURĂTOARE CU UNA DINTRE MARILE ACTRIȚE ALE ROMÂNIEI! DE CE S-A RETRAS DE FAPT DIN TEATRU)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...