Fiul fostului ministru al Integrării, obligat să plătească o pensie alimentară lunară de… Suma este o ”avere”!

Publicat: 25/06/2019 | 22:47

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii incredibile din cel mai recent proces în care este implicat fiul fostului ministru al Integrării Hildegard Puwak. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) Instanța l-a obligat pe Mihai Puwak să plătească fiului său o sumă de-a dreptul colosală drept pensie alimentară. (CITEȘTE ȘI: SEXY-ASISTENTA TV, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ DIVORȚ: ”SOȚUL MEU E LA POLUL OPUS FAȚĂ DE MINE…”)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii uluitoare din procesul în care este implicat Mihai Puwak, fiul fostului ministru al Integrării Hildegard Puwak. (Cel mai bine platit job din București)

Din câte se pare, de mai bine de un an, Alina Vlad, femeia de care fiul fostului ministru al Integrării a divorțat în urmă cu ceva timp, a deschis o acțiune în instanță pentru a obține o majorare a pensiei alimentare pe care Mihai Puwak o plătește fiului său.

În urmă cu câteva zile, magistrații de la Judecătoria Sectorului 3 din București au decis să majoreze pensia de la 1.850 la 2.950 de lei. (NU RATA, AICI: AM AFLAT MOTIVUL PENTRU CARE ANDRA MĂRUȚĂ A PLECAT DE LA VOCEA ROMÂNIEI DE LA PRO TV)

Respinge cererea principală, ca neîntemeiată. Admite cererea reconvenţională. Majorează pensia de la 1.850 lei lunar la 2.950 lei lunar, indexabilă de drept, trimestrial, în raport cu rata inflaţiei, pensie calculată de la data introducerii cererii reconvenţionale, 09.05.2018 şi până la majoratul minorului. Ia act că pârâta reclamantă solicită cheltuielile de judecată pe cale separată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, cu depunerea cererii de apel la aceeaşi instanţă”, se arată în decizia magistraților.

Fiul fostului ministru al Integrării Hildegard Puwak a fost obligat să plătească o pensie alimentară lunară colosală

Mihai Puwak, trei ani de închisoare cu suspendare

În urmă cu aproximativ 10 ani, fiul fostului ministru al Integrării Hildegard Puwak a fost condamnat la trei ani de închisoare, cu suspendare, pentru afacerea ”Leonardo da Vinci”. Potrivit magistratilor Judecătoriei Sectorului 4, Mihai Puwak a schimbat destinația sumei de 32.160 euro din fonduri europene, utilizând banii pentru plata unor datorii personale. (NU RATA, AICI: BRIGITTE L-A UMILIT PE PASTRAMĂ PE O PLAJĂ DIN MAMAIA: ”TÂMPITULE, AI LĂSAT…”)

Fostul ministru al Integrării s-a stins la vârsta de 69 de ani

Hildegard-Carola Puwak, fost ministru al Integrării Europene în Guvernul Năstase, a murit în 2018, la vârsta de 69 de ani. Născută pe 16 septembrie 1949, Hildegard Puwak a fost deputat în legislatura 1996-2000 și legislatura 2000-2004, ales în județul Timiș pe listele PDSR. În perioada 1971-1992, a fost cercetător științific la Institutul de Economie Națională. În perioada 2000-2003, Hildegard Puwak a fost ministrul Integrării Europene, în Guvernul Adrian Năstase. (NU RATA, AICI: FOTOGRAFII INCENDIARE LA PISCINĂ CU POSTERIORUL ”PAMELEI DE ROMÂNIA”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...