Fiul judecătorului Ion-Tudoran, cercetat penal în trei dosare!

Publicat: 13/08/2019 | 16:58

Avocatu Alexandru Ion-Tudoran, fiul judecătorului Corneliu Bogdan Ion-Tudoran de la Curtea de Apel București, este anchetat de trei unități teritoriale ale Ministerului Public.(CITEȘTE ȘI: GOLGHETERUL FCSB-ULUI S-A ”ANESTEZIAT” CU AZOT ÎN CLUB! IMAGINILE CARE ÎL VOR REVOLTA PE PATRONUL GIGI BECALI)

Potrivit romanialibera.ro Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești și Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu investighează faptele penale ale falsului avocat Alexandru Ion-Tudoran. Alexandru Ion-Tudoran profesează de ani ca avocat fără a deține, legal, această calitate.(NU RATA, AICI: IUBITA L-A BĂGAT ÎN ”PROGRAM DE REEDUCARE” PE TOVARĂȘUL BIANCĂI DRĂGUȘANU!)

Fiul judecătorului Ion-Tudoran, cercetat penal în trei dosare!

Deși nu este și nu a fost vreodată membru al Uniunii Naționale a Barourilor din România, fiul magistratului Ion-Tudoran a îmbracat roba de avocat și a pledat în fața judecătorilor. Nici o instanță, deși există obligația de a verifica calitatea avocaților, nu a consultat Tabloul Avocaților pentru a constata că are de-a face cu un impostor. Pentru a induce în eroare clienții și judecătorii, Alexandru Ion-Tudoran a folosit la instanțele de judecată împuterniciri falsificate grosolan, editate de-a valma în română și spaniolă, dar și chitanțe fără nici un element de securizare fiscală, cumpărate la colț de stradă. Alexandru Ion – Tudoran a folosit, de cel puțin 3-4 ani, aceeași împuternicire avocațială falsificată, cu aceeași serie, pretins a fi emisă de Ilustre Colegio de Abogados de Madrid. Deși știa că odrasla lui nu este avocat cu drept de a profesa, judecătorul Corneliu Bogdan Ion-Tudoran l-a desemnat ca apărător într-o cauză de contencios judecată în dosarul 1307/120/2016 la Tribunalul Dâmbovița. Practic, judecătorul Ion-Tudoran a girat, a protejat și și-a exercitat influența pentru a legitima impostura fiului.(NU RATA, AICI: EXCENTRICUL DOMN DAN (54 DE ANI) A FĂCUT FURORI LA MAMAIA CU NOUL LOOK: CERCEL ÎN URECHE + BARBĂ DE HIPSTER)

Fiul judecătorului Ion-Tudoran, cercetat penal în trei dosare!

Oficialii Uniunii Naționale a Barourilor din România au susținut și confirmat faptul că Alexandru Ion-Tudoran nu a avut vreodată dreptul de a profesa în România. Atât UNBR, cât și Baroul București au furnizat răspunsuri cât de poate de concludente: fiul judecătorului Ion-Tudoran a îmbrăcat fără drept roba de avocat și s-a prezentat în fața instanțelor ca un impostor.(NU RATA, AICI: “BRAZILIANCA” LUI DORIAN POPA LUMINEAZĂ CA UN NEON LA PLAJĂ! IMAGINI DEMENȚIALE CU BUNĂCIUNEA)

Citește și...