Fiul ”Satanei” & fosta prezentatoare TV au rupt-o definitiv, iar noi avem dovada!

Publicat: 06/03/2018 | 23:22

Alexandru Pițurcă a rupt-o definitiv cu Iulia Pârlea, iar, la scurt timp, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a filmat pe fiul “Satanei” într-un club din Capitală, în timp ce petrecea în compania prietenilor. Distracția a fost la ea acasă, alcoolul nu a lipsit de pe masă, iar ex-fotbalistul a fost tot numai un zâmbet.

Dupa o relație tumultuoasă, presărată cu mai multe despărțiri și împăcări, Piți Jr. și ex-iubita lui Torje au pus punct relației. Certurile repetate i-au convins că nu pot forma un cuplu și că este mai bine ca fiecare să meargă pe propriul drum. Astfel că frumoasa brunetă se concentrează, în prezent, pe viața personală, iar ex-fotbalistul pe… distracție. Avem dovada! (VEZI AICI: EXCLUSIV. RELAŢIE CU NĂBĂDĂI ÎNTRE PIŢI JR. ŞI ”FOSTA” LUI TORJE. A UMILIT-O ÎN RESTAURANT PE ”FRUMUŞICA” DE LA TV!)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe Alexandru Pițurcă într-unul dintre cele mai apreciate localuri de pe Șoseaua Nordului, din Herăstrău, în compania unor prieteni, printre care și un tânăr cunoscut printre VIP-urile bucureștene, care gustă din plin distracția. Rămas fără “stăpân” și obligații, fiul “Satanei” s-a distrat ca-n vremurile bune.

De la masa lui Alexandru Pițurcă & compania nu au lipsit, logic, sticlele cu licori fine. Toți au băut, însă, fără să iasă în evidență și fără să-i deranjeze pe ceilalți prezenți în local. Distracția s-a încheiat în jurul orei 4 dimineața. De precizat că fostul fotbalist și amicul său au plecat ultimii, așa cum procedează, de regulă, “campionii”. (CITEȘTE ȘI: DECLARAŢII EXCLUSIVE. PIŢI JR. ŞI IUBITA PREZENTATOARE TV AU ”RUPT-O” DUPĂ DOAR 5 LUNI. ”NE-AM DESPĂRŢIT, DAR…”)

În local, Alexandru Pițurcă a fost tot numai un zâmbet, semn că despărțirea de Iulia Pârlea nu l-a afectat prea mult. De altfel, fiul fostului selecționer al echipei naționale este recunoscut pentru ușurința cu care trece de la o relație la alta. De-a lungul timpului, ex-atacantul a fost cuplat cu mai multe frumuseți autohtone, printre care Monica Orlanda, Alina Crișan și Denisa Tănase.

De partea cealaltă, Iulia Pârlea și-a dezactivat conturile personale de socializare și, cel puțin pentru un timp, ar fi decis să stea “la cutie”. Fosta prezentatoare TV pare că nu are deloc “lipici” la fotbaliști. Pentru că, în afara lui Alexandru Pițurcă, a mai avut legături cu Gabriel Torje și Ciprian Marica. Niciunul nu a dus-o, însă, din păcate pentru ea, în fața altarului. Cel puțin pentru moment. (NU RATA, AICI: VIDEO EXCLUSIV. S-AU ALINIAT PLANETELE PENTRU PREZENTATOAREA TV. ŞTIRISTA DE LA DIGI24 L-A ”STRIVIT” PE PIŢURCĂ JR.! VĂ PREZENTĂM ŞI DOVADA FILMATĂ…)

A umilit-o în restaurant

În urmă cu doar câteva săptămâni, Alexandru Pițurcă și Iulia Pârlea s-au certat grav într-un restaurant cunoscut din zona Herăstrău. În urma conflictului, fosta prezentatoare TV ar fi părăsit localul, vizibil afectată de tot ce s-a întâmplat. Puţin euforic şi deloc în apele lui, Piţi Jr. ar fi început să-şi umilească, să-şi înjure și să-și bruscheze iubita, care a preferat să plece.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...