Florin Prunea îi liniștește pe „câini” la final de an: „Nu e nicio oferă, nici pentru Dan Nistor, nici pentru Diego Fabbrini!”

Autor: Cristian P
Publicat: 31/12/2019 | 01:10
Florin Prunea îi liniștește pe „câini” la final de an: „Nu e nicio oferă, nici pentru Dan Nistor, nici pentru Diego Fabbrini!”

Florin Prunea, președintele formației Dinamo București, a ținut să-i liniștească pe fanii „alb-roșilor” dezmințind zvonurile unei eventuale despărțiri în această iarnă de mijlocașii Dan Nistor și Diego Fabbrini.


Cele mai bune analize, pronosticuri sportive și bilete de pariuri le găsești zi de zi pe pariuri1x2.ro.


Oficialul „câinilor” a afirmat că nu se pune problema despărțirii nici de Nistor nici de Fabbrini, subliniind faptul că cei doi nu au nicio ofertă oficială!

„Se vorbeşte foarte mult. Se vorbeşte nu numai despre Dinamo. Nu e nicio oferă, nici pentru Dan Nistor, nici pentru Diego Fabbrini. Cât timp avem şanse la play-off, trebuie să ne concentrăm cu toţii. Trebuie să ne batem. Despre plecări… E normal. Ne vom despărţi de unii jucători, vom aduce şi alţi fotbalişti, dar mai multe vom şti după reunire”, a declarat Florin Prunea, președintele formației Dinamo București.

Acesta a precizat că fanii au tot dreptul să fie nemulțumiți având în vedere parcursul slab al echipei în acest sezon regular, Dinamo fiind pe locul 9 în Liga 1 cu 28 de puncte, fiind la 7 puncte de Viitorrul, formație care se claseză pe locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off.

„Suntem cu toţii dezamăgiţi, fiind departe de obiectiv. La lotul pe care l-am construit, dar sunt multe cauze. Noi ştim cam unde am greşit. Şi situaţia de la începutul sezonului a dus la o clasare care a dus la o dezamăgire în rândurile noastre. Cred că ne-am făcut şi mulţi duşmani, pentru că nu mi se pare corect ca anrenorii şi jucătorii să fie neplătiţi. Nu avem ce face. Nu e o situaţie gravă, dar bineînţeles că nu e nici plăcută pentru nimeni”, a mai spus Florin Prunea.                              

La reluarea Ligii 1, „câinii”, care sunt pe loucl 9 cu 28 de piuncte, vor juca cu Astra Giurgiu pe teren propriu după care se vor deplasa la Voluntari pentru duelul cu „lanterna” campionatului urmând a încheia acest sezon regular cu derby-ul de pe „Național Arena” cu FCSB și confruntarea de la Mediaș cu Gaz Metan.

Citește și...