Florin Salam, terorizat de clanul Duduianu. Sora lui a ajuns la poliție să îi denunțe: „În acest moment are o stare mentală foarte proastă”

Publicat: 06/09/2020 | 18:32
Florin Salam, terorizat de clanul Duduianu. Sora lui a ajuns la poliție să îi denunțe: „În acest moment are o stare mentală foarte proastă”

Sătulă să își vadă fratele cum se chinuie, sora celebrului interpret de muzică lăutărească Florin Salam a povestit, în fața polițiștilor, o serie de detalii incredibile despre modul în care fratele ei era terorizat de liderii clanului Duduianu.

Femeia a explicat că astistul nu putea să ducă o viață normală din cauza spaimelor repetate la care era supus și a subliniat că acesta nu știe că ea a decis să vorbească, în condițiile în care, de frică, s-ar fi opus.

Citește și: Cumnatul lui Florin Salam, reacție fără precedent: ”O să simțiți și voi durerea!” Fratele manelistului are COVID-19

„Sunt sora numitului Stoian Florin, cunoscut sub numele de scenă Florin Salam”, își începe declarația Maria Petrache. Iar depoziția a intrat în exclusivitate în posesia reporterilor GÂNDUL.RO.

Maria Petrache este într-o relație cu Marius Marian Ioniță, zis Grasu, cel care ține evidența evenimentelor la care trebuie să ajungă Florin Salam și care îl însoțește peste tot. În plus, tot Ioniță este și cel care răspunde la telefon în locul lui Salam, în condițiile în care manelistul nu are mobil.

Cum a ajuns să audă de frații Aramis și Anaser Duduianu

Femeia a descris un episod care pare, mai degrabă, rupt dintr-un film cu mafioți. Aceasta spune că iubitul ei i-a povestit într-o dimineață, când a ajuns acasă, că Florin Salam tocmai fusese urmărit, până în fața restaurantului în care trebuia să cânte, de Aramis Duduianu, care venise însoțit de mai mulți indivizi.

După ce l-au așteptat lângă mașină câteva ore, l-au sunat pe Ioniță și i-au transmis manelistului să iasă și să stea de vorbă cu ei. În cele din urmă, pentru că era evident că interlopii sunt puși pe scandal, întâlnirea a avut loc „la lumină, pe terasa localului”.

Sora lui Salam a spus că Aramis i-ar fi cerut bani fratelui ei și, din ce i-a povestit acasă iubitul său, i-ar fi reproșat cântărețului că nu ar fi fost respectuos și că nu ar fi venit să cânte la fetița lui Anaser Duduianu.

„În data de 25.06.2020 am mers împreună cu concubinul meu Ioniță Marian Marius, în stația de carburant Mol din zona Piața Muncii. Când am ajuns în parcarea benzinăriei, acesta mi-a spus că urmează să se întâlnească cu Aramis Duduianu.

Eu am ales să rămân în mașină, iar Ioniță a coborât și l-a așteptat pe Aramis. Menționez că eu nu îl cunosc pe Aramis decât de pe Facebook”, a scris Maria Petrache în fața polițiștilor.

Nu rata: FOTO | Betty Stoian, ipostază senzuală pe internet! Cum arată acum fiica lui Florin Salam

Femeia susține că a văzut din mașină cum liderul interlop țipa la iubitul ei și îl amenința. După aproximativ 20 de minute, acesta a revenit în autoturism, însă abia spre seară i-a spus că Aramis l-a „amendat” cu 100.000 de euro.

Citește mai multe AICI