Fostă concurentă de la Puterea Dragostei, criticată dur din cauza operațiilor estetice: „Să nu arăți ca un travestit…”

Autor: Maria H.
Publicat: 15/09/2019 | 12:58

Ana-Maria Lintaru a fost una dintre cele mai iubite concurente din casa „Puterea Dragostei”. Deși frumoasa blondină nu a stat mult în emisiune și nici nu a reușit să își facă o relație, telespectatorii emisiunii au îndrăgit-o imediat, iar acum fosta concurentă se bucură de susținerea și aprecierea lor.

De când a părăsit emisiunea, Ana-Maria a trecut printr-o serie de schimbări. A reușit să mai topească câteva kilograme și este clienta fidelă a medicilor esteticieni. Recent blondina și-a făcut o intervenție la nivelul feței de care este tare mândră. (CITEȘTE ȘI: CEL MAI RÂVNIT CONCURENT DE LA PUTEREA DRAGOSTEI, SEDUS ȘI ABANDONAT! CE S-A ÎNTÂMPLAT CU BĂRBATUL)

„Am apelat la Angelina’s Jawline. Prin aceasta procedura poţi obţine profilul perfect prin sculptarea mandibulei și augmentarea bărbiei: această procedura are rolul de a mari şi de a crea un echilibru la nivelul fetei prin corectarea unei structuri mandibulare deja existente. ☺️”, a scris ea în dreptul fotografiei.

Dacă Ana-Maria este încântată de noua eu înfățișare, se pare că nu toți fanii au fost de aceeași părere.

„Mai modifică tu mult… Să nu arăți ca un travestit… Nu te mai prosti, ești frumoasa așa ?”, i-a scris o urmăritoare.

Ana-Maria și Bogdan Mocanu, iubire interzisă

Atunci când Ana-Maria a pășit pentru prima dată în emisiunea „Puterea Dragostei”, Bogdan Mocanu deși își terminase recent relația cu Roxana, a plăcut extrem de tare. Cei doi au încercat să se cunoască, chiar dacă le-a fost foarte greu din cauza piedicilor pe care Roxana le punea între ei.

La acel moment Bogdan părea îndrăgostit de blondină, ba chiar se gândea la un viitor împreună cu Ana. (VEZI ȘI: O FOSTĂ CONCURENTĂ DE LA PUTEREA DRAGOSTEI AȘTEAPTĂ UN COPIL! ”A ARĂTAT TESTUL DE SARCINĂ UNUI PRIETEN”)

”Nu pot spune că suntem împreună sută la sută. Ana este cea mai frumoasă femeie pe care am întâlnit-o în viața mea, mi-ar face copii superbi (n.r. râde), este ca o păpușă. Dacă însă privesc din alt unghi, ea este o fire diferită, calmă, uneori mai rece, eu sunt exuberant, îmi plac și micile nebunii, suntem doi poli care, culmea, nu se atrag întotdeauna. Pot caracteriza situația noastră în ceva de genul, nici cu tine, nici fără tine! Mai multe, nu pot să afirma deocamdată. Voi lăsa totul în voia sorții, fie ce o fi”, a declarat Bogdan cu ceva timp în urmă pentru wowbiz.ro

Citește și...