Fosta “noră” a lui Vasile Turcu s-a combinat cu “ex”-ul Danielei Crudu

Publicat: 29/04/2020 | 23:53

Întortocheate mai sunt căile iubirii… Adelina Nica, fosta “noră” a lui Vasile Turcu și cea care i-a atras atenția până și lui Gigi Becali, s-a combinat cu Mihai Costea, cel care, în trecut, a avut o relație cu năbădăi cu Daniela Crudu. Într-o vreme, fosta asistentă a lui Dan Capatos și actuala parteneră a celui poreclit Nilă au fost chiar bune prietene. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile poveștii care “închide cercul” în lumea bună.

Adelina Nica este, fără doar şi poate, una dintre cele mai provocatoare prezenţe feminine din showbiz-ul românesc. A trăit, timp de mai mulţi ani, o idilă alături de Adrian, unul dintre fiii lui Vasile Turcu. Cei doi au avut o relaţie tumultuoasă, iar bruneta s-a despărţit de cel poreclit “Rambo” pentru că ar fi fost prea posesiv, dar și pentru că ar fi fost „tradusă”.

(VEZI AICI: SUPER-IMAGINILE CARE ”SPARG” CĂSNICII. FOSTA ”NORĂ” A LUI VASILE TURCU I-A ZĂPĂCIT PE MILIONARII DE LA LOFT CU FESELE EI!)

Adelina Nica, dialog cu Gigi Becali: “Ia zi, unde e iubitul tău?”

Mai târziu, în vara lui 2017, Adelina Nica, a fost remarcată, pe plaja de la Caelia, de Gigi Becali, între cei doi existând chiar și un schimb savuros de replici, amical, care a durat doar 15-20 de secunde. La momentul respectiv, bruneta era implicată într-o relație cu un important om de afaceri. Ulterior, patronul FCSB-ului s-a ”aprins” ca o torţă și a negat episodul relatat de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Însă sursele noastre ne-au mărturisit cu punct şi virgulă exact cum s-au derulat lucrurile. Şi nu povestite la ”mâna a doua”, ci auzite şi văzute direct, iar adevărul a ieșit, din nou, la suprafață.

L-a întrebat pe Luţu cine este domnişoara şi după ce a aflat, a întrebat-o direct: «Ia zi, unde e iubitul tău?» Iar domnişoara i-a răspuns «Pe aici, pe undeva…» A fost o discuţie de câteva secunde, purtată în glumă. Părea că Gigi Becali ştie despre cine vorbeşte când s-a referit la iubitul domnişoarei. Asta a fost!”, ne-a relatat unul dintre reporterii prezenți la fața locului (TOATĂ POVESTEA AICI).

În 2017, Adelina Nica a fost remarcată pe plaja Caelia inclusiv de Gigi Becali

Relație cu Mihai Costea. S-a mutat cu el și îi conduce mașina!

Între timp, Adelina Nica, potrivit informațiilor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a început o relație cu Mihai Costea, o mai veche cunoștință a lui Gigi Becali, fotbalist pe care milionarul l-a avut sub contract la FCSB timp de patru sezoane. Posesoarea unuia dintre cele mai sexy posterioare din lumea mondenă și cel poreclit Nilă au început să se apropie încă din luna noiembrie, iar recent s-au mutat împreună.

Mai mult, Adelina Nica și Mihai Costea au petrecut chiar și Paștele unul lângă celălalt, ca un adevărat cuplu. Nu în București, ci la Vâlcea, acasă la fotbalist. Semn clar că legătura este cât se poate de strânsă, lucru confirmat inclusiv de faptul că bruneta merge, deja, cu mașina actualului iubit. De altfel, potrivit surselor noastre, de o bună perioadă, bruneta stă mai mult acasă la iubitul ei, în prezent fără contract cu vreo echipă din România sau străinătate.

Mihai Costea nu are nimic împotrivă ca Adelina Nica să-i conducă mașină, mai ales că bruneta s-a și mutat cu el

(NU RATA: VIDEO EXCLUSIV. UPS! I-A CĂZUT SUTIENUL ÎN PISCINĂ… REACŢIE GENIALĂ A ADELINEI NICA)

Daniela Crudu, o mai veche cunoștință

Interesant este faptul că Mihai Costea și Adelina Nica se cunosc de mai mulți ani, grație unei cunoștințe comune, în persoana… Danielei Crudu! Timp de patru ani, “Nilă” și “Cruduța” au avut o relație care a ținut de nenumărate ori prima pagină a tabloidelor, în special din cauza deselor împăcări și despărțiri. Au pus punct definitiv poveștii de iubire în 2014.

(NU RATA: ȘEFUL UNEI CAMPIOANE DIN LIGA I A ORGANIZAT O ORGIE, IAR PROSTITUATELE I-AU FĂCUT PLÂNGERE LA POLIȚIE! MOTIVUL E HALUCINANT…)

De partea cealaltă, Adelina Nica și Daniela Crudu au fost într-o perioadă bune prietene, astfel că Mihai Costea nu reprezintă deloc o necunoscută pentru fosta “noră” a lui Vasile Turcu. Practic, în cele din urmă, s-a închis cercul, după ce superba brunetă care i-a atras atenția inclusiv lui Gigi Becali s-a cuplat cu cel poreclit “Nilă”, nimeni altul decât ex-iubitul celei cu care, în trecut, a fost amică.

Gigi Becali, despre relația Nilă – Cruduța: “Îi cam tremură genunchii de când e cu ea!”

Culmea este că, despre Mihai Costea, Gigi Becali spunea, pe vremea când îl avea la FCS,B că ”îi tremură genunchii” din cauza relației pe care a început-o cu Daniela Crudu.

(VEZI AICI: AVEM IMAGINI ULUITOARE CU DANIELA CRUDU, RĂVĂŞITĂ DUPĂ UN PARTY CU FETELE DIN BRIGADA SECŢIA 19!)

L-a paradit, definitiv l-a paradit! Îi cam tremură genunchii lui Mihăiţă de când e cu Cruduţa! Dacă vrea să stea cu el, să le fac eu program ca să poată da randament şi pe teren! Când are voie sex aşa, când are voie sex pe partea ailaltă. Dacă văd că n-o să fie în formă, o să-i interzic să se mai vadă cu ea. Să stea liniştit, nu mă interesează. Ce n-au voie ei să facă e să umble prin cluburi. N-au voie să piardă nopţile!”, a spus Gigi Becali în urmă cu mai mulți ani.

Mihai Costea și Daniela Crudu, în perioada când formau un cuplu

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Citește și...