Fosta prezentatoare de la Antenă și-a scos operațiile estetice la plajă. Cum arată de aproape după ultima intervenție

Publicat: 18/08/2020 | 23:33

Fosta prezentatoare de la Antenă profită la maximum de statutul de femeie liberă. În decembrie 2017 a pus capăt unui mariaj de 12 ani, iar anul trecut a ”bifat” o relație de scurtă durată cu un ”puiuț” cu 16 ani mai tânăr. Paula Chirilă și-a scos acum operațiile estetice la plajă. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini inedite cu îndrăgita vedetă, care a petrecut cu fetele pe litoral.

Printre zecile de mii de turiști care au luat cu asalt litoralul românesc, la sfârșitul săptămânii trecute, s-a numărat și fosta prezentatoare Paula Chirilă, care s-a bucurat de o escapadă la mare, cu fetele. (CITEȘTE ȘI: PREZENTATOAREA TV S-A DESPĂRȚIT DE ”PUIUȚUL” CU 16 ANI MAI TÂNĂR! EX-UL A ȘI ÎNLOCUIT-O DEJA CU O SEXOASĂ)

CANCAN.RO a întâlnit-o pe Paula Chirilă pe una dintre renumitele plaje din zona de nord a stațiunii Mamaia. Alături de câteva prietene, fosta prezentatoare TV s-a bucurat din plin de vremea frumoasă și de distracția de la malul mării.

Paula Chirilă a profitat de ocazie și și-a etalat pe plajă noile intervenții chirugicale, de care e foarte mândră. Recent, vedeta a bifat un nou ”tuning” la nivelul feței – și-a injectat sub piele acid hialuronic. Din câte se pare, Paulei nu îi este deloc frică de vizitele la medicul estetician. Până în prezent, fosta prezentatoare a bifat o lipoaspirație, a scăpat de ridurile de expresie, a beneficiat de o corecție a bărbiei, dar și de o intervenție la nivelul bustului. (VEZI ȘI: PAULA CHIRILĂ, FOSTĂ ASISTENTĂ MEDICALĂ, MESAJ PENTRU TOȚI ROMÂNII: “NU VREM SĂ AJUNGEM CA ÎN CHINA SAU ÎN ITALIA SĂ…)

Fosta prezentatoare de la Antenă s-a bucurat de compania prietenelor

A divorțat după 12 de ani de mariaj

După 12 ani de căsnicie, Paula Chirilă, a divorțat, la finele lui 2017, de Marius Aciu, cu care are o fetiță superbă. Relația dintre cei doi a rămas una cât se poate de bună și după despărțire, amândoi încercând să păstreze armonia de dragul copilului. O fire mereu pozitivă, Paula Chirilă a încercat să rămână cu zâmbetul pe buze, chiar dacă divorțul nu a fost ușor.

”Da, am divorţat. Ne pare rău. Am purtat o discuţie firească şi am ajuns la decizia asta comună. Marius e o persoană minunată, am avut o căsnicie frumoasă, de 12 ani, avem un copil frumos, pe care încercăm să-l creştem echilibrat. Şi încerc să trec cum pot peste perioada asta, mai ales că sunt şi Sărbătorile. (…)

 Suntem împreună pentru Carla. Nu mai încerc sa îmi fac planuri de viitor, că nu sunt sigură nici de ziua de mâine. Cred că am învăţat nişte lecţii foarte importante de viaţă şi, dacă va fi cazul, le voi aplica într-o altă relaţie”, spunea Paula Chirilă într-o emisiune TV. (VEZI ȘI: PAULA CHIRILĂ A ÎNFLORIT DUPĂ DIVORȚ! CÂTE KILOGRAME A REUȘIT SĂ DEA JOS ÎN DOAR CÂTEVA LUNI)

Iar după furtună părea că ieșise soarele. În viața ei intra Adrian, gata să-i ofere dragostea de care avea mare nevoie. Numai că povestea lor s-a consumat repede, iar tânărul a înlocuit-o pe vedetă cu o altă prezență feminină.

Paula Chirilă, la plajă cu fetele

Povestea Paulei cu Adrian

Povestea Paulei cu Adrian a durat doar câteva luni. Prezentatoarea l-a cunoscut pe tânărul din Buzău prin intermediul unei prietene.

„Suntem OK. Avem ceva vreme de când suntem împreună, câteva luni, ne e bine. Călătorim, ne bucurăm unul de celălalt. Da, e mai tânăr, dar nu i-am luat buletinul la intrare. Nu are legătură, chiar asta a fost o problemă pentru mine. Sunt 16 ani diferenţă. E o diferenţă mare, dar nu se simte. El e matur şi cumpănit, aşezat. Nu vreau să-l cresc eu. Nu mai facem educaţie. Nu se simte. Eu mă simt mai micuţă pe lângă el. Îmi place chestia asta. Eu am avut un copil de crescut, o carieră care mi-a luat foarte mult din viaţă. Acum trăiesc. Mă duc în excursii, mergem oriunde”, declara, în urmă cu ceva timp, Paula.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.