Prezentatoarea TV s-a despărțit de ”puiuțul” cu 16 ani mai tânăr! Ex-ul a și înlocuit-o deja cu o sexoasă

Publicat: 14/05/2019 | 23:25

Paula Chirilă își punea fanii pe jar, luna trecută, glumind că este însărcinată cu iubitul ei, mai tânăr cu 16 ani. (Cel mai bine platit job din București) Iar acum… CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA a aflat că frumoasa prezentatoare și „puiuțul” ei s-au despărțit. Mai mult, chiar, ex-ul a și înlocuit-o pe Paula cu o brunetă sexy, mult mai apropiată de vârsta lui.  (CITEȘTE ȘI: SEXY-PREZENTATOAREA TV A FĂCUT ȘPRIȚ ÎN TREI CU EX-UL BIANCĂI + UN BĂIAT DE ORAȘ)

„Sunt însărcinată. Sunt puţin slăbită. Îmi doresc foarte mulţi copii. Îmi plac fetiţele, dar nu aş spune nu unui băieţel. Vreau să-i pun copilului două nume. Cred că este fetiţă”, spunea Paula Chirilă la „Star Matinal”. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!)

Farsa nu a durat mult, iar după câteva minute vedeta a precizat că totul a fost o glumă de 1 aprilie. Din păcate, însă, la scurt timp după acest episod, Paula și Adrian, iubitul ei cu 16 ani mai tânăr, s-au separat.

Noua iubită a lui Adrian are 26 de ani

Alina, iubita „ex-ului” Paulei Chirilă

Potrivit surselor noastre, relația dintre Paula și Adrian s-a terminat înainte de Paște. Mai exact, după venirea lor de la Praga. Diferența de 16 ani și-ar fi spus, până la urmă, cuvântul. Se pare că cei doi își doreau lucruri diferite: Paula se gândea la o familie, iar Adrian…

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.rosite-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor imagini, în premieră, cu noua iubită a tânărului de 27 de ani. O cheamă Alina și are… 26 de ani. Iar Adiță, așa cum îl alintă apropiații, apare tot mai des în compania ei. Ba chiar, spun sursele citate, este foarte îndrăgostit de focoasa brunetă. (NU RATA: CUNOSCUTUL PREZENTATOR DE LA ANTENĂ RUPE TĂCEREA LA 28 DE ANI: ”SUNT VIRGIN!”)

Povestea Paulei cu Adrian

Paula Chirilă alături de iubitul ei și de prietenii acestuia, într-un club din Buzău

Povestea Paulei cu Adrian a durat doar câteva luni. Prezentatoarea l-a cunoscut pe tânărul din Buzău prin intermediul unei prietene. (DETALII AICI)

„Suntem OK. Avem ceva vreme de când suntem împreună, câteva luni, ne e bine. Călătorim, ne bucurăm unul de celălalt. Da, e mai tânăr, dar nu i-am luat buletinul la intrare. Nu are legătură, chiar asta a fost o problemă pentru mine. Sunt 16 ani diferenţă. E o diferenţă mare, dar nu se simte. El e matur şi cumpănit, aşezat. Nu vreau să-l cresc eu. Nu mai facem educaţie. Nu se simte. Eu mă simt mai micuţă pe lângă el. Îmi place chestia asta. Eu am avut un copil de crescut, o carieră care mi-a luat foarte mult din viaţă. Acum trăiesc. Mă duc în excursii, mergem oriunde”, declara, recent, Paula.

Tânărul ar avea afaceri cu mașini la mâna a doua în oraşul natal, care îi aduc bani frumoşi, iar asta se vede și după bolizii pe care Adiţă îi conduce pe străzile Buzăului şi ale Bucureştiului.

A divorțat după 12 de ani de mariaj

După 12 ani de căsnicie, Paula Chirilă, a divorțat, la finele lui 2017, de soțul ei Marius Aciu, cu care are o fetiță superbă. Relația dintre cei doi a rămas una cât se poate de bună și după despărțire, amândoi încercând să păstreze armonia de dragul copilului. O fire mereu pozitivă, Paula Chirilă a încercat să rămână cu zâmbetul pe buze, chiar dacă divorțul nu a fost ușor.

”Da, am divorţat. Ne pare rău. Am purtat o discuţie firească şi am ajuns la decizia asta comună. Marius e o persoană minunată, am avut o căsnicie frumoasă, de 12 ani, avem un copil frumos, pe care încercăm să-l creştem echilibrat. Şi încerc să trec cum pot peste perioada asta, mai ales că sunt şi Sărbătorile. Crăciunul sper să-l petrecem împreună. Suntem împreună pentru Carla. Nu mai încerc sa îmi fac planuri de viitor, că nu sunt sigură nici de ziua de mâine. Cred că am învăţat nişte lecţii foarte importante de viaţă şi, dacă va fi cazul, le voi aplica într-o altă relaţie”, spunea Paula Chirilă într-o emisiune TV. (VEZI ȘI: SUPERBA PREZENTATOARE TV S-A MĂRITAT, IAR NOI AVEM IMAGINI EXCLUSIVE DE LA NUNTĂ)

Iar după furtună părea că ieșise soarele. În viața ei intra Adrian, gata să-i ofere dragostea de care avea mare nevoie. Numai că povestea lor s-a consumat repede, iar tânărul a și înlocuit-o pe vedetă cu o altă prezență feminină.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...