Fosta prezentatoare TV și-a ”oficializat” relația cu iubitul interlop!

Publicat: 30/11/2018 | 23:17

Vica Blochina și Stila Sarafu, cel mai recent cuplu din showbiz! Este informația pe care CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, v-o prezenta, detaliat, în urmă cu doar o zi! (Cum câștigi bani rapid) Între timp, am aflat că fosta iubită a lui Victor Pițurcă și-a “oficializat” relația cu “băiatul rău”, care a pășit cu dreptul în… lumea bună! Martore la eveniment au fost chiar Oana Roman și mama acesteia.

Stila Sarafu, om de afaceri, care însă a avut anumite probleme cu legea, este fericitul câștigător al ”atenției” Vicăi, frumoasa blondină cunoscută în special datorită relației pe care a avut-o cu Victor Pițurcă.  (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Deși cei doi s-au privit, de curând, în ochi pentru prima oară, iată că nu s-au sfiit să-și “oficializeze” deja relația!

(CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTA PREZENTATOARE TV S-A COMBINAT CU UN INTERLOP FAIMOS! A PIERDUT 450 MII € LA BARBUT ȘI…)

Stila Sarafu, alături de Mioara și Oana Roman

Mai mult, “oficializarea” a fost făcută în stil mare, cu martori ”grei”, Mioara și Oana Roman, fosta soție, respectiv fiica lui Petre Roman, primul premier al României, după Revoluție. Unde s-a produs ”înfățișarea”? Chiar la Sala Palatului, de curând, la spectacolul de balet ”Lacul Lebedelor”!

Vica și Stila au savurat din plin capodopera creată cu peste 140 de ani în urmă de Piotr Ilici Ceaikovski! La finalul spectacolului încununat cu aplauze la scenă deschisă, cei doi au dat nas în nas cu Mioara și Oana Roman. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Se cunoșteau! Doamna Mioara Roman și-a trecut mâna după brațul lui Stila și a conversat, ușor, cu el. Tânărul a zâmbit politicos. Oana a schimbat și ea câteva impresii cu Vica, probabil, despre spectacolul pe care tocmai îl urmăriseră.

(VEZI AICI: VICA, LA O ȚIGARĂ CU EX-IUBITUL „PRINȚESEI IMOBILIARELOR”)

Cei doi îndrăgostiți, Vica și Stila, s-au retras apoi spre casă și, probabil, vor mai avea astfel de ieșiri, pentru că, în urma postării pe care fosta amantă a lui Piți a făcut-o, se pare că opera i-a uns la inimă.

Stila și Vica, la Sala Palatului

Cum a dat-o la ”pace” Vica Blochina cu Victor Pițurcă

Vica Blochina și Victor Pițurcă s-au certat mulți ani, ajungând și în instanță, de la pensia alimentară a copilului pe care-l au împreună. (Cât câștigi la un studio de videochat din București) Dar, la un moment dat, au spus STOP! Au decis că ar fi mai bine să îngroape securea războiului, de dragul lui Edan.

„Edan crește, am fost acum în vacanță, în Cipru, am stat două săptămâni. El joacă fotbal. Și a fost foarte frumos. Eu cred că orice lucru pe care îl faci în viață trebuie să ți-l asumi. Și poate la un moment dat nu ar fi trebuit să fac anumite lucruri în viața mea. Și poate, nu neapărat scandalul, dar ce a fost – judecata, povestea aceea cu Edan, până la urmă a fost binevenită. Că poate altfel nu rezolvam această problemă niciodată. Edan atunci, pe vremea aia, a fost foarte mic.

(CITEȘTE ȘI: VICA BLOCHINA S-A DESPĂRȚIT DE FIUL EX-PREȘEDINTELUI MOLDOVEI)

Era mic și avea vreo trei ani. Îmi aduc aminte că la un moment dat, când ne-am dus să facem acest test de paternitate, Edan nu-l mai văzuse pe tatăl lui de vreun an, cât am stat noi prin procese și nebuniile adulților. Și atunci a fugit la el când l-a văzut și i-a zis: «Păi, tată, tu nu mă recunoști deloc?» Atunci a fost un moment oarecum aiurea. Cred că în momentul acela amândoi am înțeles că tot ce facem nu facem bine pentru copil și s-a rezolvat problema noastră, acuma suntem OK”, a povestit Vica Blochina.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...