Fosta soție a liderului PSD și-a introdus și fiul în relația cu noul iubit

Publicat: 17/08/2020 | 23:38

După ce a ”rupt-o” definitiv cu bossul de la PSD, Alice Constantinică n-a stat foarte mult pe gânduri și și-a refăcut viața sentimentală. Cunoscutul fotomodel s-a cuplat cu un fost cuceritor din lumea bună, iar acum pare că încearcă să-l introducă în familie, unde să formeze chiar o legătură cu fiul ei. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care vorbesc de la sine.

Așa cum v-am prezentat pe larg, în urmă cu câteva zile, după mai multe momente tensionate, Alice Constantinică a decis să pună punct relației cu bossul din PSD Codrin Ștefănescu. Cunoscutul fotomodel n-a suferit prea mult după divorț și acum dă semne că și-a refăcut viața sentimentală. Ex-soția lui Codrin Ștefănescu s-a combinat cu Cătălin Plăpcianu, un fost cuceritor de Dorobanți, care a dat cluburile pe seminariile pe teme economice. (CITEȘTE ȘI: FOSTA SOȚIE A BOSSULUI DIN PSD ȘI-A OFICIALIZAT NOUA RELAȚIE! A PETRECUT CU NOUL IUBIT PE LITORAL)

Alice Constantinică s-a împărțit între fiul ei și noul partener

Printre miile de turiști care au luat cu asalt, în weekend, litoralul românesc s-au numărat și fosta soție a bossului din PSD și noul ei iubit. CANCAN.RO i-a întâlnit pe Alice Constantinică și pe Cătălin Plăpcianu pe o renumită plajă din Mamaia. Din câte se pare, ex-soția lui Codrin Ștefănescu a ales de data aceasta un loc mai puțin aglomerat. După toate aparențele, se ferește pe cât se poate de coronavirus și s-a asigurat că micuțul ei, dar și iubitul, respectă distanțarea socială.

Alice Constantinică se joacă pe plajă cu micuțul ei

Ce-i drept, cu toții au lăsat impresia unei adevărate familii. Din câte se pare, fosta soție a liderului PSD încearcă să creeze o conexiune între fiul ei și noul partener de viață. Pe plajă, băieții au avut șezlongurile apropiate, iar Cătălin Plăpcianu ar fi încercat chiar să intre în grațiile puștiului. În schimb, Alice Constantinică s-a împărțit între cei doi. A fost o mamă model pentru fiul ei, dar și o iubită perfectă pentru bărbatul în brațele căruia și-a găsit liniștea sufletească după despărțirea de Codrin Ștefănescu. (NU RATA: SEXY-SOȚIA CUNOSCUTULUI POLITICIAN A ZĂPĂCIT MILIONARII DIN MAMAIA!)

Alice Constantinică s-a împărțit între copil și iubit

Cătălin Plăpcianu, eveniment controversat în 2008

Cătălin Plăpcianu a ajuns cunoscut în urmă cu mai bine de 12 ani, când a distrus un Lamborghini Murcielago de 250.000 euro într-un accident auto. El a avut o relație și cu Ramona Gabor, fosta cumnată a lui Irinel Columbeanu.

Cătălin Plăpcianu se afla la volanul bolidului, când a intrat pe contrasens și s-a oprit într-o altă mașină, în care se aflau două tinere fotomodele. Ulterior, s-a constatat că avea o viteză amețitoare: peste 150 km/h. La spital, victimele ar fi fost vizitate de mama șoferului, Mirela Sâmpetru. Aceasta a vrut să aplaneze toată povestea și ar fi insistat să le dea fetelor și familiilor lor o sumă considerabilă, precum și să le asigure tinerelor condiții de spitalizare de excepție. (VEZI ȘI: CUM A AJUNS MAMA CELEI MAI EMBLEMATICE BEIZADELE DIN ROMANIA, AGENT DE CONTRASPIONAJ IN RELATIA CU SOTUL EI!)

Cea mai generoasă ofertă ar fi primit-o fata care era cel mai grav rănită: pe lângă bani, mama lui Plăpcianu i-ar fi propus să-i plătească spitalizarea și o operație estetică la Viena. Condiția era că aceasta să semneze un contract prin care să renunțe la alte despăgubiri. În încercarea de a grăbi lucrurile, femeia și-ar fi sunat avocatul chiar din rezerva fetei, cerându-i acestuia să redacteze contractul respectiv.

Alice Constantinică, fosta soție a bossului PSD

A fost găsit nevinovat

Părinții fetei nu ar fi fost impresionați de oferta primită, considerând că, din cauza accidentului suferit, fiica lor va pierde inclusiv angajamente profesionale, fiindu-i afectată cariera de fotomodel. (NU RATA: CATALIN PLAPCIANU O INVITASE IN ORAS PE SIMONA SENSUAL)

Cătălin Plăpcianu a fost găsit nevinovat în dosarul deschis în urma accidentului. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au închis dosarul în care, inițial, Cătălin Plăpcianu a fost cercetat pentru vătămarea din culpă a celor două tinere, pe motiv că „fapta nu există”. Anchetatorii au motivat soluția de neîncepere a urmăririi penale prin faptul că tinerele accidentate nu au depus plângere penală și nici nu au avut vreo pretenție materială.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.