Sexy-soția cunoscutului politician a zăpăcit milionarii din Mamaia!

Publicat: 23/08/2019 | 22:52

Codrin Ștefănescu, unul dintre cei mai cunoscuți politicieni, are o soție de nota 10, la care mulți bărbați pot doar visa. Alice Constantinică a apărut pe plaja de la Caelia fără fostul secretar general al partidului aflat la guvernare și a zăpăcit milionarii din Mamaia. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate națională, imagini cu sexy-partenera celebrului politician, în toată splendoarea ei.

Codrin Ștefănescu este, fără nicio exagerare, un bărbat împlinit pe plan sentimental. Are o soție superbă, cu un corp de invidiat, alături de care trăiește în pace și armonie. Dacă mulți bărbați nu și-ar scăpat din ochi o astfel de “bijuterie”, iată că politicianul este cu totul diferit. Și îi oferă partenerei spațiul și libertatea de care are nevoie. În urmă cu doar câteva zile, cunoscutul fotomodel s-a relaxat la Mamaia, stațiunea-fanion a litoralului românesc.

(VEZI AICI: IUBITA UNUI CUNOSCUT FOTBALIST ROMÂN E NOUA BOMBĂ-SEXY A POLITICII!)

A oferit scene de infarct pe plajă

Alice Constantinică a preferat o mini-vacanță în compania fetelor, iar Codrin Ștefănescu se pare că nu a avut nimic împotrivă. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe una dintre cele mai sexy partenere de politician din țara noastră pe plaja de la Caelia, unde a atras privirile tututor bărbaților grație formelor apetisante cu care a înzestrat-o natura. Super-relaxată, s-a jucat în mare, s-a stropit cu apă și a oferit un spectacol unic, pe care cei prezenți pe plajă l-au putut admira live.

Concluzia este că Alice Constantinică este, probabil, cea mai dotată parteneră de politician de la vârf. Pe plaja de la Caelia, s-a prezentat cu un costum de baie super-sexy, albastru, din două piese. După ce s-a bălăcit în apă, celebrul fotomodel s-a retras pe șezlong, unde s-a bucurat de compania unei prietene. Deși mulți masculi au țintuit-o cu privirea, Alice Constantinică nu le-a dat deloc atenție. Are ochi doar pentru Codrin Ștefănescu, iar fostul secretar general al PSD are toate motivele să fie mândru de jumătatea sa.

Alice Constantinică, sexy-soția lui Codrin Ștefănescu, a zăpăcit milionarii pe plaja de la Caelia
Alice Constantinică, sexy-soția lui Codrin Ștefănescu, a zăpăcit milionarii pe plaja de la Caelia

(CITEȘTE ȘI: IUBI A CERUT-O DE SOȚIE PE CEA MAI SEXY ASISTENTĂ TV DIN ROMÂNIA?!)

“Răsfățată” la maximum de Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu obișnuiește să își surprindă soția, atunci când simte nevoie, cu diverse cadouri. De-a lungul timpului, Alice Constantinică s-a fotografiat pe Facebook cu buchete impresionante de flori, primite chiar de la celebrul politician. Ba mai mult, în urmă cu doar câteva luni, superbul fotomodel s-a pozat alături de fiul ei și al lui Codrin, Radu, la volanul unui Mercedes GLE 400 4 MATIC, în valoare de circa 60.000 de euro. Semn clar că ex-secretarul general al PSD nu-și neglijează deloc jumătatea.

Alice Constantinică, sexy-soția lui Codrin Ștefănescu, a zăpăcit milionarii pe plaja de la Caelia
Alice Constantinică urcă în superbul ei Mercedes GLE 400 4 MATIC, pe care Codrin Ștefănescu i l-ar fi cumpărat

(NU RATA: ”DEPUTATUL-PENSIE” A DIVORȚAT OFICIAL! CE ÎNȚELEGERE A FĂCUT ÎN INSTANȚĂ CU (FOSTA) SOȚIE)

Alice Constantinică, originară din Botoșani

Alice Constantinică şi Codrin Ştefănescu sunt împreună de aproape cinci ani, iar în iulie 2016 a venit pe lume băieţelul lor, Radu, care le-a încununat relaţia. Toţi cei care au cunoscut-o până acum pe brunetă, originară din Botoşani, au mărturisit că ea este o persoană cu adevărat deosebită, dar şi de o eleganţă rar întâlnită.

(VEZI AICI: FOSTUL CANDIDAT LA PREȘEDINȚIE & SOȚIA ÎȘI PARTAJEAZĂ AVEREA)

Flacăra iubirii s-a aprins între ea şi Codrin Ştefănescu, cu peste 20 de ani mai mare, în momentul în care drumurile li s-au intersectat. În vârstă de 26 de ani, Alice a venit în Capitală pentru a studia Dreptul, iar o perioadă a cochetat şi cu modelingul, fiind manechin.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...