”Deputatul-Pensie” a divorțat oficial! Ce înțelegere a făcut în instanță cu (fosta) soție

Publicat: 20/06/2019 | 23:06

Celebrul politician Marius Manolache a decis să pună capăt mariajului. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) După 11 ani de relație, cel cunoscut drept ”Deputatul-Pensie” a înaintat acțiunea de divorț. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră din procesul cunoscutului politician. (CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTUL MILIARDAR ROMÂN, DAT ÎN JUDECATĂ DE FIUL SĂU PENTRU PENSIE ALIMENTARĂ!)

Marius Manolache a solicitat să divorțeze de soția sa, Cristina. Lanțul de iubire s-a rupt! Nu a mai contat deloc faptul că au avut parte de o căsătorie ca-n povești, cum puțini oameni pot doar visa. Cei doi nu s-au mai înțeles, astfel că despărțirea a rămas singura soluție. (Cel mai bine platit job din București)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale) a intrat în posesia unor informații de ultimă oră din procesul de divorț al renumitului polician Marius Manolache. (NU RATA, AICI: MEGA-SCANDAL ÎN FAMILIA CELEBRULUI TAMANGO, ”ȘEFUL MORȚILOR”)

Potrivit unor surse din mediul judiciar, în urmă cu câteva săptămâni, magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 din București au dispus desfacerea căsătoriei celor doi. Mai mult decât atât, judecătorii au luat act de întelegerea dintre cei doi și au încuviințat Cristinei păstrarea numelui pe care l-a dobândit în urma mariajului, acela de Manolache. (NU RATA, AICI: FOSTUL CANDIDAT LA PREȘEDINȚIE & SOȚIA ÎȘI PARTAJEAZĂ AVEREA)

”Soluția pe scurt: Admite cererea, astfel cum a fost precizată. Dispune desfacerea căsătoriei încheiate de părți la data de 06.06.2008 și înregistrată în Registrul stării civile al Ambasadei României la Berlin sub nr. 60/06.06.2008, prin acordul soților. Ia act de învoiala părţilor şi încuviinţează păstrarea de către pârâtă a numelui purtat în timpul căsătoriei, acela de Manolache. Definitivă”, se arată în decizia magistraților.

Marius Manolache, cunoscut drept”Deputatul-Pensie”, a divorțat oficial!

Divorț în liniște

Partajul nu va reprezenta o problemă pentru că și Cristina, la rândul ei, are o situație financiară peste medie. Numai în perioada când a fost manager la Electrecord a avut venituri de 23.280 lei, o sumă deloc de neglijat.

În declaraţia de avere a ex-deputatului PSD regăsim un teren intravilan în Voluntari, cumpărat în 2001, cu o suprafaţă de 1.167 mp, din care are 75%. Tot în Voluntari, Marius Manolache are şi o casă de locuit de 670 mp, construită în 2003, din care deţine tot 75%, restul de 25% aparţinându-i Marianei Angelica Manolache.

De asemenea, potrivit unei declaraţii de avere a vândut un teren intravilan în Predeal pentru care a obţinut 40.000 de euro. Dar, așa cum am precizat mai sus, partajul nu va reprezenta o problemă în cadrul procesului de divorț. (NU RATA, AICI: AM FOTOGRAFIAT-O TOPLESS LA PISCINĂ PE BUNĂCIUNEA DE LA ”INSULA IUBIRII”!)

De ce este cunoscut drept ”Deputatul-Pensie”

Marius Manolache a devenit și mai celebru după ce, în 2015, a susținut că nu se poate egalitate între un demnitar, care “are o răspundere extraordinară” şi un “cetăţean normal, fie el muncitor, inginer, medic”. Astfel a ajuns cunoscut drept ”Deputatul -Pensie”. (NU RATA, AICI: EL E KARATISTUL CU PESTE 350 DE MEDALII!)

Eu cred că nu putem să punem egalitate între un demnitar, înalt funcţionar public, care are o răspundere extraordinară şi un cetăţean normal, fie el muncitor, inginer, medic… Eu până la pensie mai am vreo 30 de ani. Imaginaţi-vă că în 30 de ani nu ştiu ce o să se întâmple, nu mi se pare o chestiune extrem de ridicolă, având în vedere că un supliment de 1.000 de lei ar însemna foarte mult raportat la alţi demnitari sau funcţionari publici. Imaginaţi-vă că judecătorii de la CCR au salarii de aproape 10.000 de euro pe lună, judecătorii de la Înalta Curte la fel, noi avem 1.000 de euro pe lună”, declara, la momentul respectiv, Marius Manolache.

Imediat, i s-a atras atenţia că sunt oameni care au o pensie de 1.200 de lei după 40 de ani de muncă. “Dar nu sunt înalţi demnitari. Mi se pare un respect faţă de cei care vin în Parlament pentru că calitatea de înalt demnitar nu o poate avea toată lumea, sunt câteva sute de oameni în ţara asta, nu sunt mai mulţi. Nu mi se pare un efort bugetar extrem de mare”, a replicat Marius Manolache.

Cine este Marius Manolache

Născut în 1968, a absolvit Academia de Poliţie ”Al. I. Cuza” în 1994, iar în perioada 1995 – 1996 a urmat la Universitatea Bucureşti – Facultatea de Drept cursuri postuniversitare – drept international. În 2007 a obţinut o diploma de master – criminalistică la Academia de Poliţie ”Al. I. Cuza”.

Între 2007 şi 2008 a fost cursant al Universităţii Naţionale de Apărare ”Carol I” ”Colegiul Naţional de Apărare”. În perioada 1994 şi 2000 a fost ofiţer de cercetare penală la Ministerul Administraţiei şi internelor, iar în perioada 2000 – 2012  avocat la cabinetul de avocatură ”Marius Manolache”. A fost deputat în Parlamentul României în legislatura 2012-2016, ales în circumscriptia electorală Mehedinți din partea PSD. (NU RATA, AICI: VLOGGERUL SELLY S-A DESPĂRȚIT DE IUBITĂ! ”PUȘTIUL-FENOMEN” ABI TALENT ÎȘI REVENDICĂ ”DIVORȚUL”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

 

Citește și...