Fostul atacant al naționalei, acuzat că și-ar fi “răpit” nepotul. “Ce înseamnă să treci frontiera cu un bebeluș fără acordul părinților?”

Publicat: 23/05/2020 | 23:41

Acuzații de-a dreptul halucinante. Ionel Ganea și-ar fi “răpit” nepoțelul, pe care l-ar fi trecut ilegal frontiera cu Bulgaria, fără acordul părinților. Dana Iaru, fosta soție a componentului “Generației de Aur” revine cu declarații-bombă, pe care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, le prezintă în exclusivitate.

(VEZI AICI: FOSTA SOȚIE ÎL “PULVERIZEAZĂ” PE CUNOSCUTUL FOTBALIST AL “GENERAȚIEI DE AUR”: ”SĂ-I FIE RUȘINE! ADUCE ÎN CASĂ TOT FELUL DE FEMEI”)

În decembrie 2019, magistrații au admis cererea formulată de Dana Iaru și au desfăcut căsătoria în care era legată de Ionel Ganea. Ulterior, situația s-a complicat. Din cauza fostului component al “Generației de Aur”, care a făcut apel. Nu vrea, sub nicio formă, să-i acorde libertatea femeii alături de care are doi copii, Ioana și George, ambii majori.

Recent, Dana Iaru ne-a dezvăluit că încă trăiește cu teamă. Mai ales că știe de ce ar fi capabil fostul ei partener. Iar liniște nu ar avea nici Ioana, fiica celor doi. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unor detalii uluitoare, confirmate chiar de femeia cu care fostul component al “Generației de Aur” a format un cuplu mai bine de două decenii.

“A luat bebelușul cu el, în Bulgaria, fără acordul părinților! Vă dați seama ce relații are?”

Potrivit unor surse, Ionel Ganea ar fi dispărut pur și simplu cu nepotul său, care încă nu a împlinise nici măcar doi anișori. Mai mult, l-ar fi trecut chiar ilegal, fără acordul părinților, granița dintre România și Bulgaria. Părinții micuțului David Ioan ar fi fost îngroziți de gestul făcut de ex-atacantul “tricolorilor”.

(CITEȘTE ȘI: SOȚIA ÎL ACUZĂ DE VIOLENȚE TERIBILE PE CELEBRUL FOTBALIST ROMÂN: ”SPER CA POLIȚIA SĂ-ȘI FACĂ TREABA! LOVITĂ? PUȚIN SPUS…”)

Oare ce înseamnă să treci frontiera cu un bebeluș, fără acordul părinților? Vă dați ce seama ce relații are? Despre ce vorbim? Are influență peste tot… Bebelușul fără pașaport, să reținem. Asta însă e doar o ilegalitate făcută de el”, a spus Dana Iaru pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

A fost în concediu, la un turneu de fotbal, în Bulgaria. Și a luat bebelușul cu el, fără acordul părinților“, ne-a mai declarat bunica micuțului David Ioan.

David Ioan este fiul pe care Ioana, fiica lui Ionel Ganea, îl are împreună cu soțul ei.

Ionel Ganea
Ionel Ganea, alături de nepot, la Albena (Bulgaria). S-a fotografiat cu micuțul, deși l-ar fi scos din țară fără acordul părinților

Dana Iaru, sfat pentru fostul soț: „Îi sugerez să…”

Într-un final, Dana Iaru a avut un mesaj dur pentru Ionel Ganea, pe care l-a sfătuit să nu se mai folosească de influența pe care o are pentru a-și bate joc de oameni. “Îi sugerez să rezolve toate mizeriile pe care le-a făcut până acum. Cel mai corect ar fi să le rezolve pe cale legală, el știe foarte clar ce vreau să spun”.

(NU RATA: SOȚIA L-A FĂCUT PRAF LA DIVORȚ PE CELEBRUL FOTBALIST DIN ”GENERAȚIA DE AUR”)

Dana Iaru are doi copii împreună cu Ionel Ganea

Ce spun legile din România

Potrivit politiadefrontiera.ro, dacă un minor este însoțit de o persoană, alta decât părinții sau reprezentantul legal, i se permite ieșirea din România doar dacă persoana însoțitoare prezintă declarația ambilor părinți sau, după caz, a părintelui căruia i-a fost încredințat prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă şi irevocabilă, a părintelui care exercită singur autoritatea părintească în temeiul unei hotărâri judecătorești rămase definitivă şi irevocabilă (…).

În concluzie, Ionel Ganea ar fi trecut ilegal granița cu micuțul David Ioan. “Performanța” fostului international este pusă de familie pe seama relațiilor pe care acesta și le-a făcut de-a lungul anilor.

(VEZI AICI: EX-SOȚIA CELEBRULUI FOTBALIST DIN „GENERAȚIA DE AUR”, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ DIVORȚ)

În 2017, a cerut ordin de protecție

Dana și Ionel Ganea au ajuns pentru a treia oară în fața magistraților. Cuplul a mai fost aproape de separare în 2010 și 2017.

Despre motivele de divorț nu are rost să vorbesc, având în vedere că toată lumea îl cunoaște. Cert este că, din august 2018, am intrat din nou în conflict. Șanse de împăcare nu mai sunt! Au fost, dar nu a știut să profite de ele.

Atât divorțul, cât și partajul vor fi foarte grele, că doar este vorba despre o persoană cu influență. Am cerut inclusiv ordin de protecție în 2017, dar fără rezultat, pe motiv că nu sunt suficiente probe la dosar. Dar ordin de protecție nu cere nimeni aiurea! Că doar nu am cerut că m-a invitat la o cafea…”, ne-a declarat Dana, cu mai mult timp în urmă.

(NU RATA: FOSTUL FOTBALIST & SOȚIA AU PRIMIT RĂGAZ PENTRU ÎMPĂCARE, DAR…)

Cine este Ionel Ganea

Cu 45 de meciuri şi 19 goluri pentru reprezentativa României, Ionel Ganea a fost unul dintre cei mai prolifici atacanți. În CV-ul său găsim echipe precum Universitatea Craiova, Rapid, VfB Stuttgart, Wolverhampton și Dinamo. În prezent este antrenor, fără angajament. Ultima echipă pe care a pregătit-o a fost ACS Poli Timișoara, din Liga a II-a. În martie 2008 a fost decorat cu Ordinul “Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru rezultatele obținute la turneele finale din perioada 1990-2000 și pentru întreaga activitate.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...