Home » Exclusiv » Soția îl acuză de violențe teribile pe celebrul fotbalist român: ”Sper ca Poliția să-și facă treaba! Lovită? Puțin spus…”

Soția îl acuză de violențe teribile pe celebrul fotbalist român: ”Sper ca Poliția să-și facă treaba! Lovită? Puțin spus…”

De: I.D. 22/02/2020 | 23:41

Povestea lor pare fără sfârșit. Ionel Ganea, fostul atacant al ”naționalei”, refuză să-i acorde divorțul celei cu care este căsătorit de mai bine de 25 de ani. Dana Iaru îl acuză pe ex-fotbalist de violențe teribile. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, mărturii cutremurătoare. Pe durata mariajului, femeia ar fi trăit un adevărat calvar.

(VEZI AICI: FOSTA SOȚIE ÎL “PULVERIZEAZĂ” PE CUNOSCUTUL FOTBALIST AL “GENERAȚIEI DE AUR”)

În decembrie 2019, magistrații au admis cererea formulată de Dana Iaru și au desfăcut căsătoria în care era legată de Ionel Ganea. Ulterior, situația s-a complicat. Din cauza fostului component al “Generației de Aur”, care a făcut apel. Nu vrea, sub nicio formă, să-i acorde libertate femeii alături de care are doi copii, Ioana și George, ambii majori.

“Trece de la o stare la alta! Mi-a trimis e-mail-uri, m-a amenințat și…”

Prin intermediul CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Dana Iaru și-a strigat disperarea. Este, pur și simplu, disperată. Vrea să nu mai aibă nicio legătură cu Ionel Ganea, bărbatul care i-ar fi făcut viața un iad cât timp au locuit sub același acoperiș. Dezvăluirile făcute de, încă, soția ex-atacantului “tricolorilor” te lasă, pur și simplu, perplex.

Ati finalizat divorțul față de Ionel Ganea?

Nu încă… A făcut apel! Probabil motivul este că nu are de unde să îmi plătească respectivele cheltuieli de judecată, adică 3.200 de lei.

Ați încercat să discutați cu el?

E, da!! Mi-a trimis o grămada de e-mail-uri în care îmi cere să mă împac cu el. Trece de la o stare la alta. Ba vorbește frumos, ba urât… Dar cine îl mai bagă în seamă? Am vorbit despre partaj și m-a amenințat ca nu voi primi nimic și că partajul o să se termine când vrea el.

Dana și Ionel Ganea, în perioada când formau un cuplu

(CITEȘTE ȘI: EX-SOȚIA CELEBRULUI FOTBALIST DIN „GENERAȚIA DE AUR”, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ DIVORȚ)

“Mă aștept la orice din partea lui! Mi-a zis că…”

Ați pomenit de e-mail-uri. Ce v-a cerut și v-a spus mai exact?

Că vrea să ne întâlnim, să vorbim… Și multe jigniri apoi! Mi-a zis că nu o să primesc nimic din tot ce am construit 25 de ani, că sunt ale lui toate.

Dacă tot am ajuns la momentul adevărului, plus ca s-au scris multe despre relația dumneavoastră cu el, ați fost lovită de-a lungul perioadei în care ați fost căsătoriți?

Lovită??? Puțin spus.

Dată fiind situația, vă temeți, mai ales că ar avea și influență, după cum susțineți?

Vedem acum când vin la proces, ce va face iar. Sper ca Poliția să își facă treaba. Mă aștept la orice din partea lui. Dar hai să povestim după ce primesc hârtiile, să văd de ce a făcut apel.

(NU RATA: SOȚIA L-A FĂCUT PRAF LA DIVORȚ PE CELEBRUL FOTBALIST DIN ”GENERAȚIA DE AUR”)

Ionel Ganea, consumator de alcool, violent și infidel?! “Toate trei!”

Când s-a rupt totul între voi?

– În august 2018.

Din ce motiv?

– Agresiuni de tot felul!

Dar cu copiii cum s-a comportat?

Acest comportament îl are cu toată lumea, nu contează sexul, vârsta, nu ține cont de nimic. El este Ionel Ganea. Are drepturi depline, nu îi este frică de nimic.

Mama lui v-a acuzat, la un moment dat, că i-ați făcut până și farmece…

O, da!!! Ce să spună și ea… Trebuie să găsească un vinovat. Dar asta nu mă interesează. Sa spună fiecare ce dorește, dar să spună adevărul.

Copiii cum trec prin situație?

Greu, dar nu au încotro. Mă bucur că sunt majori și că nu depind de el.

În final, din ce cauză ați decis să divorțați de el? Consuma alcool, era violent, v-a înșelat?

Toate trei! Dar nu mai contează. Nu merită nici măcar să mă mai uit la el la cât rău mi-a făcut mie și fiicei mele, Ioana. Și ne face în continuare.

(VEZI AICI: FOSTUL FOTBALIST & SOȚIA AU PRIMIT RĂGAZ PENTRU ÎMPĂCARE, DAR…)

Dana Iaru: “M-a lăsat datoare la ANAF, la bancă…”

La ce vă referiți?

Păi eu acum trebuie să mă judec cu el! M-a lăsat datoare la ANAF, la bancă, el încasează chiria și eu trebuie să plătesc datoriile. Este normal??? Sper ca judecătoarea să analizeze corect procesul.

Dana l-a acuzat de violențe teribile pe Ionel Ganea

Ce au stabilit, în decembrie, magistrații: “Culpa exclusivă a pârâtului-reclamant!”

Admite, în parte, cererea principală formulată de reclamanta-pârâtă Ganea Daniela-Marcela în contradictoriu cu pârâtul-reclamant Ganea Ioan-Viorel.

Respinge cererea reconvențională formulată de pârâtul-reclamant Ganea Ioan-Viorel, în contradictoriu cu reclamanta-pârâtă Ganea Daniela-Marcela, așa cum a fost modificată.

Dispune desfacerea căsătoriei încheiată între părți la data de 08.10.1994 și înregistrată în registrul de stare civilă al municipiului Făgăraș, județul Brașov, sub nr. 283/08.10.1994, din culpa exclusivă a pârâtului-reclamant.

Dispune ca reclamanta-pârâtă să revină la numele avut anterior încheierii căsătoriei, acela de Iaru.

Respinge cererea reclamantei-pârâte de obligare a pârâtului-reclamant la plata sumei de 45.000 lei, cu titlu de despăgubire.

Respinge cererea reclamantei-pârâte de obligare a paratului-reclamant la plata unei prestații compensatorii sub forma rentei viagere în suma de 5.000 lei lunar.

Respinge cererea părților de atribuire provizorie a folosinței imobilului casă de locuit situat în (…) comuna Recea, județul Brașov.

Obligă pârâtul-reclamant să plătească reclamantei-pârâte suma de 3.270 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată”, au stabilit magistrații.

(CITEȘTE ȘIADEVĂRUL DESPRE DIVORŢUL DIN FAMILIA LUI GANEA)

Dana Iaru: “Nu voi face apel! Sunt mândră că…”

Imediat după ce s-a pronunțat divorțul și până ca Ionel Ganea să facă apel, Dana Iaru a oferit alte declarații cutremurătoare.

Important este că sunt liberă, sănătoasă și copiii sunt alături de mine. Restul, ce o vrea Dumnezeu! Într-adevăr, sunt dezamăgită de verdict. Nu voi face apel, nu îmi mai pierd vremea și nervii. Se vede clar influența lui. Nu pot concepe ca un judecător să respingă atribuirea casei până la partaj în contextul în care deținem trei case.

Dar asta este! Să le folosescă domnul Ganea cu plăcere. Pot spune că îmi este rușine că este tatăl copiilor mei. Se poate vedea clar ce respect a avut față de familia lui. Dar, una peste alta, sunt mândră, bucuroasă și fericită că am avut curajul să merg până la capăt. Îi doresc sărbători fericite alături de singurătate”, a spus Dana Iaru, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, în luna decembrie.

(VEZI AICI: SOȚIA LUI IONEL GANEA, NOI DEZVĂLUIRI TERIBILE)

În 2017, a cerut ordin de protecție

Dana și Ionel Ganea au ajuns pentru a treia oară în fața magistraților. Cuplul a mai fost aproape de separare în 2010 și 2017.

Despre motivele de divorț nu are rost să vorbesc, având în vedere că toată lumea îl cunoaște. Cert este că din august 2018 am intrat din nou în conflict. Șanse de împăcare nu mai sunt! Au fost, dar nu a știut să profite de ele.

Atât divorțul, cât și partajul vor fi foarte grele, că doar este vorba despre o persoană cu influență. Am cerut inclusiv ordin de protecție în 2017, dar fără rezultat, pe motiv că nu sunt suficiente probe la dosar. Dar ordin de protecție nu cere nimeni aiurea! Că doar nu am cerut că m-a invitat la o cafea…”, ne-a declarat Dana, cu mai mult timp în urmă.

(NU RATA: CELEBRUL FOTBALIST DIN ”GENERAȚIA DE AUR” S-A COMBINAT CU O PROFESOARĂ DIN FĂGĂRAȘ!)

Cine este Ionel Ganea

Cu 45 de meciuri şi 19 goluri pentru reprezentativa României, Ionel Ganea a fost unul dintre cei mai prolifici atacanți. În CV-ul său găsim echipe precum Universitatea Craiova, Rapid, VfB Stuttgart, Wolverhampton și Dinamo. În prezent este antrenor, fără angajament. Ultima echipă pe care a pregătit-o a fost ACS Poli Timișoara, din Liga a II-a. În martie 2008 a fost decorat cu Ordinul “Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru rezultatele obținute la turneele finale din perioada 1990-2000 și pentru întreaga activitate.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
N-au dat bani la botez! Ce i-au rugat Gina și Smiley pe invitați să aducă la botezul micuței Josephine
N-au dat bani la botez! Ce i-au rugat Gina și Smiley pe invitați să aducă...
Feli își dorește să adopte un copil! Cântăreața e decisă. “Este una din misiunile mele pe acest pământ”
Feli își dorește să adopte un copil! Cântăreața e decisă. “Este una din misiunile mele...
Cabral a comis-o și șefii de la PRO TV sigur se vor enerva. Ce a putut spune despre Denise Rifai
Cabral a comis-o și șefii de la PRO TV sigur se vor enerva. Ce a...
FOTO. Mihaela Rădulescu, apariție interzisă! O rochie transparentă, prin care s-a văzut prea mult
FOTO. Mihaela Rădulescu, apariție interzisă! O rochie transparentă, prin care s-a văzut prea mult
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
Răcoare în casă fără aer condiţionat. Cum scapi de caniculă
Răcoare în casă fără aer condiţionat. Cum scapi de caniculă
Surpriză mare în audiențele TV din România. Ce s-a întâmplat cu emisiunea La Măruță de la Pro TV, în ziua în care prezentatorul a lipsit
Surpriză mare în audiențele TV din România. Ce s-a întâmplat cu emisiunea La Măruță de...
Gabriela Firea nu se mai ascunde! A dezvăluit că încă poartă inelul de logodnă de la primul soț. S-a recăsătorit la opt luni de la deces cu Florentin Pandele
Gabriela Firea nu se mai ascunde! A dezvăluit că încă poartă inelul de logodnă de...
Alex Velea, încă un atac la adresa lui Cătălin Măruță! Andra a fost și ea vizată! Ce-a putut să spună despre artistă: „Nu-i zici tu, mă, lu’ nevastă-ta că e…”
Alex Velea, încă un atac la adresa lui Cătălin Măruță! Andra a fost și ea...
Ce se întâmplă dacă iei antiinflamatoare prea des. Ai putea ajunge să ai nevoie de transplant
Ce se întâmplă dacă iei antiinflamatoare prea des. Ai putea ajunge să ai nevoie de...
Știrea momentului: Vaccinul Pfizer provoacă o boală rară de sânge
Știrea momentului: Vaccinul Pfizer provoacă o boală rară de sânge
Denise Rifai A ȘOCAT pe toată lumea! Ce a putut să o întrebe pe Gabriela Firea
Denise Rifai A ȘOCAT pe toată lumea! Ce a putut să o întrebe pe Gabriela...
Varianta Delta a coronavirusului explodează în Europa. A doua doză de vaccin este crucială
Varianta Delta a coronavirusului explodează în Europa. A doua doză de vaccin este crucială
Horoscop SPECIAL pentru joi! E mare PERICOL DE CONFLICTE pentru aceşti nativi. Atenţie mare!
Horoscop SPECIAL pentru joi! E mare PERICOL DE CONFLICTE pentru aceşti nativi. Atenţie mare!
Vibraţia Zilei, 24 iunie. Ziua în care visele se îndeplinesc
Vibraţia Zilei, 24 iunie. Ziua în care visele se îndeplinesc
Reghe a plănuit divorțul de Anamaria Prodan! Cearta cu Gigi Becali a umplut paharul
Reghe a plănuit divorțul de Anamaria Prodan! Cearta cu Gigi Becali a umplut paharul
BANCUL ZILEI – Amor nebun cu vecina, din răzbunare!
BANCUL ZILEI – Amor nebun cu vecina, din răzbunare!
Ups! Antonia, într-un slip minuscul. Ce s-a văzut? Fanii au taxat-o imediat pe artistă: Ar fi putut acoperi mai mult”
Ups! Antonia, într-un slip minuscul. Ce s-a văzut? Fanii au taxat-o imediat pe artistă: Ar...
TRĂDAREA supremă în politică! Lovitură totală pentru Florin Cîțu. NIMENI nu ar fi crezut
TRĂDAREA supremă în politică! Lovitură totală pentru Florin Cîțu. NIMENI nu ar fi crezut
Cea mai proastă veste pentru şoferi în 2021! E despre permisul suspendat
Cea mai proastă veste pentru şoferi în 2021! E despre permisul suspendat
Șoc în showbiz: Are CANCER în stare avansată! Vestea care i-a îndurerat pe fani
Șoc în showbiz: Are CANCER în stare avansată! Vestea care i-a îndurerat pe fani
Dacă ai această marcă TV, ai face bine să o returnezi. E uluitor ce se întâmplă în fundal, fără acordul tău
Dacă ai această marcă TV, ai face bine să o returnezi. E uluitor ce se...
Vești bune pentru Florin Piersic! Cine se întoarce în România, la 35 de ani după ce l-a părăsit (exclusiv)
Vești bune pentru Florin Piersic! Cine se întoarce în România, la 35 de ani după...
Bărbatul care a atacat un şofer cu o crosă de golf va fi cercetat în libertate
Bărbatul care a atacat un şofer cu o crosă de golf va fi cercetat în...
Marele absent de la botezul fetiței lui Smiley și a Ginei Pistol! L-au chemat, dar nu a venit, deși sunt prieteni buni!
Marele absent de la botezul fetiței lui Smiley și a Ginei Pistol! L-au chemat, dar...
Fiica lui Michael Jackson, dezvăluire șocantă despre un incident petrecut alături de tatăl ei
Fiica lui Michael Jackson, dezvăluire șocantă despre un incident petrecut alături de tatăl ei
FOTO. Cât de mult a slăbit Oana Roman! Acum vrea să apeleze la operații estetice pentru că arată așa
FOTO. Cât de mult a slăbit Oana Roman! Acum vrea să apeleze la operații estetice...
Bebelusul care a devenit viral imediat dupa nastere! Motivul incredibil pentru care pozele cu el au facut inconjurul lumii
Bebelusul care a devenit viral imediat dupa nastere! Motivul incredibil pentru care pozele cu el...
Antonia s-a dezbrăcat, dar a fost pusă la zid: „Deștept soț, te exploatează! Ești penibilă
Antonia s-a dezbrăcat, dar a fost pusă la zid: „Deștept soț, te exploatează! Ești penibilă"!...
Ebru Șahin, frumoasa actriță din serialul ”Hercai” începe o nouă etapă în cariera sa. Ce va face din toamnă
Ebru Șahin, frumoasa actriță din serialul ”Hercai” începe o nouă etapă în cariera sa. Ce...
Este oficial: 45.000 de lei de la stat să vă schimbaţi maşina. Cum puteţi accesa banii
Este oficial: 45.000 de lei de la stat să vă schimbaţi maşina. Cum puteţi accesa...
Cine este prima femeie din clubul miliardarilor din ţara noastră. Ea a construit de la zero cel mai mare lanţ de farmacii din România, evaluat la peste un miliard de euro
Cine este prima femeie din clubul miliardarilor din ţara noastră. Ea a construit de la...
Anamaria Prodan, ultimul avertisment! „E stop-joc! Dacă am tăcut foarte muți ani...”
Anamaria Prodan, ultimul avertisment! „E stop-joc! Dacă am tăcut foarte muți ani...”
A ajuns POLIȚIA acasă la Anamaria Prodan! Reghe a luat foc din cauza unui bărbat celebru
A ajuns POLIȚIA acasă la Anamaria Prodan! Reghe a luat foc din cauza unui bărbat...
Câți bani face un cerșetor în România în doar 3 ore!  Polițiștii au rămas fără cuvinte! Suma este enormă
Câți bani face un cerșetor în România în doar 3 ore! Polițiștii au rămas fără...
Ce trebuie să faci în momentul în care ești șicanat în trafic. Mișcarea care îi lasă fără replică pe șoferii agresivi
Ce trebuie să faci în momentul în care ești șicanat în trafic. Mișcarea care îi...