Home » Exclusiv » Soția îl acuză de violențe teribile pe celebrul fotbalist român: ”Sper ca Poliția să-și facă treaba! Lovită? Puțin spus…”

Soția îl acuză de violențe teribile pe celebrul fotbalist român: ”Sper ca Poliția să-și facă treaba! Lovită? Puțin spus…”

De: I.D. 22/02/2020 | 23:41

Povestea lor pare fără sfârșit. Ionel Ganea, fostul atacant al ”naționalei”, refuză să-i acorde divorțul celei cu care este căsătorit de mai bine de 25 de ani. Dana Iaru îl acuză pe ex-fotbalist de violențe teribile. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, mărturii cutremurătoare. Pe durata mariajului, femeia ar fi trăit un adevărat calvar.

(VEZI AICI: FOSTA SOȚIE ÎL “PULVERIZEAZĂ” PE CUNOSCUTUL FOTBALIST AL “GENERAȚIEI DE AUR”)

În decembrie 2019, magistrații au admis cererea formulată de Dana Iaru și au desfăcut căsătoria în care era legată de Ionel Ganea. Ulterior, situația s-a complicat. Din cauza fostului component al “Generației de Aur”, care a făcut apel. Nu vrea, sub nicio formă, să-i acorde libertate femeii alături de care are doi copii, Ioana și George, ambii majori.

“Trece de la o stare la alta! Mi-a trimis e-mail-uri, m-a amenințat și…”

Prin intermediul CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Dana Iaru și-a strigat disperarea. Este, pur și simplu, disperată. Vrea să nu mai aibă nicio legătură cu Ionel Ganea, bărbatul care i-ar fi făcut viața un iad cât timp au locuit sub același acoperiș. Dezvăluirile făcute de, încă, soția ex-atacantului “tricolorilor” te lasă, pur și simplu, perplex.

Ati finalizat divorțul față de Ionel Ganea?

Nu încă… A făcut apel! Probabil motivul este că nu are de unde să îmi plătească respectivele cheltuieli de judecată, adică 3.200 de lei.

Ați încercat să discutați cu el?

E, da!! Mi-a trimis o grămada de e-mail-uri în care îmi cere să mă împac cu el. Trece de la o stare la alta. Ba vorbește frumos, ba urât… Dar cine îl mai bagă în seamă? Am vorbit despre partaj și m-a amenințat ca nu voi primi nimic și că partajul o să se termine când vrea el.

Dana și Ionel Ganea, în perioada când formau un cuplu

(CITEȘTE ȘI: EX-SOȚIA CELEBRULUI FOTBALIST DIN „GENERAȚIA DE AUR”, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ DIVORȚ)

“Mă aștept la orice din partea lui! Mi-a zis că…”

Ați pomenit de e-mail-uri. Ce v-a cerut și v-a spus mai exact?

Că vrea să ne întâlnim, să vorbim… Și multe jigniri apoi! Mi-a zis că nu o să primesc nimic din tot ce am construit 25 de ani, că sunt ale lui toate.

Dacă tot am ajuns la momentul adevărului, plus ca s-au scris multe despre relația dumneavoastră cu el, ați fost lovită de-a lungul perioadei în care ați fost căsătoriți?

Lovită??? Puțin spus.

Dată fiind situația, vă temeți, mai ales că ar avea și influență, după cum susțineți?

Vedem acum când vin la proces, ce va face iar. Sper ca Poliția să își facă treaba. Mă aștept la orice din partea lui. Dar hai să povestim după ce primesc hârtiile, să văd de ce a făcut apel.

(NU RATA: SOȚIA L-A FĂCUT PRAF LA DIVORȚ PE CELEBRUL FOTBALIST DIN ”GENERAȚIA DE AUR”)

Ionel Ganea, consumator de alcool, violent și infidel?! “Toate trei!”

Când s-a rupt totul între voi?

– În august 2018.

Din ce motiv?

– Agresiuni de tot felul!

Dar cu copiii cum s-a comportat?

Acest comportament îl are cu toată lumea, nu contează sexul, vârsta, nu ține cont de nimic. El este Ionel Ganea. Are drepturi depline, nu îi este frică de nimic.

Mama lui v-a acuzat, la un moment dat, că i-ați făcut până și farmece…

O, da!!! Ce să spună și ea… Trebuie să găsească un vinovat. Dar asta nu mă interesează. Sa spună fiecare ce dorește, dar să spună adevărul.

Copiii cum trec prin situație?

Greu, dar nu au încotro. Mă bucur că sunt majori și că nu depind de el.

În final, din ce cauză ați decis să divorțați de el? Consuma alcool, era violent, v-a înșelat?

Toate trei! Dar nu mai contează. Nu merită nici măcar să mă mai uit la el la cât rău mi-a făcut mie și fiicei mele, Ioana. Și ne face în continuare.

(VEZI AICI: FOSTUL FOTBALIST & SOȚIA AU PRIMIT RĂGAZ PENTRU ÎMPĂCARE, DAR…)

Dana Iaru: “M-a lăsat datoare la ANAF, la bancă…”

La ce vă referiți?

Păi eu acum trebuie să mă judec cu el! M-a lăsat datoare la ANAF, la bancă, el încasează chiria și eu trebuie să plătesc datoriile. Este normal??? Sper ca judecătoarea să analizeze corect procesul.

Dana l-a acuzat de violențe teribile pe Ionel Ganea

Ce au stabilit, în decembrie, magistrații: “Culpa exclusivă a pârâtului-reclamant!”

Admite, în parte, cererea principală formulată de reclamanta-pârâtă Ganea Daniela-Marcela în contradictoriu cu pârâtul-reclamant Ganea Ioan-Viorel.

Respinge cererea reconvențională formulată de pârâtul-reclamant Ganea Ioan-Viorel, în contradictoriu cu reclamanta-pârâtă Ganea Daniela-Marcela, așa cum a fost modificată.

Dispune desfacerea căsătoriei încheiată între părți la data de 08.10.1994 și înregistrată în registrul de stare civilă al municipiului Făgăraș, județul Brașov, sub nr. 283/08.10.1994, din culpa exclusivă a pârâtului-reclamant.

Dispune ca reclamanta-pârâtă să revină la numele avut anterior încheierii căsătoriei, acela de Iaru.

Respinge cererea reclamantei-pârâte de obligare a pârâtului-reclamant la plata sumei de 45.000 lei, cu titlu de despăgubire.

Respinge cererea reclamantei-pârâte de obligare a paratului-reclamant la plata unei prestații compensatorii sub forma rentei viagere în suma de 5.000 lei lunar.

Respinge cererea părților de atribuire provizorie a folosinței imobilului casă de locuit situat în (…) comuna Recea, județul Brașov.

Obligă pârâtul-reclamant să plătească reclamantei-pârâte suma de 3.270 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată”, au stabilit magistrații.

(CITEȘTE ȘIADEVĂRUL DESPRE DIVORŢUL DIN FAMILIA LUI GANEA)

Dana Iaru: “Nu voi face apel! Sunt mândră că…”

Imediat după ce s-a pronunțat divorțul și până ca Ionel Ganea să facă apel, Dana Iaru a oferit alte declarații cutremurătoare.

Important este că sunt liberă, sănătoasă și copiii sunt alături de mine. Restul, ce o vrea Dumnezeu! Într-adevăr, sunt dezamăgită de verdict. Nu voi face apel, nu îmi mai pierd vremea și nervii. Se vede clar influența lui. Nu pot concepe ca un judecător să respingă atribuirea casei până la partaj în contextul în care deținem trei case.

Dar asta este! Să le folosescă domnul Ganea cu plăcere. Pot spune că îmi este rușine că este tatăl copiilor mei. Se poate vedea clar ce respect a avut față de familia lui. Dar, una peste alta, sunt mândră, bucuroasă și fericită că am avut curajul să merg până la capăt. Îi doresc sărbători fericite alături de singurătate”, a spus Dana Iaru, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, în luna decembrie.

(VEZI AICI: SOȚIA LUI IONEL GANEA, NOI DEZVĂLUIRI TERIBILE)

În 2017, a cerut ordin de protecție

Dana și Ionel Ganea au ajuns pentru a treia oară în fața magistraților. Cuplul a mai fost aproape de separare în 2010 și 2017.

Despre motivele de divorț nu are rost să vorbesc, având în vedere că toată lumea îl cunoaște. Cert este că din august 2018 am intrat din nou în conflict. Șanse de împăcare nu mai sunt! Au fost, dar nu a știut să profite de ele.

Atât divorțul, cât și partajul vor fi foarte grele, că doar este vorba despre o persoană cu influență. Am cerut inclusiv ordin de protecție în 2017, dar fără rezultat, pe motiv că nu sunt suficiente probe la dosar. Dar ordin de protecție nu cere nimeni aiurea! Că doar nu am cerut că m-a invitat la o cafea…”, ne-a declarat Dana, cu mai mult timp în urmă.

(NU RATA: CELEBRUL FOTBALIST DIN ”GENERAȚIA DE AUR” S-A COMBINAT CU O PROFESOARĂ DIN FĂGĂRAȘ!)

Cine este Ionel Ganea

Cu 45 de meciuri şi 19 goluri pentru reprezentativa României, Ionel Ganea a fost unul dintre cei mai prolifici atacanți. În CV-ul său găsim echipe precum Universitatea Craiova, Rapid, VfB Stuttgart, Wolverhampton și Dinamo. În prezent este antrenor, fără angajament. Ultima echipă pe care a pregătit-o a fost ACS Poli Timișoara, din Liga a II-a. În martie 2008 a fost decorat cu Ordinul “Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru rezultatele obținute la turneele finale din perioada 1990-2000 și pentru întreaga activitate.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
Plecat din Guvernul Rusiei, a dat de gol când are loc finalul războiului din Ucraina! Răsturnare de situaţie: ce se întâmplă imediat cu Vladimir Putin
Plecat din Guvernul Rusiei, a dat de gol când are loc finalul războiului din Ucraina!...
FOTO. Loredana Groza s-a pozat fără lenjerie pe ea! `Cred că ar avea succes în filmele pentru adulți`
FOTO. Loredana Groza s-a pozat fără lenjerie pe ea! `Cred că ar avea succes în...
Atenție șoferi: De la ce distanță pe prinde RADARUL? Răspunsul Poliției
Atenție șoferi: De la ce distanță pe prinde RADARUL? Răspunsul Poliției
20 de semne de ciroză. Ce indicii îți dă corpul când ai ficatul distrus. Ficatul gras e stadiul 1 al cirozei
20 de semne de ciroză. Ce indicii îți dă corpul când ai ficatul distrus. Ficatul...
Antonia are 3 copii, dar arată demențial. Ce mănâncă vedeta în fiecare zi și cum arată la plajă
Antonia are 3 copii, dar arată demențial. Ce mănâncă vedeta în fiecare zi și cum...
7 invenții mai puțin cunoscute care au SCHIMBAT lumea PENTRU TOTDEAUNA!
7 invenții mai puțin cunoscute care au SCHIMBAT lumea PENTRU TOTDEAUNA!
Luiza Melencu trăieşte şi nu poate să scape! Unde au dus-o Gheorghe Dincă și complicii săi
Luiza Melencu trăieşte şi nu poate să scape! Unde au dus-o Gheorghe Dincă și complicii...
E oficial! Anamaria Prodan recunoaște că e implicată într-o nouă relație. Cine e Ibrahim Ashary, medicul arab alături de care apare în ipostaze tandre
E oficial! Anamaria Prodan recunoaște că e implicată într-o nouă relație. Cine e Ibrahim Ashary,...
BANCUL ZILEI: Un tip și-o tipă în lift. El îi atinge bustul voluptos: “Doamnă, dacă și inima este…”
BANCUL ZILEI: Un tip și-o tipă în lift. El îi atinge bustul voluptos: “Doamnă, dacă...
„De-abia mai stau în picioare” Cu ce boală are de-a face soțul Gabrielei Cristea
„De-abia mai stau în picioare” Cu ce boală are de-a face soțul Gabrielei Cristea
Când și-a verificat telefonul, soția, mai tânără cu 8 ani, a încremenit. E motiv de divorț!
Când și-a verificat telefonul, soția, mai tânără cu 8 ani, a încremenit. E motiv de...
Democraţii se tem că Trump i-ar putea ceda Ucraina lui Putin şi va scoate SUA din NATO dacă va fi reales preşedinte
Democraţii se tem că Trump i-ar putea ceda Ucraina lui Putin şi va scoate SUA...
Vestea momentului despre GHEORGHE DINCĂ! Ce i s-a întâmplat în închisoare. ESTE ȘOC TOTAL
Vestea momentului despre GHEORGHE DINCĂ! Ce i s-a întâmplat în închisoare. ESTE ȘOC TOTAL
Contribuțiile la Pilonul 2 de pensii vor fi taxate. Se introduce impozitul pe dividende pentru fondurile de administrare
Contribuțiile la Pilonul 2 de pensii vor fi taxate. Se introduce impozitul pe dividende pentru...
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Coșmarul unei femei din Constanța după ce a serbat ziua fiicei într-o pizzerie, Cât a fost nota de plată
Coșmarul unei femei din Constanța după ce a serbat ziua fiicei într-o pizzerie, Cât a...
Informații de ultim moment pentru tătici! Acestea sunt noile reguli pentru concediul paternal și indemnizații
Informații de ultim moment pentru tătici! Acestea sunt noile reguli pentru concediul paternal și indemnizații
Emily Burghelea, însărcinată pentru a doua oară! Cum a aflat că va fi mămică din nou?
Emily Burghelea, însărcinată pentru a doua oară! Cum a aflat că va fi mămică din...
Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia
Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia
Cât costă să trăiești o lună în Spania. Un român plecat la muncă a făcut calculul
Cât costă să trăiești o lună în Spania. Un român plecat la muncă a făcut...
Lidl va vinde un dispozitiv Parkside util pentru mașină și casă. Merge cu baterii și rezistă la apă
Lidl va vinde un dispozitiv Parkside util pentru mașină și casă. Merge cu baterii și...