Acasă » Exclusiv » Soția îl acuză de violențe teribile pe celebrul fotbalist român: ”Sper ca Poliția să-și facă treaba! Lovită? Puțin spus…”

Soția îl acuză de violențe teribile pe celebrul fotbalist român: ”Sper ca Poliția să-și facă treaba! Lovită? Puțin spus…”

De: I.D. 22/02/2020 | 23:41

Povestea lor pare fără sfârșit. Ionel Ganea, fostul atacant al ”naționalei”, refuză să-i acorde divorțul celei cu care este căsătorit de mai bine de 25 de ani. Dana Iaru îl acuză pe ex-fotbalist de violențe teribile. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, mărturii cutremurătoare. Pe durata mariajului, femeia ar fi trăit un adevărat calvar.

(VEZI AICI: FOSTA SOȚIE ÎL “PULVERIZEAZĂ” PE CUNOSCUTUL FOTBALIST AL “GENERAȚIEI DE AUR”)

În decembrie 2019, magistrații au admis cererea formulată de Dana Iaru și au desfăcut căsătoria în care era legată de Ionel Ganea. Ulterior, situația s-a complicat. Din cauza fostului component al “Generației de Aur”, care a făcut apel. Nu vrea, sub nicio formă, să-i acorde libertate femeii alături de care are doi copii, Ioana și George, ambii majori.

“Trece de la o stare la alta! Mi-a trimis e-mail-uri, m-a amenințat și…”

Prin intermediul CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Dana Iaru și-a strigat disperarea. Este, pur și simplu, disperată. Vrea să nu mai aibă nicio legătură cu Ionel Ganea, bărbatul care i-ar fi făcut viața un iad cât timp au locuit sub același acoperiș. Dezvăluirile făcute de, încă, soția ex-atacantului “tricolorilor” te lasă, pur și simplu, perplex.

Ati finalizat divorțul față de Ionel Ganea?

Nu încă… A făcut apel! Probabil motivul este că nu are de unde să îmi plătească respectivele cheltuieli de judecată, adică 3.200 de lei.

Ați încercat să discutați cu el?

E, da!! Mi-a trimis o grămada de e-mail-uri în care îmi cere să mă împac cu el. Trece de la o stare la alta. Ba vorbește frumos, ba urât… Dar cine îl mai bagă în seamă? Am vorbit despre partaj și m-a amenințat ca nu voi primi nimic și că partajul o să se termine când vrea el.

Dana și Ionel Ganea, în perioada când formau un cuplu

(CITEȘTE ȘI: EX-SOȚIA CELEBRULUI FOTBALIST DIN „GENERAȚIA DE AUR”, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ DIVORȚ)

“Mă aștept la orice din partea lui! Mi-a zis că…”

Ați pomenit de e-mail-uri. Ce v-a cerut și v-a spus mai exact?

Că vrea să ne întâlnim, să vorbim… Și multe jigniri apoi! Mi-a zis că nu o să primesc nimic din tot ce am construit 25 de ani, că sunt ale lui toate.

Dacă tot am ajuns la momentul adevărului, plus ca s-au scris multe despre relația dumneavoastră cu el, ați fost lovită de-a lungul perioadei în care ați fost căsătoriți?

Lovită??? Puțin spus.

Dată fiind situația, vă temeți, mai ales că ar avea și influență, după cum susțineți?

Vedem acum când vin la proces, ce va face iar. Sper ca Poliția să își facă treaba. Mă aștept la orice din partea lui. Dar hai să povestim după ce primesc hârtiile, să văd de ce a făcut apel.

(NU RATA: SOȚIA L-A FĂCUT PRAF LA DIVORȚ PE CELEBRUL FOTBALIST DIN ”GENERAȚIA DE AUR”)

Ionel Ganea, consumator de alcool, violent și infidel?! “Toate trei!”

Când s-a rupt totul între voi?

– În august 2018.

Din ce motiv?

– Agresiuni de tot felul!

Dar cu copiii cum s-a comportat?

Acest comportament îl are cu toată lumea, nu contează sexul, vârsta, nu ține cont de nimic. El este Ionel Ganea. Are drepturi depline, nu îi este frică de nimic.

Mama lui v-a acuzat, la un moment dat, că i-ați făcut până și farmece…

O, da!!! Ce să spună și ea… Trebuie să găsească un vinovat. Dar asta nu mă interesează. Sa spună fiecare ce dorește, dar să spună adevărul.

Copiii cum trec prin situație?

Greu, dar nu au încotro. Mă bucur că sunt majori și că nu depind de el.

În final, din ce cauză ați decis să divorțați de el? Consuma alcool, era violent, v-a înșelat?

Toate trei! Dar nu mai contează. Nu merită nici măcar să mă mai uit la el la cât rău mi-a făcut mie și fiicei mele, Ioana. Și ne face în continuare.

(VEZI AICI: FOSTUL FOTBALIST & SOȚIA AU PRIMIT RĂGAZ PENTRU ÎMPĂCARE, DAR…)

Dana Iaru: “M-a lăsat datoare la ANAF, la bancă…”

La ce vă referiți?

Păi eu acum trebuie să mă judec cu el! M-a lăsat datoare la ANAF, la bancă, el încasează chiria și eu trebuie să plătesc datoriile. Este normal??? Sper ca judecătoarea să analizeze corect procesul.

Dana l-a acuzat de violențe teribile pe Ionel Ganea

Ce au stabilit, în decembrie, magistrații: “Culpa exclusivă a pârâtului-reclamant!”

Admite, în parte, cererea principală formulată de reclamanta-pârâtă Ganea Daniela-Marcela în contradictoriu cu pârâtul-reclamant Ganea Ioan-Viorel.

Respinge cererea reconvențională formulată de pârâtul-reclamant Ganea Ioan-Viorel, în contradictoriu cu reclamanta-pârâtă Ganea Daniela-Marcela, așa cum a fost modificată.

Dispune desfacerea căsătoriei încheiată între părți la data de 08.10.1994 și înregistrată în registrul de stare civilă al municipiului Făgăraș, județul Brașov, sub nr. 283/08.10.1994, din culpa exclusivă a pârâtului-reclamant.

Dispune ca reclamanta-pârâtă să revină la numele avut anterior încheierii căsătoriei, acela de Iaru.

Respinge cererea reclamantei-pârâte de obligare a pârâtului-reclamant la plata sumei de 45.000 lei, cu titlu de despăgubire.

Respinge cererea reclamantei-pârâte de obligare a paratului-reclamant la plata unei prestații compensatorii sub forma rentei viagere în suma de 5.000 lei lunar.

Respinge cererea părților de atribuire provizorie a folosinței imobilului casă de locuit situat în (…) comuna Recea, județul Brașov.

Obligă pârâtul-reclamant să plătească reclamantei-pârâte suma de 3.270 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată”, au stabilit magistrații.

(CITEȘTE ȘIADEVĂRUL DESPRE DIVORŢUL DIN FAMILIA LUI GANEA)

Dana Iaru: “Nu voi face apel! Sunt mândră că…”

Imediat după ce s-a pronunțat divorțul și până ca Ionel Ganea să facă apel, Dana Iaru a oferit alte declarații cutremurătoare.

Important este că sunt liberă, sănătoasă și copiii sunt alături de mine. Restul, ce o vrea Dumnezeu! Într-adevăr, sunt dezamăgită de verdict. Nu voi face apel, nu îmi mai pierd vremea și nervii. Se vede clar influența lui. Nu pot concepe ca un judecător să respingă atribuirea casei până la partaj în contextul în care deținem trei case.

Dar asta este! Să le folosescă domnul Ganea cu plăcere. Pot spune că îmi este rușine că este tatăl copiilor mei. Se poate vedea clar ce respect a avut față de familia lui. Dar, una peste alta, sunt mândră, bucuroasă și fericită că am avut curajul să merg până la capăt. Îi doresc sărbători fericite alături de singurătate”, a spus Dana Iaru, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, în luna decembrie.

(VEZI AICI: SOȚIA LUI IONEL GANEA, NOI DEZVĂLUIRI TERIBILE)

În 2017, a cerut ordin de protecție

Dana și Ionel Ganea au ajuns pentru a treia oară în fața magistraților. Cuplul a mai fost aproape de separare în 2010 și 2017.

Despre motivele de divorț nu are rost să vorbesc, având în vedere că toată lumea îl cunoaște. Cert este că din august 2018 am intrat din nou în conflict. Șanse de împăcare nu mai sunt! Au fost, dar nu a știut să profite de ele.

Atât divorțul, cât și partajul vor fi foarte grele, că doar este vorba despre o persoană cu influență. Am cerut inclusiv ordin de protecție în 2017, dar fără rezultat, pe motiv că nu sunt suficiente probe la dosar. Dar ordin de protecție nu cere nimeni aiurea! Că doar nu am cerut că m-a invitat la o cafea…”, ne-a declarat Dana, cu mai mult timp în urmă.

(NU RATA: CELEBRUL FOTBALIST DIN ”GENERAȚIA DE AUR” S-A COMBINAT CU O PROFESOARĂ DIN FĂGĂRAȘ!)

Cine este Ionel Ganea

Cu 45 de meciuri şi 19 goluri pentru reprezentativa României, Ionel Ganea a fost unul dintre cei mai prolifici atacanți. În CV-ul său găsim echipe precum Universitatea Craiova, Rapid, VfB Stuttgart, Wolverhampton și Dinamo. În prezent este antrenor, fără angajament. Ultima echipă pe care a pregătit-o a fost ACS Poli Timișoara, din Liga a II-a. În martie 2008 a fost decorat cu Ordinul “Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru rezultatele obținute la turneele finale din perioada 1990-2000 și pentru întreaga activitate.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de euro a lui Țiriac! A aşteptat 5 ani să o primească
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de...
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ireal cât costă să naști natural în America! Elle a publicat facturile primite de la spital: „Nu mă așteptam la atât de mult”
Ireal cât costă să naști natural în America! Elle a publicat facturile primite de la...
Ce sport practică fiica lui Corduneanu? Elisa îi calcă pe urme, deși are 12 ani
Ce sport practică fiica lui Corduneanu? Elisa îi calcă pe urme, deși are 12 ani
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Ce să pui în fasolea bătută ca să-i dai gustul din copilărie. Va ieși deosebit de savuroasă
Ce să pui în fasolea bătută ca să-i dai gustul din copilărie. Va ieși deosebit...
Țara în care s-a deschis un supermarket low-cost: “Toată lumea e binevenită aici”
Țara în care s-a deschis un supermarket low-cost: “Toată lumea e binevenită aici”
Legea care intră în vigoare în România. Devine obligatoriu în toată țara
Legea care intră în vigoare în România. Devine obligatoriu în toată țara
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000 de lei
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Alex Ciucu, surprins cu amanta în plin proces de divorț. Ar fi ținut-o ascunsă timp de 13 ani
Alex Ciucu, surprins cu amanta în plin proces de divorț. Ar fi ținut-o ascunsă timp...
Joe Biden, declarații bizare despre unchiul său, Ambrose Finnegan: „A fost mâncat de CANIBALI...”
Joe Biden, declarații bizare despre unchiul său, Ambrose Finnegan: „A fost mâncat de CANIBALI...”
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: M-am hotărât!
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie:
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
Alex Dobrescu a uitat de fosta soție. Bărbatul are o nouă iubită: „Am trecut de la pensia lui Cioran la alocația actualei”
Alex Dobrescu a uitat de fosta soție. Bărbatul are o nouă iubită: „Am trecut de...
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata să primească turiști
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata...