Acasă » Exclusiv » Fostul iubit al Andreei Marin, condamnat definitiv pentru tentativă de omor. Judecătorii i-au majorat pedeapsa milionarului-cuțitar

Fostul iubit al Andreei Marin, condamnat definitiv pentru tentativă de omor. Judecătorii i-au majorat pedeapsa milionarului-cuțitar

De: Beatrice Dumitru 29/01/2021 | 23:36

Decizie uimitoare în cazul milionarului care și-a înjunghiat contabila. Judecătorii Curții de Apel București au hotărât să-i majoreze pedeapsa lui Mihai Tufan, ex-iubitul Andreei Marin, care a fost găsit vinovat de tentativă de omor. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile,.

În luna aprilie a anului trecut, milionarul Emil Mihai Tufan și-a înjunghiat contabila, în mașină, pe DN1, în zona Băneasa. În primă instanță, fostul iubit al Andreei Marin  a fost condamnat, în luna octombrie, la închisoare pentru tentativă de omor. 

Judecătorii Tribunalului București au decis că agresorul trebuie să stea după gratii 2 ani, 2 luni și 20 de zile. Totodată, magistrații au aplicat și o pedeapsă complementară.

La apel, s-a ales cu o pedeapsă majorată

În urmă cu doar câteva zile, magistrații de la Curtea de Apel București au admis apelurile declarate de inculpat și de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și au decis majorarea pedepsei aplicată milionarului. Astfel, afaceristul s-a ales cu o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare. (NU RATA: VICTIMA MILIONARULUI-CUȚITAR REFUZĂ SĂ DEPUNĂ PLÂNGERE. MOTIVUL ESTE…)

Magistrații au decis să îi majoreze pedeapsa afaceristului Mihai Tufan

Decizia instanței

În baza art. 421 pct. 2 lit. a C.pr.pen., admite apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și de inculpatul Tufan Emil Mihai cu privire la sentința penală nr. 1169/F/08.10.2020 pronunțată de Tribunalul București Secția I Penală.

Desființează, în parte, sentința penală apelată și, rejudecând, în fond: Majorează pedeapsa aplicată inculpatului Tufan Emil Mihai pentru săvârșirea infracțiunii prev. de art. 32 alin. 1 C.pen. cu referire la art. 188 alin. 1 C.pen. cu aplic. art. 396 alin. 10 C.pr.pen. și art. 75 alin. 2 lit. a C.pen. de la 2 ani, 2 luni și 20 de zile închisoare la 3 ani și 6 luni închisoare. (VEZI ȘI: MILIONARUL-CUȚITAR, TENTATIVĂ DE “EVADARE” DIN AREST. CE AU HOTĂRÂT MAGISTRAȚII)

Ridică măsura sechestrului asigurător instituită prin ordonanța nr. 1359/P/2020 din data de 19.05.2020 a Parchetului de pe lângă Tribunalul București, menținută prin sentința penală nr. 1169/F/08.10.2020 pronunțată de Tribunalul București Secția I Penală până la concurența sumei de 7.000 lei reprezentând cheltuieli judiciare, ca urmare a achitării cheltuielilor judiciare.

Deduce din pedeapsa aplicată durata reținerii și arestării preventive de la data de 10.04.2020 la zi. Menține restul dispozțiilor sentinței penale apelate. În baza art. 275 alin. 3 C.pr.pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului, se arată în decizia judecătorilor de la Curtea de Apel București.

”A înjunghiat-o în mod repetat cu un cuțit”

Prin rechizitoriul Parchetului de pe lângă Tribunalul București nr.1359/P/ 2020, din data de 30.06.2020, s-a dispus trimiterea în judecată – în stare de arest preventiv – a lui Tufan Emil Mihai, acesta fiind acuzat de tentativă de omor.

În actul de sesizare s-a reținut – în esență – că în seara zilei de 9 aprilie 2020, în jurul orei 20.40, milionarul român se afla într-un Range Rover condus de D. H., pe care, în momentul în care au ajuns în dreptul magazinului Bricostore Băneasa, ”a înjunghiat-o în mod repetat cu un cuțit, cauzându-i astfel multiple plăgi la nivelul toracelui anterior, a brațului și mâinii drepte, precum și în zona cervicală anterioară cu consecința unui pneumotorax bilateral”.

Pe data de 9 aprilie 2020, la ora 20.50, doi martori au sunat la numărul de urgență 112, anunțând că în dreptul magazinului Bricostore se aflau două persoane înjunghiate. (NU RATA: MULTIMILIONARUL-CUȚITAR S-A IUBIT ÎN SECRET CU ANDREEA MARIN! IMAGINILE SUPER-EXCLUSIVE CARE DOVEDESC IDILA!)

”La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul DGPMB Secția 2 Poliție, care au observat pe sensul de deplasare Otopeni-București, în dreptul magazinului Bricostore, un autoturism marca Range Rover de culoare neagră, cu nr. de înmatriculare (…), ce staționa. Rezemată de acest autoturism, pe jos, stătea o femeie de aproximativ 40 de ani, care sângera la nivelul gâtului. Totodată, pe scaunul dreapta față al autoturismului se afla un bărbat de cca. 40-45 de ani care prezenta, de asemenea, leziuni la nivelul gâtului, părând a fi în stare de inconștiență.

Persoana de sex feminin a fost identificată ca fiind D. H., aceasta relatând primelor organe de poliție sosite la fața locului faptul că în seara respectivă se deplasa pe DN1 spre Capitală împreună cu șeful său când, la un moment dat, acesta a înjunghiat-o cu un cuțit la nivelul gâtului și al pieptului, după care s-ar fi tăiat singur în zona gâtului, aspectele fiind menționate în cuprinsul procesului-verbal de intervenție în urma apelului 112.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul din mașină se numește Tufan Emil Mihai”, se menționează în motivarea instanței de judecată, potrivit Gândul.ro.

Multimilionarul-cuțitar și Andreea Marin, în urmă cu aproape 17 ani

S-a iubit în secret cu Andreea Marin

În urmă cu aproape 17 ani, multimilionarul-cuțitar s-a iubit în secret cu una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Mai exact, în perioada 2003-2004, pe vremea când ”Zâna Surprizelor” era „liberă” din punct de vedere sentimental, Mihai Tufan și Andreea Marin au trăit o frumoasă poveste, departe de ochii curioșilor.

Mihai Tufan este acționar la mai multe societăţi, printre care se numără Elsid Titu și Electrocarbon Slatina. (VEZI ȘI: CUM SE DISTREAZĂ ÎN IZOLARE UN MILIONAR DIN IAȘI ȘI SOȚIA LUI. „ACEST VIDEO NU TREBUIA SĂ AJUNGĂ PE…”)

Profit.ro anunța în iulie 2019: „Tufan, unul dintre cei mai cunoscuți comercianți de energie eletrică din România, pregătește actele pentru dezvoltarea unui bloc cu locuințe pe un teren de lângă Ambasada Chinei, o zonă de lux a Bucureștiului. Prin acest proces ar putea crește valoarea terenului la peste 3,5 milioane de euro, potrivit estimărilor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A terminat Facultatea de Jurnalism, în 2019, în București. De atunci, a lucrat la mai multe publicații media. În prezent, este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL.
Parteneri
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri, sub ANTARCTICA, și a făcut o descoperire ireală. Iată imaginile!
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri,...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE RESPIRAȚIA
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Imagini sfâșietoare cu văduva lui Costel Corduneanu. Femeia nu s-a putut dezlipi de sicriul soțului ei. Fostul luptător a fost condus pe ultimul drum de familie și cunoscuți
Imagini sfâșietoare cu văduva lui Costel Corduneanu. Femeia nu s-a putut dezlipi de sicriul soțului...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le...
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
O vedetă PRO TV, decizie de neînțeles. De ce s-a retras din televiziune
O vedetă PRO TV, decizie de neînțeles. De ce s-a retras din televiziune
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Mesajul postat de Oana Roman de ziua de naștere a Mioarei Roman, care ar fi împlinit 84 de ani
Mesajul postat de Oana Roman de ziua de naștere a Mioarei Roman, care ar fi...
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp: „Nu este o tragedie”
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp:...
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în întreaga lume și e la mare căutare și în România
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în...
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru toți clienții. Ce nu mai ai voie să faci
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru...