Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, vrăjit de o sexy-puștoaică. Imagini răvășitoare cu noua iubită a lui Tristan Tate

Publicat: 30/07/2020 | 23:06

Cuplu-bombă în showbiz! Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu bifează o nouă cucerire. Tristan Tate s-a cuplat cu o sexy puștoiacă. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații și imagini savuroase.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro am intrat în posesia unor imagini și informații picante legate de noua cucerire a lui Tristan Tate, afaceristul care în urmă cu aproximativ doi ani s-a iubit cu Bianca Drăgușanu.(CITEȘTE ȘI: ANDREW TATE, REȚINUT ÎNTR-UN DOSAR PENTRU OMOR ȘI TRAFIC DE DROGURI. PRIMELE DECLARAȚII ALE FOSTULUI “CUMNAT” AL BIANCĂI DRĂGUȘANU)

Fostul iubit al sexoasei vedete pare să fie un veritabil Don Juan. După ce a pus punct relației cu Bianca Drăgușanu, Tristan Tate s-a afișat în repetate rândul alături de câteva frumuseți autohtone. Semn că fostul sportiv nu poate să se stăpânească atunci când prin jurul lui se perindă câte o reprezentantă a sexului frumos.

Conform informațiilor noastre, de aproximativ două săptămâni Tristan Tate a ”bifat” o nouă relație. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu pare că s-a îndrăgostit nebunește de o sexy-puștoaică. Cătălina este cea care îl face pe fostul sportiv să simtă fiorii iubirii.(NU RATA: FOSTUL IUBIT AL BIANCĂI DRĂGUȘANU A PETRECUT ALĂTURI DE FLORIN SALAM! CE MESAJ A TRANSMIS DESPRE CELEBRUL MANELIST)

Dovada supremă de dragoste! 

Când iubirea este mare, dragostea cere sacrificii. Așa se pare că s-a întâmplat și cu noua cucerire a milionarului. Ca să îi demonstreze cât de mult ține la el, Cătălina și-a tatuat numele afaceristului pe spate. Ce poate să fie mai frumos decât un astfel de gest!(NU RATA: EX-UL BIANCĂI S-A COMBINAT ÎN SECRET CU O ”PĂPUȘICĂ”! SUPER-GALERIE FOTO CU NOUA IUBITĂ BASARABEANCĂ)

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, vrăjit de o sexy-puștoaică

Se răsfață pe domeniul milionarului

De când s-a combinat cu Tristan Tate, sexy-puștoaica se lăfăie în impresionanta vilă a acestuia. Se pare că relația dintre cei doi este extrem de serioasă, iar milionarul a mutat-o la el pe brunetă și o tratează asemenea unei prințese. Fr când s-a mutat în casa milionarului, puștoaica pare că se mândrește în mediul on-line cu luxul în care trăiște. Aceasta nu ezită să posteze pe internet imagini din vila lui Tristan Tate(NU RATA: CUM ARĂTA IUBITA LUI ALEX BODI ÎNAINTE DE OPERAȚIILE ESTETICE. AVEA MULTE KILOGRAME ÎN PLUS ȘI…)

Noua iubită a lui Tristan Tate se lăfăie pe domeniul acestuia

Tristan Tate și fratele său au plecat de jos

Frații Tate au reușit să strângă o adevărată avere. Se mândresc cu mașini și case care valorează sute de mii de euro, iar în conturile celor doi englezi se găsesc sume fabuloase. Cu toate acestea, Andrew și Tristan Tate s-au născut într-o familie săracă din Anglia.

”Când eram foarte săraci am învățat care erau prietenii adevărați. Acum, când suntem milionari, toți vor să fie prieteni cu noi pentru că majoritatea oamenilor vor ceva de la noi. Mi-am pierdut tatăl acum doi ani, iar tot ceea ce avem se datorează lui pe o parte, pentru că era un tip foarte inteligent și ne-a insuflat puțin din inteligența lui. Dacă nu era kickboxing-ul, nu aveam nimic, părinții noștri nu au fost bogați, trăiam într-o zonă săracă din Anglia. Eu și fratele meu suntem o echipă solidă, tot ce am făcut de la kickboxing sau la orice altă afacere, am făcut împreună”,declara, în urmă cu ceva timp,Tristan Tate.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.