Acasă » Trending » Cum arăta iubita lui Alex Bodi înainte de operațiile estetice. Avea multe kilograme în plus și…

Cum arăta iubita lui Alex Bodi înainte de operațiile estetice. Avea multe kilograme în plus și…

De: Ramona Danciulescu 27/05/2020 | 23:54

La 24 de ani, Daria Radionova, noua și vechea cucerire a lui Alex Bodi, este deja „campioană” la operații estetice și transformări. Șatena ar fi apelat de multe ori la bisturiu pentru a atinge perfecțiunea, însă fanii Biancăi Drăgușanu susțin că frumusețea acesteia pălește în fața blondinei, cu tot cu artificiile ei estetice. CANCAN.RO vă prezintă, în premieră, imaginile cu Daria Radionova de pe vremea când nu întorcea mai nimeni capul după ea.

CANCAN.RO a aflat, de la specialiștii în domeniu, că Daria Radionova a optat pentru liposucție, injectarea grăsimii în fese, acid hialuronic în buze, minimum trei rinoplastii și, așa cum se poate vedea și din imaginile postate de șatenă, silicoane uriașe, totul pentru a arăta așa cum își dorește. Și, dacă acum pozează în divă sexy pe Instagram, noi am pus mâna pe imaginile pe care iubita lui Alex Bodi le-ar vrea, cu orice preț, șterse! (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, REVOLTATĂ PE MĂSURILE ANTI-COVID ALE GUVERNULUI. „O MARE ABUREALĂ. PRETEXT SĂ-ȚI MAI FURE NIȘTE…”)

Daria Radionova, înainte de operațiile estetice

Daria Radionova s-a tunat și s-a transformat total

În urmă cu doar câțiva ani, iubita lui Alex Bodi nu arăta deloc așa cum arată acum. Daria Radionova avea câteva kilograme bune în plus, buzele sale erau subțiri, silicoanele lipseau cu desăvârșire și nici stilul vestimentar pe care îl afișează în prezent nu se regăsea deloc în imaginea ei de atunci.

Daria Radionova, înainte și după operațiile estetice

Femeia de afaceri din Londra, așa cum îi place să se prezinte, a cunoscut, însă, puterea esteticienilor.

(VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE OPERAȚIA DE MĂRIRE A POSTERIORULUI. VEDETA NU SE OPREȘTE AICI: „MĂ MAI TUNEZ, AȘA ÎMI PLACE MIE”)

Așa se face că, la numai 24 de ani, Daria este campioană la operații estetice. Ceea ce poate sugera că Alex Bodi urmărește un anumit tipar de femeie, cât mai tunată, cât mai elegantă și cât mai… operată. Spre deosebire de Daria Radionova, Bianca Drăgușanu și-a asumat tot timpul trecutul ei și a avut puterea să recunoască, ori de câte ori a fost nevoie, faptul că este operată și că vrea să se opereze în continuare, după bunul său plac.

„Nu am venit în vizită, sunt la o consultație la prietenul meu, dr. Doboș Călin, am venit să verific tunning-ul pe care l-am făcut în urmă cu trei luni. Sunt bine, nu? O să mă mai tunez în continuare, că așa îmi place mie. Îl recomand cu încredere. Mie îmi place să fiu tunată, mă simt bine”, a spus Bianca Drăgușanu, pe Instagramul său, după ultima intervenție estetică, cea de mărire a posteriorului.

Alex Bodi&Daria Radionova vs. Alex Bodi&Bianca Drăgușanu = povești trase la indigo

În urmă cu mai bine de doi ani, Bianca Drăgușanu ieșea din relația mai puțin fericită pe care a avut-o cu Tristan Tate și îl cunoștea pe Alex Bodi, cel de care s-a îndrăgostit pe loc. La început, cei doi nu s-au afișat în spațiul public și, mai mult de atât, întrebat fiind dacă are sau nu o relație cu blondina, Bodi a spus că sunt doar parteneri de afaceri. Mare le-a fost mirarea tuturor atunci când și-au asumat relația și nu s-au mai ferit de ochii curioșilor.

(NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU S-A ÎNTINS PESTE TEJGHEA ȘI… BUSTUL I-A EVADAT DIN BLUZIȚA STRÂMTĂ. ATENȚIE, IMAGINI +18)

Acum, după ce Bianca Drăgușanu a renunțat să mai spere la un viitor comun și cei doi au pus capăt mariajului, Alex Bodi parcă a tras povestea la indigo. Deși existau numeroase semne care îl dădeau de gol că formează un cuplu cu Daria Radionova, afaceristul din Mediaș nu și-a asumat nicio secundă relația, ba chiar ar fi evitat, abil, adevărul în privința legăturii pe care o avea cu șatena.

Daria Radionova, înainte de operații estetice

La fel ca în cazul începutului de relație cu Bianca Drăgușanu, Alex Bodi a spus că el și Daria Radionova sunt doar… parteneri de afaceri. Ei bine… iată-i acum, cu dedicații amoroase pe Instagram și comentarii care mai de care mai siropoase, la fotografiile pe care le postează reciproc.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu și-au spus adio definitiv

Deși ar fi încercat să-i demonstreze Biancăi Drăgușanu că s-a schimbat și merită ca blondina să-i mai acorde o șansă, Alex Bodi nu a reușit să evite despărțirea. În izolare, cei doi s-ar fi certat de foarte multe ori și, până la urmă, au ajuns să se separe, mai ales că afaceristul din Mediaș ar fi „tradus-o”, de o bună perioadă de timp, pe blondă cu Daria Radionova. (NU RATA: Avem dovada că Alex Bodi și sexy-rusoaica s-au întâlnit la Londra, înainte de divorț)

Bianca și Alex Bodi au divorțat cu scandal, la notar, în 10 martie, 2020. Cei doi și-au aruncat valuri de acuzații în public despre infidelitate, violență domestică și detalii financiare. După două săptămâni de certuri mediatizate, Bianca și Alex nu au mai putut rezista unul fără celalălt și au reaprins flacăra iubirii. Cei doi au recunoscut la TV că au luat decizia să-și acorde o nouă șansă, după ce omul de afaceri a hotărât să facă primul pas spre împăcare.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit definitiv

Singura condiție pe care Bianca a impus-o pentru a accepta împăcarea cu fostul soț a fost aceea de a semna un contract de confidențialitate. Conform acestuia, indiferent de discuții, certuri, separări, niciunul nu are voie să vorbească în public despre celălalt. Mai mult, potrivit contractului, cel care greșește în relație trebuie să plătească.

(CITEȘTE ȘI: AVEM DETALIILE DESPĂRȚIRII “DEFINITIVE” DINTRE BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI. “NU S-AU ÎNȚELES DELOC ÎN IZOLARE ȘI…”)

„Sunt niște clauze care vor trebui păstrate reciproc. Nu o să mai vorbim unul de celălalt, a fost o condiție de-a ei, nu o să mai afișăm public detalii despre celălalt, altfel celălalt plătește o anumită sumă de bani. Întâlnirea a fost bazată pe chestia cu procesul și tribunalul.

Mașina este proprietatea ei și totul este legal! În contract am specificat că are mașina plătită, dar acum am reglementat clauzele exact așa cum sunt. Iar referitor la dragoste, nu le poate stabili niciun notar”,a spus Alex Bodi, într-o emisiune TV.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă”
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...