Fostul iubit al lui Carmen Minune, surprins cu Inna într-o ipostază foarte apropiată: “Suflet frumos”. Fanii i-au felicitat

Publicat: 13/02/2019 | 14:57

Fostul iubit al lui Carmen Minune a fost surprins cu Inna într-o ipostază foarte apropiată, iar poza “a scăpat” pe Internet. Fanii lui Bogdan Daragiu, dar și ai cântăreței care are fani în lumea întreagă s-au bucurat enorm când au văzut mesajul care a însoțit imaginea, iar unii dintre ei i-au felicitat.

Citește și: Top 50 vedete din România fotografiate în cele mai “rușinoase” ipostaze! Cum au fost surprinse Antonia, Andra, Andreea Marin, Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu, Delia, Inna și Oana Zăvoranu

Fostul iubit al lui Carmen Minune, surprins cu Inna într-o ipostază foarte apropiată

Bogdan Daragiu s-a întors pe platourile de filmare la mai bine de patru luni de la accidentul cumplit de motocicletă pe care l-a avut. El a bătut palma cu Inna pentru o colaborare extraordinară. Anunțul a fost făcut chiar de fostul iubit al lui Carmen Minune, care a urcat pe Instagram și Facebook o poză cu ei, realizată în Veneția. Regizorul Bogdan Daragiu și cântăreața internațională sunt vechi prieteni, astfel că ipostaza în care s-au lăsat fotografiați este una destul de apropiată. De altfel, artistul a scris un mesaj emoționant în dreptul imaginii.

“Beautiful Soul (n.r.: Suflet Frumos)!
?#Venice #Vibin #INNA #Daragiu”, a scris regizorul Bogdan Daragiu pe conturile sale de socializare când a făcut publică fotografia.

Admiratorii lor i-au felicitat pentru noua colaborare și le-au transmis că sunt nerăbdători să vadă rezultatul. “Te-ai întors în afaceri, frate? ?”, “Felicitări”, “Vă pup”, “Vechi prieteni”, “Abia aștept” sunt cinci dintre comentariile lăsate de fanii celor doi artiști la imaginea de mai jos.

Citește și: Carmen Minune și-a filmat burtica de gravidă! Cum arată acum artista

Inna a filmat împreună cu Bogdan Daragiu noul ei videoclip. Sursa foto: FacebookBogdan Daragiu

Bogdan Daragiu s-a iubit cu fiica lui Adrian Minune în perioada dintre 2016 și 2018. El a regizat mai multe videoclipuri pentru melodiile lansate Karmen Minune. În prezent, tânăra artistă se iubește cu Bogdan Adrian Căplescu, angajat al Guvernului României.

Citește și...