Fostul iubit al Otiliei Bilionera, audiat din arest într-un dosar deschis în Austria

Publicat: 03/07/2020 | 23:21

Belelele se țin scai de Franco Kalu. Interlopul, fost iubit al Otiliei Bilionera, este acuzat de tentativă de omor și se află acum în pragul procesului. Aflat după gratii în România, după ce a fost extrădat din Nicaragua, unde fugise, Kalu s-a trezit cu un nou dosar, pentru fapte petrecute în Austria. CANCAN.RO are detaliile de ultimă oră, în exclusivitate.

Autoritățile din Austria au cerut audierea lui Franco Kalu – aflat acum în arest pentru tentativă de omor, prin comisie rogatorie. Kalu a fost audiat de procurori, apoi instanța a încuviințat ca declarațiile interlopului să ajungă în Austria pentru a fi puse la dosarul penal deschis acolo.

Cercetat pentru tentativă de omor

Procurorii austrieci îl dăduseră în urmărire generală pe Franco Kalu, după ce ar înfăptuit infracțiuni pe teritoriul țării lor, iar când au aflat de arestarea lui în Nicaragua și extrădarea în România, au făcut acest demers. Prin urmare, interlopului i s-au luat declarațiile care au și fost trimise oamenilor legii din Austria. Pentru Marco Kalu, o condamnare departe de țară este ultima grijă. El este cercetat în România pentru tentativă de omor, iar dacă va fi găsit vinovat, condamnarea ar putea însemna mulți ani de pușcărie.

(CITEȘTE ȘI: PRIMELE IMAGINI CU OTILIA BILIONERA & SOȚUL. CUM S-AU DISTRAT ALĂTURI DE OTNIELA ȘI…)

Membrii familiei Pascu au avut mai multe probleme cu legea

Fostul iubit al Otiliei Bilionera oferea un spectacol sângeros în urmă cu doi ani, chiar în fața ambasadei Chinei. Atunci, avându-l alături pe Giani Hingheru, un membru al unui alt clan din București, l-a înjunghiat de mai multe ori pe Răzvan Lucan, zis „Românu”. După incident, agresorii s-au făcut nevăzuți, iar ”Românu” a ajuns de urgență la spital. Viața i-a fost pusă grav în pericol, dar medicii l-au salvat. Nu a vrut să depună mărturie împotriva atacatorilor, însă Kalu și Hingheru s-au ales cu dosare penale. A doua zi, Franco Kalu a fugit din țară, pentru a scăpa de pușcărie. Scandalul plecase, din câte se pare, de la o ceartă în trafic, în aceeași zi, între soția lui ”Românu” și unul dintre cei doi agresori.

Ce a făcut Franco Kalu din Nicaragua, pentru a scăpa de arest

Franco Kalu a dispărut, după cum spuneam, din țară după atacul sângeros din fața ambasadei Chinei, găsindu-și refugiul în Nicaragua. A fost descoperit însă, fiind dat în urmărire generală. Iar procedurile de repatriere nu au durat mult, așa că interlopul a încercat o ultimă ”schemă”, pentru a evita să ajungă în arest, pe perioada anchetei.

(NU RATA: CUM AU FOST PRINȘI INTERLOPII DIN GIURGIU CU VALUTĂ FALSĂ. „DIRECTORU” L-A PLĂTIT PE UN MĂCELAR CU LIRE CONTRAFĂCUTE ȘI…

Astfel, prin avocatul său, Franco Kalu ceruse, din Nicaragua, înlocuirea măsurii arestării preventive cu controlul judiciar pe cauțiune. Instanța s-a opus. Cererea i-a fost repinsă ca nefondată, mai mult, i s-a adus la cunoștință că are de plătit statului român 400 de lei cheltuieli judiciare. Pe lângă tentativă de omor, Franco, pe numele adevărat, Francisco Gabriel Pascu, a mai fost acuzat și de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.