Fostul logodnic al lui Brigitte nu mai acceptă să tacă! Cornel îi dă replica actualei doamne Pastramă

Publicat: 09/02/2020 | 23:12

A trecut un an de când s-au despărțit, dar pare că nu și-au încheiat socotelile. Deși s-a recăsătorit și n-o mai leagă nimic de fostul logodnic, Brigitte Pastramă aruncă săgeți otrăvite înspre Corneliu Oană. Brigitte susține că acesta o înșela tot timpul, deși ea e cea care l-ar fi „tradus” cu Pastramă. Mai mult, Brigitte îl acuză că i-a neglijat afacerea și amintește că i-a pus dinți și i-a lăsat haine de vreo 50.000 de euro. Corneliu Oană a răspuns acuzațiilor aduse de brunetă, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV.

„Nu-mi plătise chiria, nu a mers după marfă, nu prea aș vrea să vorbesc despre el. Este un băiat pe care eu l-am făcut să pară ceea ce este, era un simplu angajat, om obișnuit, cu salariu de 20 de milioane, l-am făcut să arate într-un fel, i-am schimbat dantura. (CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL DESPRE DESTRĂMAREA „LA FAMILIA”! DE CE S-A ”RUPT” FRĂȚIA DINTRE SIȘU ȘI PUYA)

Este un băiat care, în permanență, m-a înșelat, de mai multe ori am descoperit că sunt înșelată, nu finalizasem divorțul și nu aveam încredere în el. Prima dată mă părăsise de două ori într-o lună. Eu i-am plătit 150 de milioane, i-am dat banii pe două luni de chirie, că băiatul nu avea nici casă. Și asta este, i-am lăsat haine de 50 si ceva de mii de euro, cât investisem în el, și asta este”, a declarat Brigitte, la emisiunea Teo Show.

Reacția lui Corneliu, fostul iubit: ”Dinții sunt puși…”

Brigitte și Corneliu și-au reproșat diverse lucruri după ce s-au despărțit

Brigitte s-a apropiat de Florin Pastramă în timpul reality show-ului Ferma, unde au și decis să rămână împreună. Corneliu Oană și-a văzut atunci logodnica la televizor în ipostaze tandre alături de Pastramă, drept pentru care a și pus punct începutului de căsnicie. Corneliu a răspuns acuzațiilor aduse de Brigitte, în cadrul emisiunii CANCAN.RO, de la România TV. (NU RATA: L-AM FOTOGRAFIAT ”ÎN FLAGRANT” PE RAZVAN SIMION! CUNOSCUTUL PREZENTATOR DE LA ANTENĂ I-A JURAT IUBITEI CĂ RENUNȚĂ, DAR… EXCLUSIV)

„Nu a fost înșelată, noi am stat 24 de ore din 24, 7 zile din 7 împreună și nu aveam cum s-o înșel. Gelozii sunt în toate cuplurile, e normal, au fost discuții, dar discuții banale, nu ceva adevărat sau palpabil. În toate afacerile există o contabilă, există niște acte, iar lucrul ăsta trebuie demonstrat. Noi știm mai bine de ce magazinul s-a închis și asta vreau să rămână între noi și atât.

Dinții sunt puși după ce m-am certat cu ea, se vede poza și pe site-ul clinicii unde i-am făcut, dinții sunt puși ulterior. Da, am pus o parte din dinți când eram în relație cu ea și i-am terminat ulterior”, a dezvăluit Corneliu. (VEZI AICI: SOȚUL VEDETEI DE LA „BRAVO, AI STIL” E “SPAIMA“ LĂUTARILOR)

”Nu mai sunt îndrăgostit, la noi relația s-a încheiat în momentul în care am discutat față-n față și atât. Fiecare să-și vadă de viața lui, a trecut un an de la despărțire și mi se pare normal ca fiecare să-și vadă de viața lui”, a încheiat fostul iubit al lui Brigitte.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...