Fostul ministru al Sănătăţii doarme pe un sac de bani, dar trăieşte ca un pustnic!

Publicat: 12/02/2019 | 22:59

Viaţa fostului ministru al Sănătăţii Patriciu Achimaş-Cadariu a prins un aer oarecum misterios de când a demisionat din funcţie. Medicul iese foarte rar din casă, iar atunci când o face… se “camuflează”. (VEZI AICI: ”PRINȚESICA” UNUIA DIN CEI MAI BOGAȚI ROMÂNI A PRIMIT CADOU UN FERRARI LA MAJORAT, DAR S-A ABONAT LA… TAXI)

Patriciu Achimaş-Cadariu. Un nume foarte cunoscut și apreciat în lumea medicală, dar despre care oamenii obișnuiți ştiu destul de puţine lucruri. Întâmplător a fost şi ministru al Sănătăţii, pentru câteva luni, în Guvernul Cioloş. Spunem întâmplător pentru că el a fost numit în locul unei alte propuneri, catalogată la momentul respectiv mult mai slabă.

Cu toate acestea, Achimaş-Cadariu şi-a câştigat rapid respectul oamenilor când şi-a făcut public CV-ul: un profesionist desăvârşit!

(Citeşte şi: CANCAN.RO CONTINUĂ DEZVĂLUIRILE DESPRE ”NECROZELE” SISTEMULUI SANITAR)

S-a pus pe treabă la Ministerul Sănătății, până când a considerat că problemele medicale sesizate la vremea respectivă îi erau puse în cârcă în mod intenţionat (TOATE DETALIILE, CHIAR AICI). În fine… Şi-a dat demisia, nimeni nu s-a opus, iar Achimaş-Cadariu s-a întors acasă, la Cluj, ca să facă ce ştie el cel mai bine la Institutul Oncologic din oraş.

Fostul ministru iese afară doar ca să-şi plimbe câinele
Fostul ministru iese din casă doar ca să-şi plimbe câinele

Nu se desparte de părinţi

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a aflat că fostul ministru locuieşte şi acum, la 42 de ani, în aceeaşi casă cu părinţii săi. O vilă care serveşte pe jumătate scopului de clinică privată. Curios este că, în ultimii doi ani, Patriciu Achimaş-Cadariu nu şi-a mai trecut casa în declaraţia de avere, deşi locuieşte la aceeaşi adresă. (VEZI AICI: MINISTERUL SĂNĂTĂȚII, DECIZIE RADICALĂ DUPĂ ARESTAREA LUI MATTEO POLITI, ”MEDICUL CU 8 CLASE”)

Una peste alta, priorităţile medicului par să fie foarte diferite faţă de ale oricui ar avea, să zicem, veniturile lui colosale! Deşi câştigă 11.000 de euro pe lună din servicii medicale, doar dintr-un singur loc, şi mai are aproape 500.000 de euro în conturi, Achimaş-Cadariu nu se desparte de părinţii săi şi abia iese din casă, de când nu mai este ministru.

Evident, doar în interes de muncă. Seara aproape că se camuflează, de parcă nu ar dori să fie recunoscut pe stradă, iar singurele plimbări pe care le face sunt atunci când trebuie să scoată din casă… câinele familiei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...