Acasă » Exclusiv » Fostul parlamentar și sexy-iubita lui nu se tem de COVID. Au petrecut în club pe manelele lui Adi Minune

Fostul parlamentar și sexy-iubita lui nu se tem de COVID. Au petrecut în club pe manelele lui Adi Minune

De: Alina Nistor 21/02/2021 | 23:34

Fostul parlamentar nu pare să se teamă de COVID și se bucură din plin, alături de frumoasa lui iubită, de noile petreceri care au loc în Capitală. Cristian Boureanu poate gusta din nou distracția, la adevărata ei valoare, după ce a scăpat definitiv de urmările incidentului petrecut în iunie 2017, când a lovit un agent de la Poliția Rutieră. CANCAN.RO l-a întâlnit pe fostul deputat într-unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din Capitală, unde a petrecut alături de Laura Dincă și de amicii lor.

Cristian Boureanu a fost, o bună perioadă, recunoscut în showbiz pentru viaţa sa de noapte tumultuoasă. Iar, acum, după ce s-au mai relaxat restricțiile, în contextul pandemiei de coronavirus, fostul politician nu neglijează petrecerile… dacă tot s-a ivit ocazia!

Alături de Laura Dincă și de mai mulți prieteni apropiați, printre care și celebrul medic chirurg Renert Gad, Cristian Boureanu s-a distrat ca-n vremurile bune.

Adrian Minune a întreținut atmosfera, iar toată lumea a dansat pe melodiile interpretate de veteranul manelelor, în timp ce băuturile fine veneau rând pe rând la masa VIP. La un moment dat, însă, o discuție importantă nu a suportat amânare, așa că fostul deputat a mers glonț afară, departe de zgomot, unde a discutat câteva minute bune la telefon.

Cristian Boureanu a ieșit să vorbească la telefon

A continuat distracția pâna după miezul nopții

După ce și-a rezolvat treburile și a rezistat ”eroic” temperaturilor scăzute, plimbându-se de colo-colo în fața clubului, Cristian Boureanu s-a întors la masă acolo unde a petrecut în continuare până în jurul orei 00:30. Trupa de șoc ”s-a spart” mai târziu, în ciuda măsurilor impuse de autorități, conform cărora restaurantele și cluburile funcționează, în contextul actual, până la ora 23:00. (VEZI ȘI: IOANA BOUREANU ARE PROBLEME CU BĂIEȚII. FOSTUL POLITICIAN A INTERVENIT)

Fostul deputat și prietenii săi au ieșit ultimii din clubul exclusivist. După ce și-au luat rămas-bun așteptând cu mare interes o nouă reuniune, toți s-au îndreptat spre bolizii lor de lux. Cristian Boureanu a avut, însă, un șofer de nădejde. Laura Dincă a fost cea care s-a urcat la volan și l-a dus în siguranță acasă pe iubitul ei.

Cristian Boureanu și „trupa de șoc” au ieșit ultimii din club

Trimis în judecată alături de iubită

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru săvârşirea a trei infracţiuni de ultraj, el fiind acuzat că a agresat un poliţist rutier. În acelaşi dosar, a fost trimisă în judecată şi Laura Teodora Dincă, prietena lui Boureanu, acuzată de mărturie mincinoasă.

Pe 9 iunie 2017, în jurul orei 1,30, maşina în care se afla ex-deputatul, alături de prietena lui, a fost oprită în trafic de un echipaj de poliţie rutieră pe Bulevardul Aviatorilor din Capitală. În momentul în care oamenii legii i-au solicitat documentele de identitate, Cristian Boureanu ar fi ameninţat un poliţist şi i-ar fi prins degetele mâinii drepte în portieră. (VEZI ȘI: FOSTUL POLITICIAN ȘI-A NEGLIJAT SEXY-IUBITA PE PLAJĂ!)

Scandalul s-a amplificat când fostul deputat l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală pe polițist. Omul legii a reacţionat şi l-a lovit fulgerător cu pumnul pe Cristian Boureanu, acesta căzând la pământ. Fostul deputat a fost ulterior imobilizat, încătuşat şi condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru cercetări.

Unde a „prestat” fostul politician „muncă neremunerată”

În mai 2019, fostul politician a fost condamnat definitiv, pentru ultraj și obligat să presteze 90 de zile de muncă în folosul comunității, să frecventeze un program de reintegrare socială, dar și să plătească suma de 7.000 de euro către polițistul lovit. (VEZI ȘI: FOSTUL DEPUTAT A ”COMIS-O” LA 4 DIMINEAȚA)

Asta după ce în primă instanță, magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 l-au condamnat la doi ani şi două luni de închisoare cu suspendare pe Cristian Boureanu și au achitat-o pe iubita lui Boureanu, Laura Dincă, pentru mărturie mincinoasă.

După ce magistrații au emis sentința, fostul deputat s-a prezentat la Administrația Domeniului Public pentru a fi pus la muncă.

”Am transmis solicitarea dumneavoastră Administrației Domeniului Public Sector 1 care ne-a răspuns că domnul Cristian Alexandru Boureanu a prestat muncă neremunerată în folosul comunității în cadrul instituției.

Însă, reprezentanții Administrației Domeniului Public Sector 1 ne-au transmis că, pentru mai multe informații cu privire la activitățile prestate în cadrul ADP Sector 1, trebuie să vă adresați Serviciului de Probațiune București”, se arată într-un răspuns oficial transmis de Primăria Sectorului 1.

Surse din cadrul instituției au dezvăluit, pentru CANCAN.RO, că Boureanu și-a ispășit pedeapsa în cadrul Serviciului Mecanizare din cadrul ADP, unde sunt trimiși, de obicei, condamnații obligați să presteze muncă în folosul comunității. (NU RATA: LAURA DINCĂ ȘI CRISTIAN BOUREANU, NUNTĂ ÎN SECRET?)

Laura Dincă, amendă penală de 2.000 de lei

De partea cealaltă, iubita lui Cristian Boureanu, Laura Dincă, a fost condamnată de instanță la o amendă penală în cuantum de 2.000 lei. Magistrații i-au mai obligat pe fostul parlamentar la plata sumei de 7.000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat, din care suma de 4.000 lei aferentă urmăririi penale şi suma de 3.000 lei în cursul judecăţii şi pe iubita acestuia la plata sumei de 2.000 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat, din care suma de 1.000 lei aferentă urmăririi penale şi suma de 1.000 lei în cursul judecăţii.

(CITEȘTE ȘI: LAURA DINCĂ A FĂCUT ANUNȚUL DESPRE NUNTA CU CRISTIAN BOUREANU! “AŞTEPTĂM SĂ VĂ DĂM ŞI VEŞTI”)

În primă instanță, magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 l-au condamnat la doi ani şi două luni de închisoare cu suspendare pe Cristian Boureanu în dosarul în care acesta a fost acuzat de ultraj și au achitat-o pe iubita lui Boureanu, Laura Dincă, pentru mărturie mincinoasă. Judecătorii l-au mai obligat atunci pe Cristian Boureanu să îi plătească lui Andrei Ovidiu, poliţistul pe care Cristian Boureanu l-ar fi lovit în noaptea în care a avut loc incidentul, 7.000 de euro daune morale.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al lui Nicolae Ceaușescsu
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
S-a aflat ce a făcut Ion Iliescu. A fost nevoie de aproape 30 de ani să se întâmple
S-a aflat ce a făcut Ion Iliescu. A fost nevoie de aproape 30 de ani...
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Obligatoriu pentru toți șoferii din România. A intrat în vigoare astăzi, 18 Aprilie
Obligatoriu pentru toți șoferii din România. A intrat în vigoare astăzi, 18 Aprilie
WhatsApp trezește mari nemulțumiri. Utilizatorii sunt total derutați
WhatsApp trezește mari nemulțumiri. Utilizatorii sunt total derutați
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...