Fostul politician și-a neglijat sexy-iubita pe plajă!

Autor:
Publicat: 25/08/2019 | 22:53

Cristian Boureanu și Laura Dincă formează unul dintre cele mai longevive și mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Povestea de dragoste dintre cei doi durează de patru ani și au arătat că iubirea lor este mai importantă decât orice speculație. Totuși… există și momente în care pare să intervină, chiar și în cuplul lor, o oarecare rutină. CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe fostul politician într-unul din acele puține momente în care părea să își neglijeze sexy-iubita pe plajă.

Au trecut patru ani de când Laura Dincă și Cristian Boureanu se iubesc la nebunie, fiind împreună și la bine, și la greu. Cu atât mai mult cu cât au existat destule momente în care dragostea le-a fost pusă la încercare. Tandru, atent şi recunoscător. Așa s-a comportat mereu Cristian Boureanu cu mult mai tânăra lui iubită, care a împlinit 23 de ani. Toate acestea şi pentru că i-a fost alături în cea mai dificilă perioadă pe care a traversat-o, după scandalul cu poliţiştii, în urma căruia au fost despărţiţi, fără voie, două luni. (CITEȘTE ȘI: CRISTIAN BOUREANU, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE A FOST CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE)

A atras toate privirile, cu excepția uneia…

S-a vehiculat că fostul deputat ar fi cerut-o de soţie imediat după eliberare însă pe degetul Laurei nu sclipea atunci niciun inel. Dar… într-un final, a apărut și un inel mult așteptat, iar pe conturile lor de socializare era numai lapte și miere. Totuși… există și momente în care intervine o oarecare rutină. CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe cei doi pe o plajă celebră din Mamaia, alături de un grup de prieteni. Laura Dincă a reușit să atragă toate privirile atunci când și-a făcut apariția pe litoral. Blondina era îmbrăcată într-un costum de baie, format din două piese, care i-a pus în evidență bustul generos, abdomenul plat, dar și picioarele de gazelă.

Ei, bine, Laura Dincă a reușit să atragă toate privirile, mai puțin… una. Cea a iubitului ei, Cristian Boureanu.

Fostul politician și-a neglijat iubita la plajă

Cristian Boureanu nu prea a părut să aibă ochi pentru sexy-iubita lui. Fostul politician abia a schimbat două vorbe cu ea. În rest, a preferat să discute cu amicii săi și să-și butoneze continuu telefonul. În tot acest timp, Laura Dincă a socializat, la rândul său, cu restul grupului de prieteni și a stat singură pe șezlong. (VEZI ȘI: CE A FĂCUT CRISTIAN BOUREANU EXACT DUPĂ CE VALENTINA PELINEL A NĂSCUT GEMENE)

Cel mai probabil nu poate fi vorba despre probleme în paradisul Boureanu-Dincă, ci doar de un moment mai ”apatic” între îndrăgostiți.

Trimis în judecată alături de iubită

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru săvârşirea a trei infracţiuni de ultraj, el fiind acuzat că a agresat un poliţist rutier. În acelaşi dosar, a fost trimisă în judecată şi Laura Teodora Dincă, prietena lui Boureanu, acuzată de mărturie mincinoasă.

Pe 9 iunie 2017, în jurul orei 1,30, maşina în care se afla ex-deputatul, alături de prietena lui, a fost oprită în trafic de un echipaj de poliţie rutieră pe Bulevardul Aviatorilor din Capitală. În momentul în care oamenii legii i-au solicitat documentele de identitate, Cristian Boureanu ar fi ameninţat un poliţist şi i-ar fi prins degetele mâinii drepte în portieră.

Scandalul s-a amplificat când fostul deputat l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală pe polițist. Omul legii a reacţionat şi l-a lovit fulgerător cu pumnul pe Cristian Boureanu, acesta căzând la pământ. Fostul deputat a fost ulterior imobilizat, încătuşat şi condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru cercetări.

Ulterior, pe 10 iunie 2017, Cristian Boureanu a fost arestat preventiv, fiind pus în libertate pe 11 august. (CITEȘTE ȘI: LAURA DINCĂ A FĂCUT ANUNȚUL DESPRE NUNTA CU CRISTIAN BOUREANU! “AŞTEPTĂM SĂ VĂ DĂM ŞI VEŞTI”)

Cristian Boureanu, condamnat la închisoare cu suspendare

Într-un final, Cristian Boureanu a fost condamnat de către magistrații Curții de Apel București, în mai 2019, la o pedeapsă de un an şi nouă luni de închisoare cu suspendare, pentru ultraj.

Pe perioada de supraveghere de doi ani, fostul parlamentar trebuie să se prezinte la Serviciul de Probaţiune București, la datele fixate de acesta, să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa, să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte cinci zile, să comunice schimbarea locului de muncă și să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.

De asemenea, instanța l-a obligat pe Cristian Boureanu să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către Serviciul de Probaţiune București sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate. Totodată, fostului parlamentar i s-a pus în vedere să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Fundaţiei pentru Promovarea Sancţiunilor Comunitare sau în cadrul Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti, pe o perioadă de 90 de zile. (VEZI ȘI: LAURA DINCĂ, IUBITA LUI CRISTIAN BOUREANU, ȘI-A ÎNTRERUPT CURSURILE LA CELE DOUĂ FACULTĂȚI LA CARE ESTE ÎNSCRISĂ! CARE ESTE MOTIVUL)

Laura Dincă, amendă penală de 2.000 de lei

De partea cealaltă, iubita lui Cristian Boureanu, Laura Dincă, a fost condamnată de instanță la o amendă penală în cuantum de 2.000 lei. Magistrații i-au mai obligat pe fostul parlamentar la plata sumei de 7.000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat, din care suma de 4.000 lei aferentă urmăririi penale şi suma de 3.000 lei în cursul judecăţii şi pe iubita acestuia la plata sumei de 2.000 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat, din care suma de 1.000 lei aferentă urmăririi penale şi suma de 1.000 lei în cursul judecăţii.

În primă instanță, magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 l-au condamnat la doi ani şi două luni de închisoare cu suspendare pe Cristian Boureanu în dosarul în care acesta a fost acuzat de ultraj și au achitat-o pe iubita lui Boureanu, Laura Dincă, pentru mărturie mincinoasă. Judecătorii l-au mai obligat atunci pe Cristian Boureanu să îi plătească lui Andrei Ovidiu, poliţistul pe care Cristian Boureanu l-ar fi lovit în noaptea în care a avut loc incidentul, 7.000 de euro daune morale.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)