Fostul șef al Domeniilor Statului i-a dat cu palma peste fund după ce…

Publicat: 27/02/2018 | 00:00

În trecut, Radu Cristescu a tras-o de păr pe iubita lui, de față cu toată lumea, iar acum a recidivat! Fostul șef al Agenției Domeniilor Statului i-a dat cu palma peste fund, în mall, iar CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă arată imaginile. (VEZI ȘI: N-a mai plătit chiria şi… Fostul şef al “Domeniilor Statului”, dat afară din cel mai luxos complex rezidenţial din România!)

Politicianul și iubita lui, o blondă tinerică, adoră plimbările prin mall, în timpul liber. În timp ce stăteau frumos la masă, așteptând comanda, telefonul bărbatului a devenit motiv de ceartă între cei doi. Blonda i-a reproșat iubitului ei că nu își ține telefonul la vedere, și anume pe masă. Nu știm care au fost argumentele lui Radu Cristescu, însă, cu siguranță, cunoaștem motivele și vi le împărtășim și vouă imediat.

După câteva minute în care s-a arătat foarte deranjată de gestul partenerului, cu zâmbetul pe buze ce-i drept, tânăra s-a ridicat de la masă și intenționa să meargă la baie, moment în care Radu Cristescu nu s-a putut abține și a vrut să demonstreze încă o dată că lui îi place să domine, dându-i o palmă peste fund. Însă, de această dată, blondina nu a fost la fel de încântată, ca atunci când a tras-o de păr, după cum vă povesteam, pe larg, CHIAR AICI.

Se pare că motivul pentru care politicianul nu își ținea telefonul pe masă era că avea mesaje, dar și apeluri care ar fi putut să-i compromită relația. Imediat ce blondina a plecat la baie, Radu Cristescu a deschis telefonul și a început să le șteargă, doar pe cele cu nume de femei. După ce a răsuflat ușurat, rezolvând destul de repede „cazul”, potrivit imaginilor realizate de CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a intrat pe Facebook, s-a mai uitat la câteva fotografii, cu diverse doamne și domnișoare, iar apoi a blocat telefonul, timp în care s-a întors la masă și iubita lui, căreia părea să-i fi trecut supărarea. (VEZI ȘI: Blonda l-a potolit pe ”nebunaticul” fost şef de la Domeniile Statului! E treabă serioasă…O ţine de mână pe stradă!)

Un adevărat “leu“ în dormitor!

Lui Radu Cristescu i s-a dus buhul că a făcut ravagii printre doamne, însă povestea de amor cu nimeni alta decât fosta soţie a generalului SRI Viorel Stanca a fost cea care stârnit cele mai multe valuri în lumea politică, dar şi prin presă.  Cei de la ancheteonline.ro au publicat mai multe detalii picante despre relaţia dintre Cristescu şi Veronica Elena Stanca. Femeia, care a apărut în topul Forbes cu o avere estimată la aproape nouă milioane de euro, ar fi afirmat că bărbatul s-a folosit de banii şi influenţa ei pentru a-şi asigura un traseu mai facil în lumea politică.

S-ar părea că acestea nu sunt singurele scandaluri în care a fost implicat Radu Cristescu, fiindcă s-a spus despre el, într-o perioadă, prin presă, că ar fi un bărbat cu obiceiuri cel puţin atipice, care ar implica satisfacerea prin celebrele… “duşuri aurii” oferite de partenerele de amor!

Chiar dacă nu mai este şeful ADS şi nici scaunul de primar nu l-a câştigat, Radu Cristescu pare să fie totuşi un bărbat împlinit, atâta vreme cât este “leu” în dormitor! (NU RATA, AICI: IUBIREA CERE SACRIFICII… BOSULICĂ DE LA DOMENIILE STATULUI A FĂCUT ”PLANTON” LA UŞA WC-ULUI!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...